A léellátás…én egy vagy két lyukon szoktam csak használni. A hármat csak most a 70-eshez próbáltam szóval azzal szerintem sincs gond.
Az o-gyűrüs megoldás nekem is fura volt, de működik, még egyszer sem akart lejonni, és amikor leszedem óvatosan csinálom.
A fémet meg a műanyagot még soha nem akartam szétszedni, fürdeni is együtt mennek
Na tessek mindig tanul az ember én szét szedem.
Sokat még nem használtam, majd még próbálgatom csavargatni is.
A v7 hátránya viszont az, hogy iszonyú levegős és most 1-es levegőn használom, aki a szűkebb mtl-t szereti, az olyan horpasztosat, annak ez a tank szerintem nem lesz jó, 2-es már alig kell szívni. Mindegy a v9 még marad, mert szerintem ez a legszebb tank az összes közül ami van, és hát ez igen fontos szempont.
Én a v7et is szeretem 4lyukon…
Jó hát van akinek egy lyuk nem lyuk.
Btw a fewben is kifejezett utálom a gyűrűs rögzítést és ott még csavargatni sem lehet…
Javítom! Butaságot írtam. Most szedtem szét, és az egyik felén nekem is muszáj, hogy rendesen el lehessen mosni
Csak jelezném, nekem semmi gondom vele!
Akkor gondolom a vattázással nem volt kompatibilis
Én is azt gondolom sok volt bele. Például a kendo és a Just Red ob v2 nehéz be lőni.
Super sorb volt benne, és nem kicsit kokszos állapotban a végére
A sorbot meg kell rítkittani a v9 be mert össze tömörödik…
Eddig nem volt vele gond, csak a 70-es lével.
De amúgy se jön be az íze, úgyhogy keverem majd valamivel a maradékot
Egyébként most vap’ extreme -t raktam bele, és pár szívás után nagyon jó. Kíváncsi leszek rá egy-két tank után
Azt még nem próbáltam…Cotton Clouds félbe szedve nagyon adja a byka-ba…De azt vettem észre egy idő után pár hét-hónap át kell állnom másik vattára mert elmegy az íz…
Akkor lehet nem is a vap’ extreme olyan jó, csak a vatta váltás miatt gondolom jobbnak
Egyébként ezt a vattát már próbáltam ares2-be, de hamar folyni kezdett ha ezt használtam bele. Reméljük v9-nél nem lesz ilyen
Igen szerintem csak az van,hogy néha vatta váltás kell bár van olyan vatta ami csak pár tankba jó…ez Mtl rta-nál fokozottabb szerintem mert itt kicsi a kazán tér hamar túl lehet vattázni…
érdemes a vatta mennyiséggel kísérletezni mindig kicsit kevesebbet bele rakni(ugyanabból a vattából) meglepően változik az íz…lé kontrolos rta-nál kevés a kockázat…
Így lesz! Csak az első rta-m az ares 2 volt, és azt bizony eléggé meg kellett tömni, hogy egy tank után ne kezdjen el folyni.
igen van nekem is pihen… aztán még van a vatta hossza ami nem mindegy,hogy csak belógatod a lé elvezetőbe vagy kitömöd vagy vissza hajtod és ott dupla lesz…lehet kisérletezni azzal is,hogy a tekerésből a vatta felfelé jöjön ki enyhe ivbe le hirtelen le és ezek kombinációja a tekerés magaságát is hozzá véve és persze számát is a huzal tipusa …végtelen kombináció…
Na de ehhez már tényleg azok a bizonyos jegyzetek kellenének, hogy tudja az ember követni
Dehogy kell olyan bár csíkosba megnézném őket…