Sziasztok!
A healthcabinról érkező rendelésem egyik része… hát nemtudom, pár napja nem mozdult, miután ezt az állapotfrissítést kapta. Mit jelenthet, kell valamit egyeztetnem? Elakadhatott valahol mert vape cucc?
karácsony volt
Szia!
Ott is karácsony volt. Nem kell senkivel semmit egyeztetned,csak várj türelemmel,ès egyszercsak megèrkezik,sacc/kb bő kèt hèt múlva.
Értem, hogy karácsony volt, nem is türelmetlenkedtem, csak az üzenet miatt kérdeztem, mivel ilyennel még nem találkoztam.
Magyar Postának becsomagolták a küldeményeket. Ugyanabban a “csomagban” van az én rendelésem is.
Még kb. 8-10 nap míg Belgium-ból megérkezik. Normál esetben ennyi szokott lenni. Most a karácsony és az év vége miatt valószínű, hogy pár napot még csúszik.
Szia!
Ha csak hardver van benne, és nincs semmi lötyi, akkor nem lesz probléma. Lényegében ez a Belgáknál már a szállítás előtti fázis, itt csoportosítják a csomagokat, hogy egyik ide, másik oda, harmadik meg amoda kerül. Ezután pedig majd átadják a postának. Az én rendelésem is valószínűleg egy “utastérben” fog utazni a te rendeléseddel
Semmi gond nincs vele, csak karácsony van!Az én csomagom is 23-án érkezett Magyarországra,és azóta áll!Majd ünnepek után beindul! Sajnos ezt el kell fogadni!!!