Minim volt nekem kicsi ezért nem vettem microt.Az SBS-el meg az a gondom,hogy korlátozott a felhasználása nem is az átmérő mert abba bele férek hanem a hossza a tanknak ha túl nyúlik nem tetszik…(na már megint)
A túl hosszú nekem se jön be
Az átmérővel nincs bajom
kezdődik
A János kezdte
Hát a sima D-vel csak annyi a bajom, hogy nagy es kidudorodna a zsebemben
Ugyanez van, de esetleg kicsit túlnyúlhat, de csak a 4-5 ml-esek. A Brünci az Expromizer v4 4 ml-essekl pl. még harmónia.
De több túlnyúlás NEM.
Micro vagy mini az SBS nagy vagy nem?
Mégegyszer fuss neki Jani ennek a kérdésnek
Az nehéz ügy ezért nem veszek mert szarrá idegesítene…Ez már nem tetszik…
Határeset. Ugye, tankkapacitas kontra méret.
Tudod, a múltkor ugyanezt fejtegettem. Hogy sok sbs-en a “vezérlésoldal” indokolatlanul magasan van. A 3.5 ml Dvarw pl. pont szintben van.
Nekem az SBS jó helykihasználást, zsebbarát méretarányt, és kvázi tankvédelmet testesít meg egyszerre. Nem szeretem a hosszú szettet elvinni. A nagy Yihi kivétel, de ő is hosszú.
Szerintem neked micro vagy mini…az sbs már széles nagy lenne a dudor…
@Peva71 is azt választotta női kézbe tökély
Most nézem 84g pille
Bizony és gyönyörű…
Kiadhatnának egy sajat tankot a tetejére, ami nem magas, hanem széles, és illeszkedik
Igen, ezeket a letisztult design-okat szeretem majd ha nyerek, akkor veszek egyet
Nem lenne hülyeség!!
De tudod, nekem az végül pipeline lett
Nem tudom miben különbözik a Danitól, de tényleg könnyű és nagyon kényelmes a fogása.
Azt hittem a cső lenyomja a trónról, de nem
Nem különbözik semmibe ugyan az csak a franciáknak csinálják…csak számomra nem opció mert ugyan az az ára mint a dicodesnek így…