Javaslom olvasd el amit írtam, de ide dobom!
Úgy érzem ebben nem írtam rólatok! (Javaslom a második szót)! Béke
Javaslom olvasd el amit írtam, de ide dobom!
Úgy érzem ebben nem írtam rólatok! (Javaslom a második szót)! Béke
Sajnálom, úgy látom nem vagyunk egy hullámhosszon, ami az iróniát illeti.

Én azt gondolom, hogy az a tartalom ami itt egy privát vagy osztott videochat-ben tiltva lenne/ciki felvállalni arra én discord-on sem vagyok kíváncsi.

Jó dolog a váltás, ha szükséges…Speciel én annyit szeretnék személy szerint, az Android mobilos megjelenés ennél már sokkal ne legyen bonyolultabb/csicsásabb, ha nem indokolt ![]()
(Én még laptopon nem is láttam a Vaperinát
)
Ez a Discord nem izgat engem, itt bőven megkaptam, ami kell. Rühellek Videochatelni is (ok boomer, tudom). Aki akarja, tőlem nyugodtan ![]()
elkészült egy nagyon alap server addig nem szeretnék több melót beleölni még nem forrja ki magát, és nem is hiszem hogy szükséges a vaperina minden igényt szerintem kielégít, visszont a live funkció ugye jelenleg nemelérhető ugy hogy a discord szerver jobban ezt a célt szolgálná amég a vaperina oldalon nem lesz elérhető a live. itt a link amin tudtok csatlakozni. Discord
Most nem tudom miért forgatjátok ki ezt a discord dolgot, egyszerűen csak vannak olyan emberek, mint én, akik nem szeretnének egy tematikus beszélgetésben szerepelni, amit felvesznek, majd kirakják a világhálóra. Viszont, ha valaki mondjuk megkér, hogy beszéljünk már élőben, hogyan kell megtekerni egy tankot, esetleg mutassam már meg, akkor miért ne. Esetleg trécselhetek olyan emberekkel, akiket szintén érdekel a vépelés, de cserébe nem kell szétoffolni minden topikot. Kb ennyi a sztori szerintem.
És nem ezt szolgálna egy itteni privát video chat? És ki a bűbánat osztaná meg a nagyvilággal? Lehet félreértem, hogy a mostani privát chat videos változata lenne. Most is szabadon chat-elhetsz innen bárkivel úgy, hogy a résztvevőkön kívül a többiek nem látják…ugyanez lehetne videos formában.
@Ispy majd úgy fogunk szerepelni, hogy valami maszkot húzunk a fejünkre és akkor csak a kezünkre figyelnek, meg a tekerésre![]()
A vaperina live régen egy fix időpontban előre rögzített témáról szólt, ami utána visszanézhető volt az oldalon. Ha a vaperinán elérhető a discord funkciója, akkor nekem tökmindegy hogy hívják.
Mondjuk én bármilyen maszkot felvehetek! Mind szebb mint én! ![]()
Á, megjöttél drága, hát igen, de a kezeim…nem szalonképesek azok sem.
![]()
Akkor te kiestél, ennyi. Riogatni nem ér! ![]()
![]()
![]()
![]()
Nincs semmi baj a kezeddel, de ha zavar, van kesztyű ![]()
mondjuk a kamerával lehet játszani hova fókuszálsz![]()
Ha meg valami hűűűű de titkos témáról beszélnék na az is biztos, hogy nem a discord-on folytatom le. Van már decentralizált blockchain hálózaton futó videochat-es alkalmazás a létező legbiztonságosabb védelemmel
Mi lenne, ha nem vennénk fel? ![]()
Discord de minek? ![]()
A fele csapat itt a fele ott és el hal mind…ne így legyen.
A végén a maszkal a fejeteken drótozás közben kis ködben terroristának néznek titeket.
Abhlak ![]()