V9ből és prime-ból is yftk klónnal rendelkezem, és jelentem hogy egyikkel sincs semmi gondom. A prime-nál egyedül annyi van hogy laza a drip-tip-je. Nem kiesősen de azért laza. El se tudom képzelni mennyire lehetnek jók az eredetiek ha az utánzatok is ilyen brutál jók
A prime eredetije,szerintem az egyik legjobb. Átfogalmazom a top 5-ben mindenképp helye van!
Csak kísérletképpen,próbáld ki a vertikális tekerést a prime-ban. Szerintem kimaxolja az ízt. Nekem legalábbis ízre,és gőzre is szignifikáns a különbség. Egy próbát megér szerintem.
Igaz a 3ml használomEszembe se jutott,hogy valaki mást használ…(5ml-t)
Olvastam a leírásod a függőleges tekerésről valamikor régebben és úgy rémlik elég nehéz megcsinálni.
Én még az alapszíntű tekercselésnél is néha vért izzadok nem tudom be merem e vállalni a vertikát
Nemnem! Abszolút nem nehéz! Keresek linket neked.
A lényege, hogy a vattázásnál kezdésnél be kell húzni a vattát a függőleges lefogató szál, és a tekercs közé. Én cotton bacon vattával csinálom szemre. Vonalzóm nincsen . Talán még egyszerűbb a vattázása mint simán,mert nem tudod túl szorosra,vagy túl lazára tekerni. A legvégén felülről átnyomom a tekerősegédet, hogy tutira legyen lyuk a tekercsen belül. Ne félj tőle! Ha elsőre nem, bár kétlem, másodikra tuti sikerül. Ne zavarjon, hogy a videóban lite van. Az eljárás ugyanaz.
Hamarabb is írhattad volna
Tegnap este tekertem át
Köszi szépen! Legközelebb meg fogom próbálni
Lehet kipróbálom az Intake-ben. Hely van bőven vertikálisan és a totál alulról beáramló levegő is adott. Minimum dupla vattamennyiséget saccolok.
Egyszer már írtam,meg linkeltem is,de már nem emlékszem pontosan. Azt tudom, hogy @Peva71- nek.
Igen, de azóta el is felejtettem. Akkor néztem, csináltam egy tekerést, de a primenak annyira kicsi a belseje, hogy végül nem szórakoztam vele
De majd kipróbálom
Lehet rááldozok 15ft-ot és megpróbálom
Piszkálja a fantáziám nagyon
Vannak dolgok amiken nem szabad spórolni!
Megcsináltam…
Na! Gratula! Mesélj! Ugye, hogy nem volt ördöngősen nehéz? Tényleg érdekel, hogy milyen változást érzel. Remélem pozitív.
2-es magra tekertem 6 menetet Kanthal 28GA cotton clouds vatta. RY4 1,04 ohm
Ízben nagy különbség nincs még szerintem, több gőz nagyobb th van.
1 tank után kíváncsi leszek, hátha törik kicsit a vatta.
2,5-ös magra tekert ni80 28 G, 6-7 menet, cotton bacon vattával.Shake boom blueberry 2x aromával. Ebben a formában intenzívebb ízek,sokkal.
Majd legközelebb 2,5 magra tekerem kipróbálom.
2- es maggal küzdöttem ám
Ne félj @Nana mindenkor, mindenki ledarálja,még az olaszok is, de nem kell elszomorodni ezt a részt kell nyálazni!