By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Szerencsére nalunk van Tömítést forgalmazó üzlet.
Kayfun prime
Taifun gt one
By ka-ataman v3
Dvarw mtl rta 22mm
Ezekhez vasarolam mindegyik Tömítés fajtából 10db okat.

Ez csak a by ka tomítései.
Szerencsére még eggyet sem nyirt szét eggyetlen kazánom sem.
Minden mosás után kenem öket de meg a toltésnél is pl dvarw amit muszály szét tekerni a töltés miatt.

5 kedvelés

Ilyen üzlet itt is van. De egyébként, ha tudjátok a méreteket, akkor oring.hu :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Ha esetleg nem ismeritek a gumi gyűrű méreteit elvileg a szaküzletben tolómérővel lemérik és össze válogatják.

4 kedvelés

Ezzel van gondom. Pl. az Expromizer v4-emet hadsználtan, pőrén kaptam. Nincs méret.
A neten próbálnék a tankjaim o-gyűrű méreteire rákeresni, hátha tételesen fel van sorolva valahol. Sajna eddig nem nagy sikerrel.
De lehet hogy nem jól keresem… Itt nem tudok ilyen normális boltot, egyszerűbb lenne rendelnem nagyobb adagot, mindenhez.

1 kedvelés

En ugy szoktam.
3 garnitúra pluszba.
A by ka se-hez 3 garnitúra o gyűrű 5 euro körülbelül a tisvapo-n

3 kedvelés

Tolómérő esetleg? :thinking:

3 kedvelés

Esetleg, ha nem csal a leszedett gyűrű, nem nyúlik ki vagy ilyesmi…:+1:

1 kedvelés

Amíg ennyire új a tank, addig kell. Hónapok múlva már bizony kinyúlhat.

2 kedvelés

Jó lenne egy normális szettes webshop, ahol többféle tankhoz van O-gyűrű szett. :slightly_smiling_face: Meg csavar, esetleg szigetelő.

2 kedvelés

Huh várj csak! Talán @Zolika vagy @Janos_Groszeibl linkelt múltkor ilyen kiegészítős webshopot. :thinking: Ha nem jól emlékszem, javítsatok ki fiúk. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Na majd hátha meglesz :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

4 kedvelés

Szívesen :+1: :v:

2 kedvelés

Jól emlékszel… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Én viszont megköszönném a linket, mert a napi 1 Cavintonnal nem tudom hozni mindig a szintet :grin:

4 kedvelés

Én is vártam, csak nem mertem szólni. :heart:

2 kedvelés

Te kis félős…én meg direkt vártam,hogy szólj… :slightly_smiling_face: :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

@Janos_Groszeibl Jani, olyan webshopot nem tudsz, akik sok fajta tankhoz árulnak kész szettet?
Vagy, hogyan lehetne jól guglizni arra, hogy pl. egy Expromizer v4 tank hány db és milyen gyári méretű oringet tartalmaz? Próbálom keresgetni, eddig nem nagy sikerrel.
Én nem féltem, csak vártam :grin:

Viton márkát ajánlom ha kérdeznétek első link…

2 kedvelés