By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Minim volt nekem kicsi ezért nem vettem microt.Az SBS-el meg az a gondom,hogy korlátozott a felhasználása nem is az átmérő mert abba bele férek hanem a hossza a tanknak ha túl nyúlik nem tetszik…(na már megint) :slightly_smiling_face: :rofl:

5 kedvelés

A túl hosszú nekem se jön be :rofl::rofl::rofl::rofl:
Az átmérővel nincs bajom

3 kedvelés

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:kezdődik

5 kedvelés

A János kezdte :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Hát a sima D-vel csak annyi a bajom, hogy nagy es kidudorodna a zsebemben​:rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Ugyanez van, de esetleg kicsit túlnyúlhat, de csak a 4-5 ml-esek. A Brünci az Expromizer v4 4 ml-essekl pl. még harmónia.:+1:
De több túlnyúlás NEM.

6 kedvelés

Micro vagy mini az SBS nagy vagy nem?

1 kedvelés

Mégegyszer fuss neki Jani ennek a kérdésnek :laughing:

3 kedvelés

Az nehéz ügy ezért nem veszek mert szarrá idegesítene…Ez már nem tetszik…

2 kedvelés

Határeset. Ugye, tankkapacitas kontra méret.
Tudod, a múltkor ugyanezt fejtegettem. Hogy sok sbs-en a “vezérlésoldal” indokolatlanul magasan van. A 3.5 ml Dvarw pl. pont szintben van.

Nekem az SBS jó helykihasználást, zsebbarát méretarányt, és kvázi tankvédelmet testesít meg egyszerre. Nem szeretem a hosszú szettet elvinni. A nagy Yihi kivétel, de ő is hosszú.

2 kedvelés

Szerintem neked micro vagy mini…az sbs már széles nagy lenne a dudor… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Most direkt megneztem mind​:laughing: igen ez a micro a legszimpatikusabb :star_struck:

5 kedvelés

@Peva71 is azt választotta női kézbe tökély

6 kedvelés

Most nézem 84g :hushed: pille

2 kedvelés

Bizony és gyönyörű… :heart_eyes:

3 kedvelés

Kiadhatnának egy sajat tankot a tetejére, ami nem magas, hanem széles, és illeszkedik :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Igen, ezeket a letisztult design-okat szeretem :heart_eyes: majd ha nyerek, akkor veszek egyet​:laughing:

3 kedvelés

Nem lenne hülyeség!!

2 kedvelés

De tudod, nekem az végül pipeline lett :blush:
Nem tudom miben különbözik a Danitól, de tényleg könnyű és nagyon kényelmes a fogása.
Azt hittem a cső lenyomja a trónról, de nem :blush:

6 kedvelés

Nem különbözik semmibe ugyan az csak a franciáknak csinálják…csak számomra nem opció mert ugyan az az ára mint a dicodesnek így…

3 kedvelés