By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Dicodes csak nem Dani… De tudom, nálad csak a Dani opció! Végül anno nekem azért lett ez mert Dani akkor sehol nem volt

4 kedvelés

Nincs gond vele ugyan olyan jó…csak én vagyok hülye…

4 kedvelés

És én? nem maradok ki ilyenből :grin:

4 kedvelés

A pipeline vs dicodes.Szerintem egyforma.Csak én nem veszek mást mint dicodest danit…

4 kedvelés

Nem hülye, csak bejönnek a Danik​:blush::joy: megértem :blush:

3 kedvelés

:thinking:értem én a zöngét is…már te is kezded :rofl: :rofl:

5 kedvelés

N kezdem, de sajnos mindig ez a zönge jut eszembe a nevéről :blush:
Még szerencse, hogy tank nincs ilyen névvel vagy liquid :blush::joy:

3 kedvelés

Nekem is . :slightly_smiling_face:Jobban szeretem D21700.nak hívni…

4 kedvelés

Oké :blush: mondjuk engem pont nem zavar :blush:, de neked legyen csak d21700-ad​:+1:

4 kedvelés

Épül a torony​:rofl:

11 kedvelés

Eskü szép így is :blush:

7 kedvelés

igaz azért lőttem a képet mielőtt be rakom a szekrénybe :slightly_smiling_face: :+1:

9 kedvelés

Cseréltem ma levegőző pint végre, közepesre (a legszűkebb tényleg horpaszt…), ma kapott Kanthalt, 26 Ga, 0.65 ohm, jól felemeltem…talán jobb TH, de nem lesz ennek a tanknak az erőssége.
Viszont a kegfelső gumigyűrűje a 3-ból (a decken) elnyíródott ismeretlen okból (pedig de óvatoskodok vele). Sajna hamar meghótt, csere. (Szétszedtem eddig max. négyszer).

Nézd meg az etetőnyílást a chimney-n, nem e sorjás. @Lsxtom is beszámolt a problémáról. Én meg azt hittem nálam nem fordul elő, de mióta írtam a Byka-ról azóta már lecsípett nekem is egy darabot a legfelső O-gyűrűből. Csak ráspolyom, reszelőm nincs amivel megoldjam. :thinking:

4 kedvelés

Körömreszelő, vagy fenőkő eleje?

Ok, megnézem alaposabban :+1:

Körömreszelőm nem fért bele, egy vékony ráspoly lenne jó, de nincsen. Na mindegy, majd valahonnan veszek.

Neked sok sikert, tuti megoldod. :blush:

2 kedvelés

Vagy esetleg próbáld meg finom smirgli papirral
(Csiszoló vászon)
Azt rá tudod tekerni egy olyan vekony átmérőjű dologra ami oda fér.
Van belőle rengeteg fajta durvaságú.
A leg finomabb szemcséjű talán jó lenne.

4 kedvelés

Hogy ez nem jutott eszembe. :heart_eyes: Körbe nézek, mert régebben volt egy modom, amiről lepattogott a festék, azt csiszoltam le ilyen smirgli papírral. Volt itthon 3 féle finomságú is abból.

Köszönöm szépen @anon98331404 :hugs:

Szerk.: ha nem nekem írtad, akkor elnézést kérek.

3 kedvelés

Neked irtam :blush:
Remélem hogy működni fog.

2 kedvelés

Írni akartam én is a smirglit neked :slightly_smiling_face: de mondom, túl triviális.
Nem találtam sorját, viszont szerintem a By-Ka klónhoz silányabb gumit adnak. Megnyúlt amit lerágott… Szerintem ezért szedte félre. Ahogy tekertem volna a léállítót, az meg elmetszette :roll_eyes:mind1, pótoltam :slightly_smiling_face: az a legfelső gumi van kitéve úgy is a legnagyobb igénybevételnek, mert ott még nincs olyan megvezetés összetoláskor.

3 kedvelés