Discord indítás

Ne értsd félre, aki akarja a régi féle live-ot, annak én nem vagyok ellenére. Számomra egy free live cset szimpatikus megoldás lehet, minden más viszont számomra out of scope, sem résztvenni nem szeretnék rajta és igazából én a régi liveokat sem néztem meg, számomra nem volt érdekes. Csak ugye ha nem veszed fel mitől lesz ez vaperina? :thinking: Tulajdonképpen most is mondhatnán bárkinek, hogy gyere whatsupra vagy viberre azt kész…

1 kedvelés

Azok a Live-ok inkább oktató jellegűek voltak. Azért is lett előre megbeszélve a következő heti téma. És pont azért is lett felvéve, hogy vissza lehessen nézni. De a nagy igazság az, hogy az adott pillanatban aki jelen volt a Live-on csak azoknak volt lényeges/fontos, később már vissza sem nézte senki. Így igazából a felvétel funkció sem kötelező. Főleg így, hogy itt olvastam az imént, hogy azért nem csatlakoznak, mert rögzítettük a felvételt. Nos, ebben van valami… :thinking:

Mindenesetre olyan megoldást szeretnénk, ha szeretnétek Live-ot, ami mindenkinek megfelel.

Várjuk a megfejtést. :smiling_face_with_three_hearts: Aztán majd az élet eldönti a többit. :grin:

1 kedvelés