Sziasztok!
Djvape.co.uk oldalról szokott valaki rendelni?
Tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
p
Sziasztok!
Djvape.co.uk oldalról szokott valaki rendelni?
Tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
p
Szia!
Angoloktòl Magyarországra még nem rendeltem mióta nem eu-sok.
Ha mindenképpen onnan rendelnél, nézd meg ezt is. Én ha kint vagyok innen szoktam rendelni. Mindnél hasonló a kínálat, de ők nagyon korrektek. Volt, hogy egy longfill kicsit kifolyva érkezett, másnap már küldtek másikat.
A vape klubbot én is tudom ajánlani.
Náluk nem volt amit kerestem…
DjVape lett belőle.
Teszt indul.
Kis update:
Rendben megérkezett a rendelt termék.
Kínából jött közvetlenül.
Szia
Volt vám vagy valami plusz költség?
Minden benne volt az árban. Hozta a postás és ennyi.
Köszönöm.
Nekem engedi kiválasztani Hungary-t
köszi…benéztem, korán volt
Szia
Neked menyi idő volt rendeléstől számítva miután levonták a pénzt kártyáról? Megrendeltem fizettem elfogadta de nem jött semmi értesítés telefonra sem hogy el kellene fogadnom vagy valami és a pénz is rajta maradt
Én tegnap este rendeltem nekem egyből leszedte a lóvét
Most fél óra elteltével jött az sms hogy sikertelen a fizetés az okozhat problémát hogy a tesóm kártyájával próbáltunk fizetni de ő még nincs 18 éves
Engem ezek a külföldi oldalak mindig megszivatnak fél napba tellik mire egy kifizetést nagynehezen eltudok intézni
Milyen futár hozza djvape-es rendelést és mennyire rugalmasak? Lehet időpontban egyezkedni?
Nekem az email-ban DPD van. Nem tudom mennyire rugalmasak…
Annyi fejlemény van, hogy ma hajnalban megkaptam a csomag nyomonkövetési számát.
1-én este rendeltem…
Tudom ez kicsit furán hangzik, de írtam a supportnak emailben egy kérdést és 1 napon belül válaszoltak. Szóval részemről már ezért is ajánlott bolt. Sajnos manapság ez már egyáltalán nem evidens.