By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Inkább azt írjátok meg honnan éri meg rendelni… :sweat_smile: Kész elegem van! Veszek egy By-ka-t mostmár. :joy: Jó, nem azonnal, de jövő hónap elején. :slightly_smiling_face:

Köszönöm Jani a felajánlást, és a kedvességedet. :smiling_face_with_three_hearts: De aludtam rá egyet, és ha ennyire isteni, akkor inkább egyből vennék egy sajátot.

10 kedvelés

Én a tisvapo-ról rendeltem, yftk, csak elég sok a postaköltség, de máshol nem találtam eun belül, ahol olcsóbbra jönne ki, így kb. 20k. Kínából meg nem akartam rendelni. De ha tényleg annyira király, akkor egye fene, ezt most a Nemzeti Adó és Vámhivatal fizette. :rofl:

6 kedvelés

Itt lesz SE is. Ha jól értelmezem ez fhanciául a preorder? :thinking:

5 kedvelés

Jajj, nem. Ez már elérhető. Immediata, az az azonnali. :grin:

3 kedvelés

Én v9-et vettem.

4 kedvelés

Én is arra pájázok, csak feljebb folyt szó az SE-ről is. És az volt az első a sorban, de megvan a V9 is.

4 kedvelés

59 euró felett ingyenes a szállítás. :blush:

4 kedvelés

nekem is az fogja fizetni @Ispy csak még vároni kell lassu ez a nav majd jövőhéten​:sweat_smile::wink:csak nem fogy el a cseheknél​:grin:

1 kedvelés

Az nem csak az olaszoknál?

Ott erdeti van, nem, valami 70k-ért?

1 kedvelés

Szeretek veszélyesen élni, én Kínából rendeltem. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

A tank alatt volt közvetlen. 24 órán belül feladják, 15 nap valami - valami, és alatta meg, hogy ingyenes 59euro felett. Behivtam a fordítót is, hogy segítsen. :grin:

2 kedvelés

50 talán meg van ugye a 7% kedvezmény de a 3,5 ml fogom szerintem aztán ha meg jön mindenkinek csinálunk egy közös byka fotózást​:sweat_smile::wink::wink:

8 kedvelés

Rakd be a kosárba, add meg, hogy magyarország és akkor fog kiderülni, szerintem nincs ingyenes, ha van, akkor jól megszívtam, mert 54 volt nekem szállítással. :sweat_smile:

2 kedvelés

3ml lesz az most néztem de elég is mtl re nekem​:blush:

De nincs 59 euró a tank. Megnézem.

2 kedvelés

Megnéztem, hát ez jó nagy árverés. :sweat_smile: Pakoltam a kosárba, hogy meghaladjam az 59 eurót, de nem lett ingyenes a szállítás.

2 kedvelés

Majd megnézem beregisztrálva is. Lehet az a baj.

1 kedvelés

Nektek, igen… Na, de nekem…? Nekem horribilis árat számolnak fel a szállításert. Mivel romania nincs benne a shengen zónában…

Lenne, éppen, kb 40 euró, de az sxk sztem klón… Valószínűleg…
Ráadásul nincs is raktáron… :cry:

1 kedvelés