Hát még nem éreztél rá…egyszerű és nagyszerű a dicodes. Akkor az Evolv Dna60-at kerüld az csak pc-én be állitva lesz jó.
Találkoznunk kell!!! Hívlak a tel. számod megvan. Csak áruld el milyen italt szeretsz, amit nem kell keverni…
Csak citrom szörpöt iszom.
Némi virginiával?
Az álmom kettő Dani négy jó kazánnal, ezen szorgoskodom. Megrendeltem korábban az új Micro 21700-ast, megjött kifizettem, csalódtam, majd visszaküldtem és vissza is fizették a vételárat.
Lehet, hogy itt is ragaszkodni kell a régebbi gyártású termékekhez, mert azokat még valóban Németországba szerelték össze. Amit kaptam nem ezt sugallta. A fenéklemezen elcsámpult ferdén kivágott töltő „C” port kivágás. Ilyet egy Német nem ad ki a kezéből, ha csak nem Török vendégmunkás…
Ezért gondolkodok a Minin vagy a 21700-ason a 24-es tankméret miatt.
Tudom-tudom…de ez volt a tanulópénz, de még mindig jobb, mint a 15-ödik 20 ezres mod…
A 18650- hez nem értek
Ha egy 21700 D.jól be van állítva,kenterbe veri az összes modomat.
Ha számít a véleményem
És rám akartad sózni teli árban…szép…
Megmutattam volna neked, de mielőtt visszaküldőm gondoltam megkérdezlek hisz jelezted, hogy kacérkodsz a gondolattal.
Egyébként aki vett már annak van eladó hozzá bőrkabát.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.