By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Én nem tudom, kié? :grin: Csak azért, hogy nehogy kimondjam. :rofl:

5 kedvelés

Itt vagy :rofl: pedig ki se mondtuk a nevet​:rofl::rofl:

4 kedvelés

Ja, akkor jó, a sajátomat nem szoktam kimondani. :sweat_smile:

Persze, figyelek…

Season 3 Nbc GIF by Manifest

5 kedvelés

Itt van például a Galaxies. Végre sikerült elérnem nála is a legjobb ízeket. Egy új fajta vattával. Nem is vape vatta. Ráadásul annyira laza, hogy nyitott levegőzőnél tilos tölteni. Lehet, hogy pont ez a titok nyitja, a jó léellátás. De ugyanez a vatta Bykába már nem jó. Mert ott nem kell fűzögetni, meg az egész varrókészletet elővenni, amikor vattázom. Ott csak úgy kell lenyomni, akár a Dvarwba.

3 kedvelés

Neked ajándékozom ingyen (mit adsz érte cserébe? Byka előnyben, vagy egy prime​:blush:) :joy:

2 kedvelés

Hát a vatta is ízlés kérdése is de a jó ízhez kell a lé…ugye nekünk az a dolgunk csak,hogy össze hangoljuk az ízlésünk és a tankuk adotságait úgy,hogy nekünk jó legyen ez nem mindig sikerül.Álltalába azt vettem észre nálam az a lényeg ,hogy a kíválasztott tankról feltett videókat csak odáig nézem meg amég kicsomagolják és meg mutogatják azt is hang nélkúl​:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ááá…
Csak titeket szeretnélek meg kimélni ettől a rossz gonosz nehezen kezelhető dvarw októl :joy:
Cserébe lessz helye az új by ka v7 nek a mód-odon.
Na? :wink:

2 kedvelés

Lemaradtam? Küldesz nekem egy v7-est​:blush::joy:

2 kedvelés

Ha már vatta…az utolsó rendelésnél rendeltem cellucotton vattát. Így küldték. Ez vajon okés így? Fura állaga van, mintha műszálas lenne.

4 kedvelés

Te desszertezel, el ne add. Otthonra kivàló:+1:olyan finom nincs másban.
Van egy v1-em, most megjött a 3 db bontatlan FL.
Bár nem akarok beleszólni, de egy db-nak lenni kell otthon. Még a marha kényes, kakaós-csokis cuccokra is best of.
Amúgy s v1-et pótnak munkába is hordom. Nem szólt még, hogy fáj neki.:slightly_smiling_face:
Ez az én esti Tabak Royal Gold szettem.

Majd kapok megint, hogy üres a tank :joy:
Ps: fekve fotóztam. :grin: ( Az arcüreggyulladás miatt most főzés közben méh neki kell dőlnöm…)

Na, amúgy a Bika v9 dohanyoshoz kicsit lágy tank, eddig az a benyomásom.

3 kedvelés

Elvileg igen,működik dohányos(desszert)
lötyikhez,olyan selymes tapintású jól tartja a levest.

3 kedvelés

Köszi, akkor kipróbálom majd. Féltem beleolvad a tankba :joy:
Na jó nem, de fura

5 kedvelés

Na igen, ez az, amit nem tud meg az, aki valamilyen eldobóst használ. Mindegyik kazánom high-end a maga nemében, mindegyikhez egy kicsit mást kell tekerni, másképp vattázni. Van olyan felállás, amivel a By-ka sokkal erősebb ízeket ad, mint a másik, hol ezt veszem elő, hol meg amazt. Ha csupa egyforma tankom lenne, hamar megunnám. Hol kettőt viszek magammal, hol hármat, a negyedik meg a dobozban pihen. Pedig nekem még nics is sok. De néha úgy érzem, ennyi elég.

6 kedvelés

Igen igy szokták a vape 42-nél nem műszállas…szeretem használni …

6 kedvelés

Azért ez majd változik azt veszed észre hogy van 60db… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Ez a drága nem a ByKa…

1 kedvelés

Mit akarsz annyi bykaval? Nyitsz farmot is? :grin::grin::grin:

3 kedvelés

Miert nem ugy irja ki, h 67,9? Mert így 100 ml (1 deci)-nép van 10 fillér nyereség… És akkor tobb ezer liternél?

3 kedvelés

100 milli longfill :grin:mint helyi mértékegység.

3 kedvelés

Már van byka farmom elférnek van hely.

6 kedvelés