Nem is mondtam még, hogy rés lett a 3 lyukúból. Mert nem voltak 45 fokosak az oldalági fúrások, összenyitottam őket, a rés végét meg bezártam. (Mert a ráhúzott szilikon is pörkölődött egy kicsit.)
Én azt hiszem, végleg átminősítem íz-és desszert tankká.
Ma elmentem a végletekig. NiFe huzal 0.55 ohm 5 tekerés 2.5 mag. Bp mods vatta. Tekerés felemelve agyig. Th-s leves betölt. (Kentucky).
30 wattig elmentem, de nem. Viszont már remekül melegszik…
A By-ka a felépítése, vagy bármije miatt is, de Th-ban gyenge tank.
Ugyanezt a levest az Expromizer v4 egy “jóvanazúgy” tekeréssel, 16-18 watton dupla th-val kommunikálja ki, mindemellett íz is ok.
Ezt nem rosszból írom, sokadik setup utáni tapasztalat.
Úgyhogy ennyi. Desszertezni jó lesz. tehát nem bántam meg, csak az én elvárásaim voltak magasak.
Mivel itthon imádok desszertezni, meglesz a feladata. De technikaiag kimaxoltam ma, azt hiszem. Nekem kell(ene) még a th egy darabig…
Attól szeretem, de elértem a korlátait.
Próbáltam, de itt meg más limitál végülis minden alapanyagon végigmentem, 2-2.5 tekerésekkel, 3 féle vatta. Szűk mtl-ben is kevés a th. Viszont az íz meg tekerést végiglétráztam pincétől padlásig.
Igen, és az a vicc, hogy bármilyen tekerésnél valahogy limitál a rendszer. 12 watt és 30 watt közt nincs nagy th különbség. Csak nő a gőz és a hő. De mondom, ízre meg korrekt szóval ha kiürült, indul a desdzert-teszt10-15 watton.
Próbáltam tc-t, de nem nyűgözött le.
370 Fahrenheit-ig.
A Moonrakerben. (70 wattig tud, szóval elég). A nagy Yihit nem tudom tc-re belőni, nem akarja, vagy nem vagyok elég profi (ott sok tizedesjeggyel kell állandókat megadni, aztán ott ment valami félre).
Még az Ammit-ból is nagyobb th-t hoztam ki.