V9 lesz.
Én most rendeltem először a 2fdeal oldaláról, tesztelés céljából. Viszonylag jó áron volt a V9. Ajánlani így még nem merem a webshopot.
Meg akartam próbálni, de Ispy ajánlatát nem tudom kihagyni. Minden szempontból nekem kedvez.
Vettem már náluk ezt azt nem volt semmi…amit rendeltem az jött .Rossz tapasztalatom nem volt.
Most nézem, mennyiért és milyen gyorsan szállítanak? Nekem nem olyan sürgős a dolog
nem is rossz ez az oldal 238 lej mennyi is vajon
kelett nekem ide fel jönni nagyon jó árban vannak a tankok van vagy 2 is ami tetszik
Nekem több is gyorsan kiléptem…
Köszi, akkor nyugodtabban várom a csomagot.
de gondolom ezek eredeti tankok az oldalon nem a clone ok
Eredetire nem telik. Az ha jól olvastam 50-70ezer körül van. Amit Ispyvel boltoltam kevesebb lesz mint 20eezr.
azt sem tudom melyik fizetést kell választani meg melyik itt a Magyarország a szállításnál azt sem tudom jól töltöttem e ki vagy sem.ne hogy hondulasba menjen ki a csomagom majd ha rendelekszívás lenne.
Titanide leto?
arra pályázom most te mindent is tudsz hogy azt néztem ki @Janos_Groszeibl
ha jol megy minden ez kéne meg egy v9 majd ennyit szeretnékna meg mod 1 db még a gabrielt tervezem most a cseheknél
Azt inkább hagyd ki…
nem jo mod?nem éri meg
Szerintem nem…a Titanide meg a mod árát rakd össze vegyél egy használt Danit rakjrá egy V9et és megérkeztél…