By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Sajnos… De megoldást jelenthet, ha valakivel összeállsz rendelni magyarból. Még én sem tudom, hogy oldom meg, mert csak Revolutom van, magyar bankszámlám nincs. :thinking:

4 kedvelés

Én a tisvapo-n néztem amit Ispy mutatott. Ez EU-s oldal?

1 kedvelés

Nem átverés, csak belföldre van. A németeknél is ennyi, ott 150 eur az ingyenes szállítás határa.

1 kedvelés

Küld a zsét én meg megrendelem neked.

19573 volt pontosan, megnéztem most a bankban.

1 kedvelés

A fene… :confused: De vegülis annyit elvinne a vám is.

1 kedvelés

Szuper lenne. :blush: Jövő hónap elején lenne aktuális, ha minden a tervek szerint halad. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Én itt vagyok. Remélem. :sweat_smile: De ha tuti kell, megrendelem most, aztán majd fizetsz. Nehogy a vaperina tagok felvásárolják előled a készletet. :grinning:

Meg most elég jó az eur árfolyam. Még.

2 kedvelés

Hát ez a különbség a v8 és v9 között is.

2 kedvelés

Ige, tutira kell. :blush: Köszönöm! :heart: Jövő hónap elején lesz meg a rávalóm. Ha valami csoda folytán előbb, akkor természetesen előbb fizetem. Az életem többek közt egy egzisztenciális hullámvasút. :sweat_smile:

3 kedvelés

Az nekem is van. Viszont azzal sok mindent lehet csinálni, olyat is, amit a normál bankkártyával nem. Ismerős helyzet… Saját tapasztalat…

1 kedvelés

Nekem azért maradt csak ez, mert az OTP-nek a semmiért fizettem 5ezreket havonta. A pénzeimet postán vagy kézbe kapom. Bankban meg befizetek, ha veszek valamit, szóval eddig nem volt gond. Sokan elfogadják a Revolutot mert Visa kártya.

4 kedvelés

Sziasztok, szia @Kinga a tisvapo.it, 99€ felett, ingyenes Magyar honba! :wink:

1 kedvelés

Csatlakozom @Vaperina_Kinga -hoz.
Segítsetek,honnan lehet elfogadható áron rendelni?
Annyit hotzátennék,hogyha lehet én legalább is biztos,de lehet Kinga is,örülnék linknek​:wink:Nem csak az áruház linkjének,mert soxor hiába írom a keresőbe,nem adja be…hanem a tank linkjének örülnék nagyon​:heart::heart::heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

V9 után nincs megállás, meg fogod venni az SE-is szerintem! :rofl: :joy:

4 kedvelés

Köszönöm Tamás, közben már ezt is megtudtam. :blush: Annyim sajna nincs. Ez is csak a bolygók együttállása miatt alakult így, hogy lesz egy By-kám, @Ispy nagylelkűsége által. :smiling_face_with_three_hearts:

2 kedvelés

Összefogni esetleg?:hugs:

Összezavarodtam…:joy:te eredetit szeretnél venni?

Mint már, nemrég írtam, igazad van össze kell állni mint sok-sok kicsi legó! :joy: :rofl:

5 kedvelés

Ez már tárgytalan​:wink:Olvasok tovább és látom Kingának megoldódott​:slightly_smiling_face:

Nekem már megvan. Hála Ispynek. :blush:

2 kedvelés