By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Valami lesz, mert nem fogom tudni megegyezni mit mivel próbálok :blush:

4 kedvelés

Van egy alap az jó a legtöbb tankba azt kell variálni kicsit akkor jó a tank…ha nagyon kell variálni kuka…az alap: 2.5mag 4-5-6 menet huzal nekem Kanthal levegöző től 1.-1.5 mm re Vatta a lé ellátó csatorna alá érjen kb ott van kivül egy o gyürű ott elvág ez a hossz…és kész.

4 kedvelés

Én mindent 2-es magra tekerek, 6-7 menet ni 28-assal. Kanthal.csak 26-osom van, és néztem 28-ast, de egyelőre nem találtam ahonnan rendlgettem. Az SS meg valamiért nem jött be.

4 kedvelés

Ares ezért folyt…az 3 as magon jó…Kanthal meg ott van az olaszoknál jó fajta német amit én is vettem és mutattam…2.5mag kezelhetőbb és több levest szállít…

5 kedvelés

Na az olaszoknál pont nem néztem meg​:flushed:
Majd kipróbálom a 2,5-es tekerést!

5 kedvelés

Csak ahogy írtad szűk MTL-t szereted, kis szűk afc-vel gyengébb ízeid lesznek! 1.4 felett jó a 2,5 alatta csalódás főleg Ni80-al.

4 kedvelés

Köszi! Azért egy próbát teszek vele…szerintem az se-ben, mert az egyébként is levegősebb

5 kedvelés

Igazad van igy kéne én 1.2afc alá nem megyek de abba is 2.5mag átmérőjű tekerést teszek…

4 kedvelés

V9-et így szoktam vattázni…

12 kedvelés

Jó kis deck lenne egy komoly RDA-hoz! :smiley:

6 kedvelés

Igen tök olyan… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szóval ezért nem adnak jó ízt a gyári fúvókák az én tekeréseimel. 4 menet. Kanthal? Kanthalból csak kerítésdrótom volt, és ami abból maradt… De jó lett a 8 menethez a saját gyártású fúvókámmal. De az csak a V8 - nál ilyen könnyen megoldható. De azzal már kitagadtok innen? Mert ad1. az csak klón, ad2. átalakítottam. De azért minden alkalommal elnyöszörgöm, hogy nem igaz, hogy a gyárja ennyire spórol azzal a plusz 1 csavarral. Nekem sem volt nehéz legyártanom, akkor pláne nekik mibe kerülne, ha adnának hozzá valami hosszúkásat,vagy több lyukú fúvókát?

2 kedvelés

Ferikém te félre értesz minket tőlem virágot is ültethetsz a tankodba.Lett linkelve neked megoldás az afc problémádra.De mível meg oldottad magad úgy is jó.Senki nem lett kínézve mert klónja van.Mond mi a gondod hátha tudunk segíteni…

8 kedvelés

Semmi gond, mert ma is egyedül csak azt használtam. Kicsit TH -sabb, mint a többi, de az kell néha. Ha meg nagyon az ízekre akarok menni, akkor a Galaxies. A kicsi törpénél, meg majd lassan megszokom, hogy nem öntöm túl, de így is túl hamar kiürül mindig. Amúgy meg a vattázásról csak annyi, Amiknek így lent van az üstje, azokhoz pont ilyen egyenes szálú vatta kell. A lelógatósokhoz meg olyan, ami nedvszívóbb, és kicsit vékonyabban.

4 kedvelés

Ha klónod van akkor akkor klónod van.
Itt nem ez a lényeg hanem az hogy te is azt csinálod amit itt mindenki. VÉPELSZ ES TANKOT ÉPITESZ ES AMI EZZEL JÁR. :wink:
ez nem egy sznob klubb szard le hogy kinek milye van.
A lényeg hogy szereted csinálni és nem bagózol.
Én itt nem a cuccaik alapján itélem meg hogy ki milyen ember.
A csoport tagja vagy és igy vagy jó ahogy vagy a klónokkal és a barkácsolásoddal eggyütt.
ÉS A DVARW-ODDAL. :grin: :+1: :v:

9 kedvelés

Annyiszor szóbakerül és még mindig az a válasz:

• Minnél sokszínűbb a csapat és a felszerelése, annál szélesebb tapasztalatokat lehet itt szerezni másoktól. Így ha felmerül egy kérdés, egy probléma vagy dilemma, biztosan lesz rá sok-sok válasz és megoldás és ez “azért jó, mert jó”.
12 kedvelés

Szia @anon98331404 na milyen az SE, láttam Tis…en véleményt!? :wink: :smile: :facepunch:
Várom az Azione-t, mert SE vele SE nélküle kell nekem! :grin:

3 kedvelés

:wink:
Szia.
Nagyon megvagyok vele elégedve.
Nagyon finom izeket ad.
Lágy de mégis intenziv izeket hoz ki az aromáimbol.
1,4-es afc vel használom és mivel nem állítható a levegő szabályozas kivülről,ez a méret jött be nekem.
Halk a kazán jó a deck kialakítása konnyű vattázni.

3 kedvelés

Szeretrem volna fém tank szekciót de sajnos nincs ilyen az se-nél a klón verziónál.

2 kedvelés

Ma akartam aromát rendelni a tisvapo-ról
De már nincs nagyon hova raknom meg ami van az kb másfél évig elég :sweat_smile:
Hát lett belőle es by ka v7+ egy v6.
Amúgy a v9 jobban bejött de nem sokkal marad le az SE.
Nagyon jó ki tank. :+1:

2 kedvelés