Csomagkövetés

Sziasztok!
A healthcabinról érkező rendelésem egyik része… hát nemtudom, pár napja nem mozdult, miután ezt az állapotfrissítést kapta. Mit jelenthet, kell valamit egyeztetnem? Elakadhatott valahol mert vape cucc?

3 kedvelés

karácsony volt

8 kedvelés

Szia!
Ott is karácsony volt. :slightly_smiling_face:Nem kell senkivel semmit egyeztetned,csak várj türelemmel,ès egyszercsak megèrkezik,sacc/kb bő kèt hèt múlva.

8 kedvelés

Értem, hogy karácsony volt, nem is türelmetlenkedtem, csak az üzenet miatt kérdeztem, mivel ilyennel még nem találkoztam.

4 kedvelés

Magyar Postának becsomagolták a küldeményeket. Ugyanabban a “csomagban” van az én rendelésem is.

9 kedvelés

Még kb. 8-10 nap míg Belgium-ból megérkezik. Normál esetben ennyi szokott lenni. Most a karácsony és az év vége miatt valószínű, hogy pár napot még csúszik.

7 kedvelés

Szia!

Ha csak hardver van benne, és nincs semmi lötyi, akkor nem lesz probléma. Lényegében ez a Belgáknál már a szállítás előtti fázis, itt csoportosítják a csomagokat, hogy egyik ide, másik oda, harmadik meg amoda kerül. Ezután pedig majd átadják a postának. Az én rendelésem is valószínűleg egy “utastérben” fog utazni a te rendeléseddel :smiley:

6 kedvelés

Semmi gond nincs vele, csak karácsony van!Az én csomagom is 23-án érkezett Magyarországra,és azóta áll!Majd ünnepek után beindul! Sajnos ezt el kell fogadni!!! :slightly_smiling_face:

6 kedvelés