By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Igen, v9 pont ezért lesz vatta cserés, nem bírta :flushed::blush:

2 kedvelés

Na akkor felreteszem, később lesz próba.
Se-be most új keverés van. Eddig nem próbáltam a pinkman-t, de a tegnapi keverés után 2 órával muszáj volt megkóstolni :joy::blush:

1 kedvelés

Minden más lékontrollos tankomon (expro 4, 5, primeok) jóval nagyobb a liquid control lyuksor átmérő.
Nekem nem gond még a Byka v9, mert 70/30, 80/20 pg többletű a levesem. De határeset ha jobban hajtom.
Ha órásmester lennék vagy ilyesmi, picit felfúrnám azt a 3 likat…

1 kedvelés

a tűzgomb elengedése után még kicsit szívd így megy a leves jobban.

3 kedvelés

Ahh, ez már kuka…már keserű.
Legkozeebb próbálom majd se-ben

1 kedvelés

Egyébként mindig úgy csinálom, hogy ne legyen annyi kondenz a szipkaban

4 kedvelés

minimális vatta kell ezekbe amit eddig használtál annak a fele is elég…

3 kedvelés

Hát ez elég kiábrándító! 70/30 leves kifog rajta. Egyre több negatívum jön elő a tankkal kapcsolatban legalább is részemről. :shushing_face:

1 kedvelés

Én nagyon szeretem a v9-et. Mióta megvan az a fő tankom. Ha nem tetszik neki a70/30, nem kap többet :blush:
Neked mi a negatívum a tankkal kapcsolatban?

Az összes többi tankomnál tudnék negatívumot, de annál pont nem… Nekem nem negatív, hogy a 70-es liquid nem tetszik neki, mert egyébként nem használok ilyet

4 kedvelés

Sima PG-vel is megtudok folytani egy tankot ha ki tömőm vattával…

5 kedvelés

Folytasd kérlek kiváncsi vagyok a véleményedre

4 kedvelés

Nekem a v7 kialakítása jobban tetszik, igaz kinézetre nekem is a v9 a nyerő.

4 kedvelés

Csak v9 és se-m van. V7-et nem próbáltam

2 kedvelés

Igen az a megoldás biztonságosabbnak tűnik mint ez a 3 o ringen állás.Egyenlőre működik az előnye viszont hogy hozzá férés a tekeréshez rda szerű.

3 kedvelés

Hát eredetim nincs, de klón esetében ez inkább agyfasz, olyan nehezen jön-megy. Illetve a v9 esetében a menetes pyrex (vagy mi) sem tetszik annyira, mindig attól rettegek, hogy elnyírodik a menet.

3 kedvelés

Számomra a legnagyobb negatívum az O gyűrűs tankszekció-deck kapcsolat. Fev-be, Hussar-ba belefutottam sajna, ebbe már nem fogok. Egy 10-20 E forintos kazánnál elfogadható kialakítás pl (Bishop) egy magasabban kvalifikált terméknél nem. Folyadékszabályzás megint kizáró ok. Természetesen a 70/30 vg többlet lehet vattázási probléma de a hozzászólásokból sajna nem ez jön át. Így a folyadékellátási problémák is felmerülnek. Ráadásul Alex még a tankszekciót is említi (Ultem-SS) kapcsolat valami ott sem kerek. Egyszóval Jani V9 nem dúlta fel a lelkemet! :smiley:

4 kedvelés

Nem érzem ezt az eredetinél…a levétel enyhe csavarással kell megoldani nem lerántani a 3 oringről.Nagyon jó minőségű aza pyrex vagy mi az eredetinél.Volt nálam átutazóba egy klón ott igen kétséges a menet tarósága…

5 kedvelés

Szerencsére nem vagyunk egyformák! Még jó, hogy nem jön be mindenkinek. Úgyse lehet kapni :blush::joy:

4 kedvelés

Kedves barátom Elek! Nincs ezzel gond én mtl felhasználó vagyok így a 70/30 kiesett a lé el látás nekem néha sok is. Vattázás az szokható igen kevés kell bele de ez ugye látszik is kicsik a lé csatornák. Igen a 3 o gyűrűn állás az később lehet probléma ezt o gyűrű cserével orvosolni lehet de tetszeni nekem se tetszik. A műanyag és fém kapcsolata az álmos könyv szerint sem jó. Ennek ellenére azt mondom így egy két tank kipróbálása után nekem ez a legjobb tankom.

5 kedvelés

Nekem működik 70 vg-vel, csak amikor már kokszol, akkor nehezebb szívni :grin:

5 kedvelés