Citromsav mint tisztítószer? 😳 Dehogy!

Kézcsók Kinga !

Egy problémám van , Béla bácsi felemelte a szállítási árakat , meg az alap is jelentősen megdrágult nála ! Viszont a kilós kiszerelés ára ez esetben kifogástalan ! :slight_smile:

3 kedvelés

Az enyém azt hiszem pont Sparból származik.:rofl:

4 kedvelés

Szia Atis :blush: Jó reggelt.

Igazad van. Elég drága lett minden. Viszont én úgy csinálnám, hogy mikor veszek PG/VG-t akkor dobok egyet a kosárba. :slightly_smiling_face: Nem nagyon szeretnék eltérni a Floravitától, de ha az egekig másznak az árak akkor nem marad más választás… :confused:

3 kedvelés

Most, hogy mondod eszembe jutott. Ott is láttam, és asszem a Penny-ben is. :thinking:

3 kedvelés

Most lehet én nézek valamit félre…de

VG 1707 vs 1650
PG 2271 vs 2270
Szállítás 1390 vs 1700

Ezek alapján a floravita 252 forinttal drágább.

1 kedvelés

Én legutoljára PG-t azt hiszem 2460 forintért vettem A VG meg 1950 forint volt ! Szóval … :slight_smile:
A négy liter alapot azt hiszem a 10.000 forint szállítással vagy takarta vagy nem !
Régebben ez szállítással 8000 forint volt !
Egy dolog biztos István ! Többet nem rendelek a floravitától ! :slight_smile:

3 kedvelés

Ja, az oké, ha nem szimpi, nem szimpi, csak azt hittem van valami trükk, hogy olcsóbb, mert én meg pont most akarok majd venni először, csak a honnan volt még kérdéses. Mert hát ha lehet olcsóbban is, mint a FV, akkor én nem vagyok ellene. :wink:

1 kedvelés

Béla bácsi rájött , hogy a humanity - nál olcsóbb és ahhoz igazította az árait ! Én 4 hete rendeltem a jelzett áron ! Szóval ez így elég gusztustalan ! Jah és hat éve nála veszem az alapot , látom hogyan emelkednek az árak , régebben a szállítás is 1190 forint volt ! :wink:

3 kedvelés

Hát a szállítás az tényleg drága, de ahogy nézem most mindenki elkezdi majd emelni szépen, a foxpost is most emelt árat. Gondolom ez a remek üzemanyagár sem segít a dolgot, a múltkor néztem, hogy mi a szösz, véletlen prémiumot tankolok, hogy 440 forint literje? De nem, szóval szívás van.

A többihez nem tudok hozzászólni, mivel floravita szűz vagyok még.

3 kedvelés
Termék Mennyiség Egységár Összesen
Növényi glicerin 99,5 %-os 1,25 kg gyógyszerkönyvi minőség. 1 liter 2 db 1.450 Ft 2.900 Ft
Propilén-glikol E1520 1 kg gyógyszerkönyvi minőség 2 db 2.540 Ft 5.080 Ft

A számlából egy részlet ! Sajnos rosszul emlékeztem ! De nézd a VG árával mi történt ! :joy:

3 kedvelés

Szia, amúgy láttam egy videót, ahol a kecsap még jobban szerepelt egy jó koszosra égett serpenyő alján, mint a kóla. Lehet hogy savasabb, már amelyik paradicsomból készül és nem céklából… :slight_smile: .

“Fürdőbomba nélkülözhetetlen alkotója.” Ennél a résznél csak egyedül én gondoltam a terroristákra? Milyen az a fürdőbomba? :slight_smile:

Szia, én lidl-ben vettem 250g vmi 300 ft volt. Ősszel vettem is 2-t, nem mintha befőznék, de én teába is ezt rakom mézzel :slight_smile: Nem nagyon fogyogat…

1 kedvelés

Szia, legutóbb én is onnan vettem ,teljesen jó. 8800 ft hozzá 100mg/ml 100 ml nikotin, amivel 4 liter alaplé keverve 2,5mg/ml erősségű lesz-dlnél éppen jó. Szállítással az egész volt kb 18 000…4 liter :slight_smile: