By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Gyártót ajánlom. De én úgy szoktam ki írom a méreteket ami kell és úgy rendelek…bár én álltalába a buszhoz és az autókhoz veszem. Tankok hoz ritkán kell amúgy amikor veszem a tankot plusz még veszek egy készletet a bene levőn kivűl.

3 kedvelés

Legközelebb bátrabb leszek. :innocent:

1 kedvelés

Csak nyugodtan írj rám mert elfelejtem…sok a munka…

2 kedvelés

Marad majd a méregetés, csak kényelmesebb lenne (nem lustaságból, hanem pontosságból) egy lustából dolgozni. De ahogy nézem, nemigen soroljak fel sehol tételesen egy adott tank o-ring méreteit, számát.

Épp ez tartott vissza. Remélem most már pihensz. :blush:

Nevesebb gyártok igen…Kayfun.VapeSystems…a gyártó honlapján nézd meg…

2 kedvelés

1.5órája értem haza még kicsit kinéztem a buszhoz is… :slightly_smiling_face: :+1: :+1:

2 kedvelés

Te sosem késed le a buszt :grin::+1:köszi amúgy

1 kedvelés

Ha látom valahol az expromizer o gyürű méreteit szólók…

1 kedvelés

Nagyon úgy látom, hogy új tankot kell vegyek :blush:
Vagy tankokat :thinking:

4 kedvelés

Kedves @Peva71 várom a véleményed a SE-ről… :heart_eyes:

7 kedvelés

Lassan újra kell töltenem :blush: mióta beüzemeltetem állandóan szipókázom​:joy:
A.v9 liquid szabályozása jobban tetszik, ott látható rendesen hány lyukra van nyitva. Persze ezen is majd megszokom mennyit kell tekerni. Azt hittem nem lesz jó, hogy fix a levegőzése, de érdekes módon, nincs vele baj. Sőt! Először az 1,2-es a afc-t tettem bele, de.kicserelrem 1.4-re és úgy jobb. Pedig általában elég szűk mtl -t használok.
Az ízt nem tudom :blush: mindjárt cserélek benne vattát, és ugyanazt töltök bele mint ami a v9-ben van, hogy össze tudjam hasonlítani.

5 kedvelés

A kazán paláston a gravírozást nézd 2-tő tekerés…elég szokott leni. Várom a fejleményeket… :heart_eyes:

4 kedvelés

Én is kíváncsi leszek. A th-ra is, meg az ízre.
Mert nem vettem még ezt SE.
@Janos_Groszeibl szerint v9 verő.
V9-ből nem tudom kihozni az “állatot”. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Th-ba erősebb ízre más…

3 kedvelés

Egyetértek @Janos_Groszeibl -al! A v9 lágyabb valahogy. Az SE-t a v9 és Dvarw közé tenném.
Tetszik az se, de nekem jobban tetszik egyelőre a v9 :blush:
De ez csak első próba eredménye.
Mondjuk a vattázást még gyakorolni kell. Az a pici maradék liquid mindent beterített, valahogy rosszul sikerült szét csavarni :joy:

6 kedvelés

Igen nekem is kellemesebb a V9.De a Se se rossz.:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Nem pont a témához kapcsolódik, de egy kérdés…
Van 70/30-as vg többletes liquidem.(Véletlen, nem figyeltem mikor rendeltem). Próbáltam byka ban, de nem az igazi. Lazább vatta vagy magasabb a watt, vagy mi kell hozzá, hogy az a 30 ml elszivhato legyen? A léellátás maxra van nyitva

1 kedvelés

Az én véleményem, hogy a v9 liquid control lyukai kevesek és szűkek. Lehrt, hogy pindurt hígítanid kell… Minimális pg vagy deszt. Vagy tankcsere.

1 kedvelés

kevesebb vatta szívd a SE-be

4 kedvelés