Keresem már én meg azt hittem veszek még egy tripodot
Khm…ő nem a trió kategóriasokkal,de sokkal jobb
Csak mondom én 12 éve ebbe a malomban őrlök ez nem múlik csak átalakul előszőr kínai szarokkal kezdtem most meg a drágább dolgok vannak…Mindenkinek kitartás nem múlik el ez soha csak veszünk veszünk…
Nem is rossz. Csak 27 euró… És az ultem driptip helyett egy szep fekete driptip-el helyettesíteni,… Jol mutatna…
Na jó,de én csak márciusban lesz 2 ! Éve és elköltöttem a világ pénzét sz@okramára megtanultam …azt hiszem hogy érdemes jót venni (igaz ő klón)mert így többe van mint ha eredetit vennék
Megint igazad van hallgatok az “öregekre”
Bárcsak nekem is mondta volna 12éve valaki hogy kerüljem a szarokat egy csomó bosszúságtól megkiméltem volna magam modból elég 2db Dicodes tankból csak eredeti …
Na épp ezért ! Tudom "drága"ez a jelszó mindig.
De nálam 3-4klónból…egy jobb eredetit tudok venni és ez nem a pénzszórásról szól !
Most már ide, legyszi. Azt hittem félre néztetek egy pillanatra, gyorsan atraktam.
Gyerekek, mindenki By ka-t akar, nehogy lemaradjak! @Lsxtom mikor lesz sxk-s?
Nem tudom, várom nézem az oldalt folyamatosan!
De az eredeti 10 évesen is úgy müködik mint az új…tudom mert az első Kayfunom még megvan és a mai napig használom…
1még ott maradt tedd át létszi…
Épp az előbb. Köszönöm a megértést.
Hát tuti amikor lesz pénzem már el is fogy, itt is lemaradok mindig a jó vetelekrol
Nem az Olaszok nagyon rá vannak cuppanva, szerintem örök db náluk!
Én úgy szoktam össze rakom a pénzt és a kitűzött célig nem veszek semmit
(nem igaz mindig elcsábulok )
Nem is akarok semmi mást csak a byka-t
Nem is értem miért?Olyan jó ez a byKa… Az az igazság,hogy a többi vapesystems termék is kiváló…
Háát én tudok másról…
Jó, de az nem olyan vészes. Mondjuk még gondolkozom a byka alá egy ss modrol