De még mindig nem jöttem rá…eredetid lesz vagy klón?
By-Ka V9 vagy SE?
Nem hiszem, most már feltankoltam.
Bár ha bejön lehet a gtr-t lecserélem, majd meglátjuk.
Ez egy román online shop.
Többnyire Franciaországból rendelik a cuccokat.
Romániából Magyarországra a posta költség 25 lej (5 euró), ennyiért max 3 kg lehet.
Egy másik lehetőség… Tudják küldeni ingyen, vagyis posta költség nélkül, abban az esetben, ha a rendelés minimum 200 lej (azaz 40 euró minimum)… Értsd :1 euró =5 lej a pénzt banki utalással, vagy revolut kártyával lehet megoldani.
Viszont, a linket, amit küldtem, az online shop-al, onnan barmit rendelsz, el tudják neked küldeni. Ha segítség kellene, csak szólj. Én beszélek románul.
Ne már, fejezzétek be a shopok linkelgetését, meg se nyitom inkább.
En tőlük rendeltem december elején a brunhilde mtl kazánt. 41 euróról le volt árazva 29.5 euróra. Ilyen lehetőséget nem hagyhattam ki.
Kinga! Én mindenhol revoluttal fizetek, szóval, próbáld meg!
Aranyos vagy,köszönöm Majd máskor ft-osítva írd már nekem légyszi,ne eurobaÉn csak a ft-ból értek
Ahogy gondolod. Mindenki úgy segít amivel tud… Ez szubjektív… Ki hogy gondolja…
Beatrix, kb 360-al szorozd
Forint /lej árfolyam… (10 000 ft=135 lej)… kb…
Be szoktam írni a barátunkba,de nem biztos,hogy ő jól vált át…azért szeretem a forintot,mert az 1értelműnekemEzért nem is rendelek soha olyan helyről,ami nem tud magyarul vagy nincs az összeg ftosítva.Mindig mások rendelnek helyettem,mert tuti elbénáznék valamit.Külföldiül sem tudok.A barátunk bután fordít.Ha van 5 féle szállítási mód,soha nem tudom melyiket kell valasztani.Én még az Aliról sem rendelek,csak a barátnőm…nekem
Kapcsold be a Google forditót
Ez most komoly?
Hiszen őrá írtam,hogy a barátunka Google a barátunk…tudodŐ fordít külföldi áruházaknál bután
Mi a probléma kedves @Janos_Groszeibl ?
Jah értem, szerintem teljesen korrektül fordít
Olyanokat írsz mintha tök buta lennél pedig én tudom,hogy nem…vagy ma nem értem a viccet?
Nekem úgy van beállítva a telóm, hogy automatikusan fordítja magát az oldalt vagy a linket, ha belépek valahova a neten.
A legpontosabb váltási összeget a bankod oldalán tudod megnézni. Az üzletek átlag (MNB) árfolyamon tüntetik fel az “átváltott” összeget. Hiába kéred, hogy mi írjuk meg mennyi lenne forintban. Mi csak saccolni tudunk a saját bankunk árfolyama alapján.