Byka v9, tényleg megéri?

A válaszom a kérdésre :MEG :grin:

2 kedvelés

Köszi :heart::heart::heart: Együtt érzek veled, hogy ne keljen így éreznem :rofl::rofl::rofl:
Akkor oda figyelek, hogy elég nyálas legyek… ööö vagyis legyen :rofl::rofl::rofl:

Tisztara beleeltem mar magam beleolvasas kozben ,hogy na ennek adok egy eselyt akkor(klon),de ezzel a kijelentessel meggyoztel hogy nem kell!Ha nem kapar meg nem is faj,az nekem nem jo​:rofl::rofl:

1 kedvelés

Jogos…Ha már nikotinos mtl akkor legyen domináns th IS

3 kedvelés

És akkor egy kis off.Vajon melyik lehet a tankok “mezítlábasa”?Hallottam ,hogy az ataman különösen jó ,de azért van élet a négy falon kívül is.

@Zoli76 SS Ammit-jára voksolok…az tényleg mezítlábas Gitanes :grin: pedig én csak max 6mg-al használtam mielőtt hozzá került. Ő 15mg-al futott neki ha jól rémlik :grin: Az én mostani Ammit-om kevésbé büntet, de bőven van TH-ja így is.

2 kedvelés

Pedig ataman és a se is th-ás

1 kedvelés

Úgy értem az ataman nem egy mindennapos/kényelmes darab munkára,pecára…élni az életet :rofl:

1 kedvelés

Hát nem az, akkor inkább se…legalább is a v3. A V2-t mégnagyobb szopás. :rofl:

V4, V5 jobb lehet, de azokat nem próbáltam, igaz már a V2-n is van lékontrol és nagy nyílás a töltéshez, de a topcap leszedése rémálom.

4 kedvelés

Nem az szar tölteni.Ebből a szempontból is jobb a Se.V7V8

3 kedvelés

Akkor most megint meg kell nyernem egy versenyt…:weary:

Drukkolok hajrá!:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Tegnap kölcsönbe kaptam @Peva71 -töl egy byka-t. Eddig teljesen elégedett vagyok vele. Erre szembe jön egy akció @olivertakacs -tól,hogy most akciós!:sob: Nem hiszek az összeesküvés elméletekben,de ez egy nagyon szépen, finoman kidolgozott hadművelet volt a pénztárcám ellen! Az isten áldja mindkettőjüket! A lényeg, rendelés folyamatban. :joy::joy::joy::joy:

El tudná valaki mondani mi a különbség a nano- standard ( gondolom a méret) valamint a starter- basic ( ötletem sincs) között? Melyik a legideálisabb választás?

Közben lehet rájöttem. A levegőzők mennyisége. Asszem.

Az űrméret is a kűlőnbség 3 vs 5ml.

A prime is jó árban van. :joy:

1 kedvelés

Köszi. Végre valaki. Az űrméretet sejtettem,a basic-starter fogalmával nem voltam/ vagyok tisztában. Asszem a nano basic az enyém. Meg 2 csomag o gyűrű. Ha kell valakinek o gyűrű szóljon gyorsan mert akkor rendelek többet.

3 kedvelés

Ezek nem szállítanak hozzánk.?

Prime- om az van. Úgyhogy spóroltam sokat most. :joy: