Byka v9, tényleg megéri?

Az a pisztáciás pont megteszi :grin: Don Cristot elszívtam… oh pedig annak milyen jó íze lehet a bykaval!!!
Rendelnem kell újat…

Az ataman v3 szerintem jobb is, csendesebb is és jobb a thja. Viszont szar feltölteni és nagyon vatta érzékeny.

3 kedvelés

A v5 siman partiban van a by-ka v9 tankkal. Csak az Expro v5 kisebb és fajsúlyosabb.

6 kedvelés

Köszönöm :slightly_smiling_face:

Ne ijesztgess!!! Már előre félek, hogy el fogom rontani :see_no_evil:

Megjött a prime klón tőled, na mondom ráteszem a fém palástot, mire szétszedtem az üveg már el is pattant hosszában. :rofl: Nehéz a véper élete…

Ízben expro v5 és az ataman is byka mellett van, de szokat rendszeresen sikerül elrontanom​:joy::thinking:

3 kedvelés

máskor szólók jelzek neked is mindenképp​:blush::wink:

Akkor legalább felkészülsz rá. :grin:

Dehogyissss…én barom módon rátoltam, letilóztam a gumit. Pici liquid rá, és forgatva rátolni, ez a nagy titok.

Ha TH akkor SE a V9 nem TH-ás.

5 kedvelés

Az atamanon már átment pár tank leves nekem, szó szerint, bugyogva. :rofl:

Van neked kazánkezelőid? :grin:

Köszi!Bár szerintem nem ugyan abból az olasz boltból rendeltünk.

1 kedvelés

ja meg be vesszük @Zolika is de inkább ki írom majd meg hírdetem itt,hogy sok jelentkező legyen​:blush::grin::sweat_smile:ha legközelebb rendelünk​:wink:

5 kedvelés

meg lehet a tisvapot választottuk​:sweat_smile::grin:mi

1 kedvelés

Én nem…de azért szójatok aroma van ott is…

1 kedvelés

mindenképp ha majd megint rendelni fogunk​:blush:

A tiéd nagyított verzió. Ebben az esetben némileg osztom a véleményed. Átfogalmazom, hogy mindkettőnknek igaza legyen. A Fev,tud akkora lenni, hogy szinte zavaró legyen, de nem törvényszerű. :joy:

Jani nem mérvadó, mert eleve törpét használ minden bájkából, így persze, hogy a fev egy óriásnak néz ki. Szimpla csalás. :rofl:

2 kedvelés

És olyan mint a kalasnyikov. Mindegy neki hogy szahara vagy szibéria :smiley:

1 kedvelés