Szia!
Volt nekem is, de szerintem egy rossz konstrukció volt, nem hiszem, hogy meg lehet építeni úgy, hogy ne folyjon, próbálkoztam több vattával is ( egy másik vatta lapról lehúztam 2 réteget és úgy raktam össze ) egy napot sem bírt ki, megfolyt
Az is baj lehet, hogy nagy az átmérője, és ömlik bele a liquid
Ellentétben egy Vapefly Kriemhild 2 RMC-vel
Vagy a Wotofo smrt coil-al
Amíg megvolt agyaltam rajta, hogy kellene egy nagyon vékony acél körgyűrű lukas amit ráhúzok a Deckre miután levágtam a Mesh vattát, a peremig ráhúzni elfordítva, csak nagyon vékony kell, hogy legyen, de ugyanakkor könnyen levehető.
A Voopoo PnP-VM5-VM6 0.15ohm porlasztói adták az ötletet, ahol is úgy van rátolva a külső köpeny, hogy félig el van fordítva, ezáltal szabályozva van a liquid befolyási mennyiség,
és vagy csinálni egy acél szűkítő hüvelyt amibe bele teszed a vattát a Mesh lapot és még mindig belefér a mesh lap mivelhogy 1mm szűkítettünk, de ez pont elég lehet ahhoz, hogy ne tolja bele a liquidet, csak amennyire kell. Majd Gravírozóval kimarni a lukaknál és a nútot a vattának.
Biztos hogy meg lehet csinálni, hogy ne folyjon, és ízvesztés se legyen. Esztergáltatni egy ugyan ilyen decket kisebb hüvely méretben meg esélytelennek látom, anyagi okok miatt, nem érné meg, egyébkén meglehetne, be szkennelni, és CNC-vel kimarni.