Javaslom olvasd el amit írtam, de ide dobom!
Úgy érzem ebben nem írtam rólatok! (Javaslom a második szót)! Béke
Javaslom olvasd el amit írtam, de ide dobom!
Úgy érzem ebben nem írtam rólatok! (Javaslom a második szót)! Béke
Sajnálom, úgy látom nem vagyunk egy hullámhosszon, ami az iróniát illeti.
Én azt gondolom, hogy az a tartalom ami itt egy privát vagy osztott videochat-ben tiltva lenne/ciki felvállalni arra én discord-on sem vagyok kíváncsi.
Jó dolog a váltás, ha szükséges…Speciel én annyit szeretnék személy szerint, az Android mobilos megjelenés ennél már sokkal ne legyen bonyolultabb/csicsásabb, ha nem indokolt
(Én még laptopon nem is láttam a Vaperinát )
Ez a Discord nem izgat engem, itt bőven megkaptam, ami kell. Rühellek Videochatelni is (ok boomer, tudom). Aki akarja, tőlem nyugodtan
elkészült egy nagyon alap server addig nem szeretnék több melót beleölni még nem forrja ki magát, és nem is hiszem hogy szükséges a vaperina minden igényt szerintem kielégít, visszont a live funkció ugye jelenleg nemelérhető ugy hogy a discord szerver jobban ezt a célt szolgálná amég a vaperina oldalon nem lesz elérhető a live. itt a link amin tudtok csatlakozni. https://discord.gg/VYjZrgVx
Most nem tudom miért forgatjátok ki ezt a discord dolgot, egyszerűen csak vannak olyan emberek, mint én, akik nem szeretnének egy tematikus beszélgetésben szerepelni, amit felvesznek, majd kirakják a világhálóra. Viszont, ha valaki mondjuk megkér, hogy beszéljünk már élőben, hogyan kell megtekerni egy tankot, esetleg mutassam már meg, akkor miért ne. Esetleg trécselhetek olyan emberekkel, akiket szintén érdekel a vépelés, de cserébe nem kell szétoffolni minden topikot. Kb ennyi a sztori szerintem.
És nem ezt szolgálna egy itteni privát video chat? És ki a bűbánat osztaná meg a nagyvilággal? Lehet félreértem, hogy a mostani privát chat videos változata lenne. Most is szabadon chat-elhetsz innen bárkivel úgy, hogy a résztvevőkön kívül a többiek nem látják…ugyanez lehetne videos formában.
@Ispy majd úgy fogunk szerepelni, hogy valami maszkot húzunk a fejünkre és akkor csak a kezünkre figyelnek, meg a tekerésre
A vaperina live régen egy fix időpontban előre rögzített témáról szólt, ami utána visszanézhető volt az oldalon. Ha a vaperinán elérhető a discord funkciója, akkor nekem tökmindegy hogy hívják.
Mondjuk én bármilyen maszkot felvehetek! Mind szebb mint én!
Á, megjöttél drága, hát igen, de a kezeim…nem szalonképesek azok sem.
Akkor te kiestél, ennyi. Riogatni nem ér!
Nincs semmi baj a kezeddel, de ha zavar, van kesztyű mondjuk a kamerával lehet játszani hova fókuszálsz
Ha meg valami hűűűű de titkos témáról beszélnék na az is biztos, hogy nem a discord-on folytatom le. Van már decentralizált blockchain hálózaton futó videochat-es alkalmazás a létező legbiztonságosabb védelemmel
Mi lenne, ha nem vennénk fel?
Discord de minek?
A fele csapat itt a fele ott és el hal mind…ne így legyen.
A végén a maszkal a fejeteken drótozás közben kis ködben terroristának néznek titeket. Abhlak