By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

A léellátás…én egy vagy két lyukon szoktam csak használni. A hármat csak most a 70-eshez próbáltam :blush: szóval azzal szerintem sincs gond.
Az o-gyűrüs megoldás nekem is fura volt, de működik, még egyszer sem akart lejonni, és amikor leszedem óvatosan csinálom.
A fémet meg a műanyagot még soha nem akartam szétszedni, fürdeni is együtt mennek :joy:

6 kedvelés

Na tessek mindig tanul az ember én szét szedem.

3 kedvelés

Sokat még nem használtam, majd még próbálgatom csavargatni is. :grin:

A v7 hátránya viszont az, hogy iszonyú levegős és most 1-es levegőn használom, aki a szűkebb mtl-t szereti, az olyan horpasztosat, annak ez a tank szerintem nem lesz jó, 2-es már alig kell szívni. Mindegy a v9 még marad, mert szerintem ez a legszebb tank az összes közül ami van, és hát ez igen fontos szempont. :rofl: :rofl: :rofl:

6 kedvelés

Én a v7et is szeretem 4lyukon…

3 kedvelés

Jó hát van akinek egy lyuk nem lyuk. :grin:

Btw a fewben is kifejezett utálom a gyűrűs rögzítést és ott még csavargatni sem lehet…

5 kedvelés

Javítom! Butaságot írtam. Most szedtem szét, és az egyik felén nekem is muszáj, hogy rendesen el lehessen mosni :blush::+1:

1 kedvelés

Csak jelezném, nekem semmi gondom vele! :wink: :+1: :facepunch:

3 kedvelés

Akkor gondolom a vattázással nem volt kompatibilis :person_shrugging::blush:

5 kedvelés

Én is azt gondolom sok volt bele. Például a kendo és a Just Red ob v2 nehéz be lőni.

4 kedvelés

Super sorb volt benne, és nem kicsit kokszos állapotban a végére :blush:

3 kedvelés

A sorbot meg kell rítkittani a v9 be mert össze tömörödik…

5 kedvelés

Eddig nem volt vele gond, csak a 70-es lével.
De amúgy se jön be az íze, úgyhogy keverem majd valamivel a maradékot :blush:
Egyébként most vap’ extreme -t raktam bele, és pár szívás után nagyon jó. Kíváncsi leszek rá egy-két tank után

3 kedvelés

Azt még nem próbáltam…Cotton Clouds félbe szedve nagyon adja a byka-ba…De azt vettem észre egy idő után pár hét-hónap át kell állnom másik vattára mert elmegy az íz…

7 kedvelés

Akkor lehet nem is a vap’ extreme olyan jó, csak a vatta váltás miatt gondolom jobbnak :blush:
Egyébként ezt a vattát már próbáltam ares2-be, de hamar folyni kezdett ha ezt használtam bele. Reméljük v9-nél nem lesz ilyen

6 kedvelés

Igen szerintem csak az van,hogy néha vatta váltás kell bár van olyan vatta ami csak pár tankba jó…ez Mtl rta-nál fokozottabb szerintem mert itt kicsi a kazán tér hamar túl lehet vattázni…

5 kedvelés

érdemes a vatta mennyiséggel kísérletezni mindig kicsit kevesebbet bele rakni(ugyanabból a vattából) meglepően változik az íz…lé kontrolos rta-nál kevés a kockázat…

5 kedvelés

Így lesz! Csak az első rta-m az ares 2 volt, és azt bizony eléggé meg kellett tömni, hogy egy tank után ne kezdjen el folyni.

4 kedvelés

igen van nekem is pihen… :grin: aztán még van a vatta hossza ami nem mindegy,hogy csak belógatod a lé elvezetőbe vagy kitömöd vagy vissza hajtod és ott dupla lesz…lehet kisérletezni azzal is,hogy a tekerésből a vatta felfelé jöjön ki enyhe ivbe le hirtelen le és ezek kombinációja a tekerés magaságát is hozzá véve és persze számát is a huzal tipusa …végtelen kombináció…

4 kedvelés

Na de ehhez már tényleg azok a bizonyos jegyzetek kellenének, hogy tudja az ember követni :blush::joy:

2 kedvelés

Dehogy kell olyan bár csíkosba megnézném őket… :grin:

4 kedvelés