A válaszom a kérdésre :MEG
Köszi Együtt érzek veled, hogy ne keljen így éreznem
Akkor oda figyelek, hogy elég nyálas legyek… ööö vagyis legyen
Tisztara beleeltem mar magam beleolvasas kozben ,hogy na ennek adok egy eselyt akkor(klon),de ezzel a kijelentessel meggyoztel hogy nem kell!Ha nem kapar meg nem is faj,az nekem nem jo
Jogos…Ha már nikotinos mtl akkor legyen domináns th IS
És akkor egy kis off.Vajon melyik lehet a tankok “mezítlábasa”?Hallottam ,hogy az ataman különösen jó ,de azért van élet a négy falon kívül is.
@Zoli76 SS Ammit-jára voksolok…az tényleg mezítlábas Gitanes pedig én csak max 6mg-al használtam mielőtt hozzá került. Ő 15mg-al futott neki ha jól rémlik Az én mostani Ammit-om kevésbé büntet, de bőven van TH-ja így is.
Pedig ataman és a se is th-ás
Úgy értem az ataman nem egy mindennapos/kényelmes darab munkára,pecára…élni az életet
Hát nem az, akkor inkább se…legalább is a v3. A V2-t mégnagyobb szopás.
V4, V5 jobb lehet, de azokat nem próbáltam, igaz már a V2-n is van lékontrol és nagy nyílás a töltéshez, de a topcap leszedése rémálom.
Nem az szar tölteni.Ebből a szempontból is jobb a Se.V7V8
Akkor most megint meg kell nyernem egy versenyt…
Drukkolok hajrá!
Tegnap kölcsönbe kaptam @Peva71 -töl egy byka-t. Eddig teljesen elégedett vagyok vele. Erre szembe jön egy akció @olivertakacs -tól,hogy most akciós! Nem hiszek az összeesküvés elméletekben,de ez egy nagyon szépen, finoman kidolgozott hadművelet volt a pénztárcám ellen! Az isten áldja mindkettőjüket! A lényeg, rendelés folyamatban.
El tudná valaki mondani mi a különbség a nano- standard ( gondolom a méret) valamint a starter- basic ( ötletem sincs) között? Melyik a legideálisabb választás?
Közben lehet rájöttem. A levegőzők mennyisége. Asszem.
Az űrméret is a kűlőnbség 3 vs 5ml.
A prime is jó árban van.
Köszi. Végre valaki. Az űrméretet sejtettem,a basic-starter fogalmával nem voltam/ vagyok tisztában. Asszem a nano basic az enyém. Meg 2 csomag o gyűrű. Ha kell valakinek o gyűrű szóljon gyorsan mert akkor rendelek többet.
Ezek nem szállítanak hozzánk.?
Prime- om az van. Úgyhogy spóroltam sokat most.