De még mindig nem jöttem rá…eredetid lesz vagy klón?
By-Ka V9 vagy SE? ![]()
Nem hiszem, most már feltankoltam. ![]()
Bár ha bejön lehet a gtr-t lecserélem, majd meglátjuk.
Ez egy román online shop.
Többnyire Franciaországból rendelik a cuccokat.
Romániából Magyarországra a posta költség 25 lej (5 euró), ennyiért max 3 kg lehet.
Egy másik lehetőség… Tudják küldeni ingyen, vagyis posta költség nélkül, abban az esetben, ha a rendelés minimum 200 lej (azaz 40 euró minimum)… Értsd :1 euró =5 lej a pénzt banki utalással, vagy revolut kártyával lehet megoldani.
Viszont, a linket, amit küldtem, az online shop-al, onnan barmit rendelsz, el tudják neked küldeni. Ha segítség kellene, csak szólj. Én beszélek románul.
Ne már, fejezzétek be a shopok linkelgetését, meg se nyitom inkább. ![]()
En tőlük rendeltem december elején a brunhilde mtl kazánt. 41 euróról le volt árazva 29.5 euróra. Ilyen lehetőséget nem hagyhattam ki.
Kinga! Én mindenhol revoluttal fizetek, szóval, próbáld meg!
Aranyos vagy,köszönöm
Majd máskor ft-osítva írd már nekem légyszi,ne euroba
Én csak a ft-ból értek![]()
![]()
![]()
Ahogy gondolod. Mindenki úgy segít amivel tud… Ez szubjektív… Ki hogy gondolja…
Beatrix, kb 360-al szorozd![]()
Forint /lej árfolyam… (10 000 ft=135 lej)… kb…
Be szoktam írni a barátunkba,de nem biztos,hogy ő jól vált át…azért szeretem a forintot,mert az 1értelmű
nekem
Ezért nem is rendelek soha olyan helyről,ami nem tud magyarul vagy nincs az összeg ftosítva.Mindig mások rendelnek helyettem,mert tuti elbénáznék valamit.Külföldiül sem tudok.A barátunk bután fordít.Ha van 5 féle szállítási mód,soha nem tudom melyiket kell valasztani.
Én még az Aliról sem rendelek,csak a barátnőm…nekem
Kapcsold be a Google forditót ![]()
Ez most komoly?
Hiszen őrá írtam,hogy a barátunk![]()
![]()
![]()
![]()
a Google a barátunk…tudod
Ő fordít külföldi áruházaknál bután
Mi a probléma kedves @Janos_Groszeibl ?
Jah értem, szerintem teljesen korrektül fordít
Olyanokat írsz mintha tök buta lennél pedig én tudom,hogy nem…vagy ma nem értem a viccet? ![]()
Nekem úgy van beállítva a telóm, hogy automatikusan fordítja magát az oldalt vagy a linket, ha belépek valahova a neten.
A legpontosabb váltási összeget a bankod oldalán tudod megnézni. Az üzletek átlag (MNB) árfolyamon tüntetik fel az “átváltott” összeget. Hiába kéred, hogy mi írjuk meg mennyi lenne forintban. Mi csak saccolni tudunk a saját bankunk árfolyama alapján.