Köszönöm már majdnem rendeltem oxigénpalackot
Gyáva, rögtön Évi szoknyája mögé…
Kitartás, 10ig számolni!
Megyek vissza bogyó és babócához. Lányom szerint felismerhetőek lesznek
Ne aggódj, Picássó is befutott valahogy.
Nem ,nem,nem a szoknyája mögéde ő megnyugtat ,tudja mi a dörgés pedig kemény vagyok de…áhh hagyjuk
Lehet, hogy lehet állítani a hatásfokán valahol, de leírást nem kaptam hozzá. 4 ml-es tankról beszéltem. Talán azon túl még kibír 1 ml-t, de már 1mm alat a csík, nem várom meg a Low battery feliratot. Az akkumulátorok használtak, de nem találok köztük erősebbet, pedig van egy marékkal. De az biztos, hogy a Swag többet bír, a mechanikusok még többet, a két akkus meg majdnem két napot. Ugyanolyan akkukkal. Ezek csak a tények, nem hibáztatok senkit. Na és mindegyiket 10 Watt körül hajtom.
De amugy tenyleg ,az ilyen ultem meg stb meneteket minek annyira megtepni?Ott van alatta a tomites,ha mar epp fogja nem ereszt,nem tekeredik le.Ha meg tulhuzod es nem tort az ultem ,akkor meg a tomitest b@szod szet.
Teszek neked egy ajánlatot! Rendelj @szasza4791 -től egy fém palástot, ha van rá mód, én meg átutalom neki az ellenértékét! És helyreáll a lelkibéke.
Nem kell.Htulu -nál tudom, hogy kábé max. 5 perc, vagy nem is tudom, mennyi, de nem kell tekerni, csak lehúzni, de ilyen nagy tanknál már idegesít, ha nem látok bele. Amikor van tizenvalahány másik, akkor minek erre a fém, ha van 5 műanyag is még? Kezdetek nagyon- de nagyon félreérteni, itt befejezem.
Én tudom, de a prime első szétszedést nem élte túl, gyárilag úgy össze volt rakva…
Az akkukkal lesz a gond. Nekem a legfiatalabb akkujaim is 3 évesek. Az 1 akkus modjaimban 2 napot simán bírnak, a 2 akkusokban meg kb. 5 napot. Tegnap este cseréltem akkut a jelenleg használt Hera-ban. Most a leendő teszt miatt csak ezt használom és még félig van. Ma már 2x töltöttem. Úgyhogy a napi 8-10ml durván megvan.
Szerintem picit tisztítsd meg a csatlakozókat a modokban és nagyon óvatosan a lehető legfinomabb csiszolópapírral pedig az akku mindkét pólusáról távolítsd el a mattulást.
Egyébként modban töltöd vagy töltőben az akkukat? Mert ez sem mindegy.
Tessék.
Tuti az akksi lesz.Ez itt harom nap toltes utan,kicsit nagyobb watton mert 6 szem sztereoid utan nagyon az se erzem ,hogy szivom.
Köszönöm, letöltve. Na ez itt a gond, az intelligencia. Nem ír ki százalékot, hanem, amikor a zöld elmúlik, az még 60%. én meg azt hittem, akkor már 20 % alatt van. Ez az első színes kijelzős modom. Elnézést, hogy nem értek hozzá.
Hat igen a gyari osszeszerelttel nincs mese,azt “bontani” kell
Hol a töltőben, hol a Swagban, mert lusta vagyok azért az egy akkuért elővenni a töltőt a szekrényből.
bevallom én meg téged nem értelek. Első gondod az volt, hogy sűrűn törik a palást…írtunk megoldást és kaptál felajánlást Bishoptól Másik gondod az rda kevés űrtartalma…arra is kaptál megoldást (squonk)
A mod problémát nem követtem, de biztos abban is jött/jön hasznos megoldás.
Mindenki “kezét lábát töri” a megoldásért…ez egy ilyen közösség
Pirosat még eddig soha a búbánatos életben nem láttam azon a kijelzőn. Ezek szerint 60% alatt már azonnal tölteni kezdtem. Így már érthetőbb a dolog. Inokin hülyeség az, hogy százalék helyett színek. És ha színvak lennék?
Mar latom jon Jani
Azt én nem tudom mert ilyen modom nem volt.
Bár majdnem elcsábultam,de inkább mást vásároltam helyette