Mi is azt hittük, hogy a Svédekben bízhatunk! És tévedtünk! Nem kicsit! Ennyi hiba max már csak az MAN-be ill.Renaultba lehet!
Ez nam kamion!
Nem ez busz Irizar amúgy…Renault-om is volt nekem bejött…
Nagyon durva ez a méret, de az a kijelző… számomra annyira “nemdanis”, elvész a minimalista elegancia. mondom úgy, hogy a héten lettem Dani tulaj, de mindig is csodáltam őket
Nekem se tettszik az uj dani,de izlesek es pofonok,egy uj 26650esnek jobban orulnek,mint no.6 csak mas formaval,fl80-al
na ez jó 5let…Fl80 deszka kiváló…
Pedig kimondottan szép, letisztult a Micro.
biztos megszokjuk de nekem is furcsa igy,hogy elöl van a kijelző igy olyan mint bármi más…jó nem de kb…
Engem igazabol nem hat meg.Ok,a minoseg az minoseg,de a targyakra mindig mint targyakra nezek.Ok szolgaljanak engem,ne en oket.Ez par modomon latszik isDe van amelyiken egy karc sincs,pedig mar landolt a konyhakovon.Ha egyszer vennek dicodes-ot ,az valoszinu a 18650-es pipeline lenne.A valasz egyszeru,18650-es dani epp nincs le petit-n(ha lenne egy arban lenne),az ara kb 230€,ez naluk promo code-dal 184€ lenne ,ennyi…
Elvileg az fl 80 újragondolt chip van benne. Szerintem nagyon ütős lett!
Deszka jó van nekem is de nekem a formát szokni kell majd veszek egyet és erőltettem
Már a KHW oldalán is van!
Tegnap este már csak egy volt nekik
Februárba lesz egy csomó használt…
Én is megjártam a hadak útját, de célba értem… 22v3
Ha visszatekintek a múltba azt látom, hogy rengeteg “kidobott pénz” kíséri utamat
Viszont eljutni a tökéleteshez, véleményem szerint szükséges, hogy kövess bizonyos lépcsőfokokat!!!
Értem én ezt úgy, hogy ha egy kezdő Vaper (ina) kezébe elsőre egy DICODES mod kerül, nem biztos, hogy értékelni tudja…
Igazad van…
Sőt,lassan 3