Discord indítás

Javaslom olvasd el amit írtam, de ide dobom!

Úgy érzem ebben nem írtam rólatok! (Javaslom a második szót)! Béke

1 kedvelés

Sajnálom, úgy látom nem vagyunk egy hullámhosszon, ami az iróniát illeti.

snoop dogg peace GIF by BET Hip Hop Awards

1 kedvelés

Én azt gondolom, hogy az a tartalom ami itt egy privát vagy osztott videochat-ben tiltva lenne/ciki felvállalni arra én discord-on sem vagyok kíváncsi.

1 kedvelés

urban cowboy houston GIF by Texas Archive of the Moving Image

1 kedvelés

Jó dolog a váltás, ha szükséges…Speciel én annyit szeretnék személy szerint, az Android mobilos megjelenés ennél már sokkal ne legyen bonyolultabb/csicsásabb, ha nem indokolt :slightly_smiling_face:
(Én még laptopon nem is láttam a Vaperinát :grin:)

Ez a Discord nem izgat engem, itt bőven megkaptam, ami kell. Rühellek Videochatelni is (ok boomer, tudom). Aki akarja, tőlem nyugodtan :+1:

4 kedvelés

elkészült egy nagyon alap server addig nem szeretnék több melót beleölni még nem forrja ki magát, és nem is hiszem hogy szükséges a vaperina minden igényt szerintem kielégít, visszont a live funkció ugye jelenleg nemelérhető ugy hogy a discord szerver jobban ezt a célt szolgálná amég a vaperina oldalon nem lesz elérhető a live. itt a link amin tudtok csatlakozni. https://discord.gg/VYjZrgVx

Most nem tudom miért forgatjátok ki ezt a discord dolgot, egyszerűen csak vannak olyan emberek, mint én, akik nem szeretnének egy tematikus beszélgetésben szerepelni, amit felvesznek, majd kirakják a világhálóra. Viszont, ha valaki mondjuk megkér, hogy beszéljünk már élőben, hogyan kell megtekerni egy tankot, esetleg mutassam már meg, akkor miért ne. Esetleg trécselhetek olyan emberekkel, akiket szintén érdekel a vépelés, de cserébe nem kell szétoffolni minden topikot. Kb ennyi a sztori szerintem.

2 kedvelés

És nem ezt szolgálna egy itteni privát video chat? És ki a bűbánat osztaná meg a nagyvilággal? Lehet félreértem, hogy a mostani privát chat videos változata lenne. Most is szabadon chat-elhetsz innen bárkivel úgy, hogy a résztvevőkön kívül a többiek nem látják…ugyanez lehetne videos formában.

@Ispy majd úgy fogunk szerepelni, hogy valami maszkot húzunk a fejünkre és akkor csak a kezünkre figyelnek, meg a tekerésre​:laughing:

A vaperina live régen egy fix időpontban előre rögzített témáról szólt, ami utána visszanézhető volt az oldalon. Ha a vaperinán elérhető a discord funkciója, akkor nekem tökmindegy hogy hívják.

3 kedvelés

Mondjuk én bármilyen maszkot felvehetek! Mind szebb mint én! :joy:

1 kedvelés

Á, megjöttél drága, hát igen, de a kezeim…nem szalonképesek azok sem. :rofl: :rofl: :rofl:

1 kedvelés

Akkor te kiestél, ennyi. Riogatni nem ér! :joy::joy::joy::wink:

Nincs semmi baj a kezeddel, de ha zavar, van kesztyű :rofl::rofl: mondjuk a kamerával lehet játszani hova fókuszálsz​:laughing:

Ha meg valami hűűűű de titkos témáról beszélnék na az is biztos, hogy nem a discord-on folytatom le. Van már decentralizált blockchain hálózaton futó videochat-es alkalmazás a létező legbiztonságosabb védelemmel

1 kedvelés

Mi lenne, ha nem vennénk fel? :slightly_smiling_face:

Discord de minek? :end:

1 kedvelés

A fele csapat itt a fele ott és el hal mind…ne így legyen.

6 kedvelés

A végén a maszkal a fejeteken drótozás közben kis ködben terroristának néznek titeket. :grin: Abhlak :rofl: