Dicodes csak nem Dani… De tudom, nálad csak a Dani opció! Végül anno nekem azért lett ez mert Dani akkor sehol nem volt
Nincs gond vele ugyan olyan jó…csak én vagyok hülye…
És én? nem maradok ki ilyenből
A pipeline vs dicodes.Szerintem egyforma.Csak én nem veszek mást mint dicodest danit…
Nem hülye, csak bejönnek a Danik megértem
értem én a zöngét is…már te is kezded
N kezdem, de sajnos mindig ez a zönge jut eszembe a nevéről
Még szerencse, hogy tank nincs ilyen névvel vagy liquid
Nekem is . Jobban szeretem D21700.nak hívni…
Oké mondjuk engem pont nem zavar , de neked legyen csak d21700-ad
Eskü szép így is
igaz azért lőttem a képet mielőtt be rakom a szekrénybe
Cseréltem ma levegőző pint végre, közepesre (a legszűkebb tényleg horpaszt…), ma kapott Kanthalt, 26 Ga, 0.65 ohm, jól felemeltem…talán jobb TH, de nem lesz ennek a tanknak az erőssége.
Viszont a kegfelső gumigyűrűje a 3-ból (a decken) elnyíródott ismeretlen okból (pedig de óvatoskodok vele). Sajna hamar meghótt, csere. (Szétszedtem eddig max. négyszer).
Nézd meg az etetőnyílást a chimney-n, nem e sorjás. @Lsxtom is beszámolt a problémáról. Én meg azt hittem nálam nem fordul elő, de mióta írtam a Byka-ról azóta már lecsípett nekem is egy darabot a legfelső O-gyűrűből. Csak ráspolyom, reszelőm nincs amivel megoldjam.
Körömreszelő, vagy fenőkő eleje?
Ok, megnézem alaposabban
Körömreszelőm nem fért bele, egy vékony ráspoly lenne jó, de nincsen. Na mindegy, majd valahonnan veszek.
Neked sok sikert, tuti megoldod.
Vagy esetleg próbáld meg finom smirgli papirral
(Csiszoló vászon)
Azt rá tudod tekerni egy olyan vekony átmérőjű dologra ami oda fér.
Van belőle rengeteg fajta durvaságú.
A leg finomabb szemcséjű talán jó lenne.
Hogy ez nem jutott eszembe. Körbe nézek, mert régebben volt egy modom, amiről lepattogott a festék, azt csiszoltam le ilyen smirgli papírral. Volt itthon 3 féle finomságú is abból.
Köszönöm szépen @anon98331404
Szerk.: ha nem nekem írtad, akkor elnézést kérek.
Neked irtam
Remélem hogy működni fog.
Írni akartam én is a smirglit neked de mondom, túl triviális.
Nem találtam sorját, viszont szerintem a By-Ka klónhoz silányabb gumit adnak. Megnyúlt amit lerágott… Szerintem ezért szedte félre. Ahogy tekertem volna a léállítót, az meg elmetszette mind1, pótoltam az a legfelső gumi van kitéve úgy is a legnagyobb igénybevételnek, mert ott még nincs olyan megvezetés összetoláskor.