Az a pisztáciás pont megteszi Don Cristot elszívtam… oh pedig annak milyen jó íze lehet a bykaval!!!
Rendelnem kell újat…
Az ataman v3 szerintem jobb is, csendesebb is és jobb a thja. Viszont szar feltölteni és nagyon vatta érzékeny.
A v5 siman partiban van a by-ka v9 tankkal. Csak az Expro v5 kisebb és fajsúlyosabb.
Köszönöm
Ne ijesztgess!!! Már előre félek, hogy el fogom rontani
Megjött a prime klón tőled, na mondom ráteszem a fém palástot, mire szétszedtem az üveg már el is pattant hosszában. Nehéz a véper élete…
Ízben expro v5 és az ataman is byka mellett van, de szokat rendszeresen sikerül elrontanom
máskor szólók jelzek neked is mindenképp
Akkor legalább felkészülsz rá.
Dehogyissss…én barom módon rátoltam, letilóztam a gumit. Pici liquid rá, és forgatva rátolni, ez a nagy titok.
Ha TH akkor SE a V9 nem TH-ás.
Az atamanon már átment pár tank leves nekem, szó szerint, bugyogva.
Van neked kazánkezelőid?
Köszi!Bár szerintem nem ugyan abból az olasz boltból rendeltünk.
ja meg be vesszük @Zolika is de inkább ki írom majd meg hírdetem itt,hogy sok jelentkező legyenha legközelebb rendelünk
meg lehet a tisvapot választottukmi
Én nem…de azért szójatok aroma van ott is…
mindenképp ha majd megint rendelni fogunk
A tiéd nagyított verzió. Ebben az esetben némileg osztom a véleményed. Átfogalmazom, hogy mindkettőnknek igaza legyen. A Fev,tud akkora lenni, hogy szinte zavaró legyen, de nem törvényszerű.
Jani nem mérvadó, mert eleve törpét használ minden bájkából, így persze, hogy a fev egy óriásnak néz ki. Szimpla csalás.
És olyan mint a kalasnyikov. Mindegy neki hogy szahara vagy szibéria