Damnvape LOST🧐

:rofl:

5 kedvelés

Én frontpanelek nĂ©lkĂŒl hasznĂĄlom a B80at
lehet emiatt is elĂ©g hetente egyszer rĂĄnĂ©znem a kondenzre :thinking:  és akkor mĂĄr vattĂĄzok is egyet :grin: pedig nem igĂ©nyli.
Az AIO légnyílåsån még sosem jött ki kondenz nålam.

6 kedvelés

Na mondom rendes gyerekek,bƑkezƱek itt a lee-k :joy::joy::joy:

6 kedvelés

A levegƑ nyĂ­lĂĄsokon jön ki nekem mindig!

4oszlop ami szedi a tankbĂłl szerintem sok bele!

Bårhogy vattåzom a 3mm coil-t megjelenik elöbb utóbb!

De majd beszámolsz nálad mi van​:victory_hand::flexed_biceps:t2::flexed_biceps:t2::smiling_face_with_sunglasses::saluting_face:

6 kedvelés

TƑlem távol áll a borozás. :grinning_face_with_smiling_eyes: Csak RDA felhasználó vagyok. :fire::slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Csak a Topside csak a Relod :zany_face:

arab vape GIF by DrFrost E-Liquids

7 kedvelés

AhĂĄnyszor meglĂĄtom a borozĂĄs szĂłt, a borozĂĄsra asszociĂĄlok. :smiling_face: Pedig nem is szeretem a bort. :sweat_smile::wine_glass:

6 kedvelés

Megjött mĂĄr :flexed_biceps:t2::victory_hand::partying_face::partying_face:komoly a szett​:joy::joy::joy:nagyon le se rakom azĂłta :laughing:azon lĂ©legzem oxigĂ©n mĂĄr nem is kell​:joy::joy:

6 kedvelés

Kisebb coil ? Szerintem ezek max 2,5 mag 
 RDTA-nak csont száraznak kell lenni 

5 kedvelés

Azt hiszem egyszer prĂłbĂĄltam wotofo 2.5-el de az 0.5ohm volt Ă©s nagyon gatya volt vele,szellƑs iztelen minden bajom volt​:smiling_face_with_sunglasses::victory_hand:

5 kedvelés

Csak az Alien ..:heart:

6 kedvelés

Cseréld az airpin-t kisebbre! :smiley:

7 kedvelés

Ja prĂłbĂĄltam akkor mindent,sehogy nem jött be!azĂłta meg elhagytam az összes pint​:joy::joy::joy:■■■■ egy megoldĂĄs amĂșgy​:face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:

5 kedvelés
  • Update

Sameday csomagautomatåba érkezik a csomag.

5 kedvelés

Sameday Monday
. :rofl: (Hånyféle csomagos cég van mår :scream:)

3 kedvelés