Ablak? Azt meg én tudok jót
Én pl.rühelem a sodronyos dolgokat de ebbe az RDTA-is nagyon jó és az RBA-is…A Se-ről még nem tudok nyilatkozni …
Az is lesz talán
Jön a nyár majd télre
Annak darabja egy jó tank ára
Szezonban a legdragabb
A pénz nem boldogít, csak az amire költöd, egyébként tök jó ez a zene!!!
Milyen óvatosan fogja meg az ürge, mintha valami gyémánt lenne
Különben én a Se-be is látok jó dolgot a lé szabályzás szerintem jó…
Deep style - Martin Roth.
Deep house zene. Tökéletes relaxáló zene.
Iszom szavaidat János!
És úgy tudom a 8asal kompatibilis…ha az lesz akkor van 1-2érdekes megoldás…mindjárt meg keresem…
Tudom hogy a V8-kompatibilis az SE, de az első szériás YFTK clone-t elk…ák, az óramutató járását is, most már jó, de megvárom az SXK clone-t!
A V9-et találtam meg custom kémény…
Úgy látom bájka az új trio, meg neeko, meg…
Még szerencse, hogy már hét elején megrendeltem, jó nagy dög ez is
Újratekerve, vattázva 28GA/ 5menet/3magon/ Cotn Threads 3mm vatta!!
A vattázást se lehet elrontani, azaz nem kell ritkítani, szarakodni a vattázással, belerakod aztán hagy szóljon!
Viszont ezt 30perc volt mire szétcsavartam, megkínlódtam vele , béna vagyok vagy mi , aztán fel az Olasz fórumra, a megoldás 2-3perc mélyhűtő + latex kesztyű, és láss csodát egyből szét tudtam csavarni , gondoltam megosztom veletek ezt a kis szösszenetet!
3as mag? Na ki próbálom…
Nekem nem volt V8 igaz, de ha számít amit mondok, valami mennyeien hozza az ízeket, volt már egy pár tankom de azok meg sem közelítik a V9-et!
Teljen más ízben…a v8 se rossz.A v9 olyan amire azt mondom ez igen ilyenek kéne lenni az összes tanknak ízre.Jobbal eddig nem találkoztam.Selymesen áramló gőz,hangtalan.