By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

V9 lesz. :grin:

3 kedvelés

Én most rendeltem először a 2fdeal oldaláról, tesztelés céljából. Viszonylag jó áron volt a V9. Ajánlani így még nem merem a webshopot.

5 kedvelés

Meg akartam próbálni, de Ispy ajánlatát nem tudom kihagyni. Minden szempontból nekem kedvez. :smiling_face_with_three_hearts:

5 kedvelés

Vettem már náluk ezt azt nem volt semmi…amit rendeltem az jött .Rossz tapasztalatom nem volt.

6 kedvelés

Most nézem, mennyiért és milyen gyorsan szállítanak? Nekem nem olyan sürgős a dolog​:blush:

3 kedvelés

nem is rossz ez az oldal 238 lej mennyi is vajon​:blush::wink:

2 kedvelés

:see_no_evil: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

5 kedvelés

kelett nekem ide fel jönni nagyon jó árban vannak a tankok van vagy 2 is ami tetszik​:sweat_smile::joy:

5 kedvelés

Nekem több is gyorsan kiléptem… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Köszi, akkor nyugodtabban várom a csomagot. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Hivatalos MNB arfolyam:

https://www.mnb.hu/arfolyamok

Banki árfolyamok:

2 kedvelés

de gondolom ezek eredeti tankok az oldalon nem a clone ok​:sweat_smile:

Eredetire nem telik. :slightly_smiling_face: Az ha jól olvastam 50-70ezer körül van. :flushed: Amit Ispyvel boltoltam kevesebb lesz mint 20eezr.:blush:

3 kedvelés

azt sem tudom melyik fizetést kell választani meg melyik itt a Magyarország a szállításnál azt sem tudom jól töltöttem e ki vagy sem.:sweat_smile:ne hogy hondulasba menjen ki a csomagom majd ha rendelek​:joy::joy:szívás lenne.

2 kedvelés

Titanide leto?

3 kedvelés

arra pályázom most te mindent is tudsz hogy azt néztem ki @Janos_Groszeibl :sweat_smile::wink::grin:

5 kedvelés

ha jol megy minden ez kéne meg egy v9 majd ennyit szeretnék​:wink::grin:na meg mod 1 db még a gabrielt tervezem most a cseheknél

2 kedvelés

Azt inkább hagyd ki…

3 kedvelés

nem jo mod?nem éri meg

1 kedvelés

Szerintem nem…a Titanide meg a mod árát rakd össze vegyél egy használt Danit rakjrá egy V9et és megérkeztél…

4 kedvelés