Gyártót ajánlom. De én úgy szoktam ki írom a méreteket ami kell és úgy rendelek…bár én álltalába a buszhoz és az autókhoz veszem. Tankok hoz ritkán kell amúgy amikor veszem a tankot plusz még veszek egy készletet a bene levőn kivűl.
Legközelebb bátrabb leszek.
Csak nyugodtan írj rám mert elfelejtem…sok a munka…
Marad majd a méregetés, csak kényelmesebb lenne (nem lustaságból, hanem pontosságból) egy lustából dolgozni. De ahogy nézem, nemigen soroljak fel sehol tételesen egy adott tank o-ring méreteit, számát.
Épp ez tartott vissza. Remélem most már pihensz.
Nevesebb gyártok igen…Kayfun.VapeSystems…a gyártó honlapján nézd meg…
1.5órája értem haza még kicsit kinéztem a buszhoz is…
Te sosem késed le a buszt köszi amúgy
Ha látom valahol az expromizer o gyürű méreteit szólók…
Nagyon úgy látom, hogy új tankot kell vegyek
Vagy tankokat
Kedves @Peva71 várom a véleményed a SE-ről…
Lassan újra kell töltenem mióta beüzemeltetem állandóan szipókázom
A.v9 liquid szabályozása jobban tetszik, ott látható rendesen hány lyukra van nyitva. Persze ezen is majd megszokom mennyit kell tekerni. Azt hittem nem lesz jó, hogy fix a levegőzése, de érdekes módon, nincs vele baj. Sőt! Először az 1,2-es a afc-t tettem bele, de.kicserelrem 1.4-re és úgy jobb. Pedig általában elég szűk mtl -t használok.
Az ízt nem tudom mindjárt cserélek benne vattát, és ugyanazt töltök bele mint ami a v9-ben van, hogy össze tudjam hasonlítani.
A kazán paláston a gravírozást nézd 2-tő tekerés…elég szokott leni. Várom a fejleményeket…
Én is kíváncsi leszek. A th-ra is, meg az ízre.
Mert nem vettem még ezt SE.
@Janos_Groszeibl szerint v9 verő.
V9-ből nem tudom kihozni az “állatot”.
Th-ba erősebb ízre más…
Egyetértek @Janos_Groszeibl -al! A v9 lágyabb valahogy. Az SE-t a v9 és Dvarw közé tenném.
Tetszik az se, de nekem jobban tetszik egyelőre a v9
De ez csak első próba eredménye.
Mondjuk a vattázást még gyakorolni kell. Az a pici maradék liquid mindent beterített, valahogy rosszul sikerült szét csavarni
Igen nekem is kellemesebb a V9.De a Se se rossz.
Nem pont a témához kapcsolódik, de egy kérdés…
Van 70/30-as vg többletes liquidem.(Véletlen, nem figyeltem mikor rendeltem). Próbáltam byka ban, de nem az igazi. Lazább vatta vagy magasabb a watt, vagy mi kell hozzá, hogy az a 30 ml elszivhato legyen? A léellátás maxra van nyitva
Az én véleményem, hogy a v9 liquid control lyukai kevesek és szűkek. Lehrt, hogy pindurt hígítanid kell… Minimális pg vagy deszt. Vagy tankcsere.
kevesebb vatta szívd a SE-be