Ha már dicodes kibeszélő. A dokkolós töltős okossággal van valakinek tapasztalata?
Gondolkodtam a vételén de nem sok értelmét látom mivel van 2db négy ágyas töltöm és nem irodába dolgozom ha irodába dolgoznék vettem volna…
Hát igen azon a kis kényelmen kívül sokat nem adhat, ahhoz meg eléggé vastagon fog a ceruza. Csak valahol mégis jópofa dolognak tartom
én is…néha rámtör,hogy vegyek
A le petit-n danikbol foleg a pipeline-nak gyartott verziokat lehet kapni.Ma el is kezdtek arulni a Dani micro megfelelojet.
https://www.lepetitvapoteur.com/en/mod-box-/10886-box-pipeline-pro-s-dicodes.html
Igen szép ez is de én ellenérzéssel viseltettek a Pipeline kivitellel szemben hogy miért azt nem tudom…
Pedig 1:1 ugyanaz,csak atvan cimkezve
Ugyan ugy a dicodes gyartja.
Igen tudom de nem vennék soha…
Ha jol tudom ugyanott rakjak ossze,ugyanabbol csak a gravirozasuk mas.Arban annyi szokott lenni mint a dicodes(le petit oldalan vegyesen van ez is az is altalaban).
Ez mar marka elhivatottsag,semmi mas
Figyelem én is és ezt olvastam róla,hogy ugyan az…lehet öreg vagyok…
Ok eggyezunk ki ,hogy a pipeline harommillio clickes,a dani meg harommillio-egy
na jó ez elfogadható
Ez srácok ugyan az mint az autó! Van aki Suzukit van aki Opelt van aki Subarut van aki Fiatot! Ki mit! És mind a 4 itt készült Esztergomba ugyan azon gyártósoron! Csak embléma más a kormánykeréken meg a hűtőrácson!
Na ja ezért van Scaniam
Melyik típus? Remélem nem a Belgák által összeeszkábált szutyok! Na ez pl nem jó példa!
Bar en is inkabb a qashqaiban hallgatom a renault motort mint egy daciaban
Svéd mimás
Nem ugyan abban a gyárban készül! De csak azért mert él egy kép a fejedben a Daciaról!