Én nem tudom, kié? Csak azért, hogy nehogy kimondjam.
Itt vagy pedig ki se mondtuk a nevet
Ja, akkor jó, a sajátomat nem szoktam kimondani.
Persze, figyelek…
Itt van például a Galaxies. Végre sikerült elérnem nála is a legjobb ízeket. Egy új fajta vattával. Nem is vape vatta. Ráadásul annyira laza, hogy nyitott levegőzőnél tilos tölteni. Lehet, hogy pont ez a titok nyitja, a jó léellátás. De ugyanez a vatta Bykába már nem jó. Mert ott nem kell fűzögetni, meg az egész varrókészletet elővenni, amikor vattázom. Ott csak úgy kell lenyomni, akár a Dvarwba.
Neked ajándékozom ingyen (mit adsz érte cserébe? Byka előnyben, vagy egy prime)
Hát a vatta is ízlés kérdése is de a jó ízhez kell a lé…ugye nekünk az a dolgunk csak,hogy össze hangoljuk az ízlésünk és a tankuk adotságait úgy,hogy nekünk jó legyen ez nem mindig sikerül.Álltalába azt vettem észre nálam az a lényeg ,hogy a kíválasztott tankról feltett videókat csak odáig nézem meg amég kicsomagolják és meg mutogatják azt is hang nélkúl
Ááá…
Csak titeket szeretnélek meg kimélni ettől a rossz gonosz nehezen kezelhető dvarw októl
Cserébe lessz helye az új by ka v7 nek a mód-odon.
Na?
Lemaradtam? Küldesz nekem egy v7-est
Ha már vatta…az utolsó rendelésnél rendeltem cellucotton vattát. Így küldték. Ez vajon okés így? Fura állaga van, mintha műszálas lenne.
Te desszertezel, el ne add. Otthonra kivàlóolyan finom nincs másban.
Van egy v1-em, most megjött a 3 db bontatlan FL.
Bár nem akarok beleszólni, de egy db-nak lenni kell otthon. Még a marha kényes, kakaós-csokis cuccokra is best of.
Amúgy s v1-et pótnak munkába is hordom. Nem szólt még, hogy fáj neki.
Ez az én esti Tabak Royal Gold szettem.
Majd kapok megint, hogy üres a tank
Ps: fekve fotóztam. ( Az arcüreggyulladás miatt most főzés közben méh neki kell dőlnöm…)
Na, amúgy a Bika v9 dohanyoshoz kicsit lágy tank, eddig az a benyomásom.
Elvileg igen,működik dohányos(desszert)
lötyikhez,olyan selymes tapintású jól tartja a levest.
Köszi, akkor kipróbálom majd. Féltem beleolvad a tankba
Na jó nem, de fura
Na igen, ez az, amit nem tud meg az, aki valamilyen eldobóst használ. Mindegyik kazánom high-end a maga nemében, mindegyikhez egy kicsit mást kell tekerni, másképp vattázni. Van olyan felállás, amivel a By-ka sokkal erősebb ízeket ad, mint a másik, hol ezt veszem elő, hol meg amazt. Ha csupa egyforma tankom lenne, hamar megunnám. Hol kettőt viszek magammal, hol hármat, a negyedik meg a dobozban pihen. Pedig nekem még nics is sok. De néha úgy érzem, ennyi elég.
Igen igy szokták a vape 42-nél nem műszállas…szeretem használni …
Azért ez majd változik azt veszed észre hogy van 60db…
Mit akarsz annyi bykaval? Nyitsz farmot is?
Miert nem ugy irja ki, h 67,9? Mert így 100 ml (1 deci)-nép van 10 fillér nyereség… És akkor tobb ezer liternél?
100 milli longfill mint helyi mértékegység.
Már van byka farmom elférnek van hely.