Nekem Byka jobban tetszik. Gondolkodom rajta, hogy Dvarw-tól búcsút is veszek ![]()
![]()
Nekem se egyik sem..![]()
Annyira szidjátok szegényt, hogy már nem is vágyom normális méretű Dvarwra. Elég nekem a kis törpe. Mert az nálam az etalon. Aki híres vagyok arról, hogy mindent fúrok, faragok, a kis törpe nálam tabu. Ahhoz tilos hozzá nyúlni! Mindene eredeti, és az úgy jó, ahogy van.
100 szor izesebb a dvarw ![]()
Nem szabad
a mi fiunk ![]()
Mondtam már neked vegyél még belőle ha neked be jön
Én is eladtam a v1maradt
Vegyetek nekem is még ![]()
Byka?.igen, és valahogy lágyabb. Nem tudom mit mit csinálok rosszul a Dvarwnál de ropogós, valahogy nem az igazi
Na de hagyjam meg csak dísznek? ![]()
Nálam is az![]()
Tudod mennyi díszem" van már ? ![]()
![]()
![]()
Van még hely a szekrényben ![]()
Olyan mint a csárdás.
Ropogós,energikus, oda b@szós.
Nagyon jó a dwarv.
Egyszer majd rá érzel hogy hogyan épitsd meg és akkor nem fogsz csalodni.
![]()
Ezt még átgondolom
az igazi dísz brunhilde lehetett volna, de az meg már másnál van..
Nehéz ügy ez mind ízlés kérdése az egész úgy kezdve a vattától a leves az rta a mod de amég normálisan lehet róla vitatkozni addig jó nekünk..
Az enyém is ,szép volt szép de akárhogy tekertem csavartam nem adta sehogy sem ,ugyan a dl még megvan de az is csak …van.
Szép és nehéz volt ![]()
Ez igy van.
Különbözik az ízlésűnk.
Ezert tudunk egymásnak segiteni akármilyen mód vagy kazán vagy aroma legyen a téma. ![]()
Amugy aki meg unta a dvarw ot legyen szives nekem ajándékozni. (Ingyen
)
A cimemet megadom privátba.
Az összes dvarw mtl rta-ra szukségem van.
Előre is köszönöm nektek
![]()
Szeretlek titeket
![]()
Épp tegnap szívattak meg a kis törpében a kis kopasz csavarok. Ugyanis tegnapelőtt manikűröztem, mert meló közben valamelyik körmöm beszakadt. Kezdtem érezni a kokszot, és az öreg vattával sikerült kitépnem a drótot is a helyéről. Mindig úgy sikerült a csavarok alatt tartanom a huzalt, hogy amíg meg nem húzom, ott a körmöm. Rövidre vágottt körmökkel ne tudd meg, mit szenvedtem csipesszel, mire végre sikerült. De amúgy kis csúnya, meg idétlen, de ízre a legjobb. Nincs meg rá a magyarázat, de ez van.
10 -en év alatt én se jöttem rá,hogy míért ízlik az egyik rta és míért nem ízlik a másik a kis kazán tér sem befolyásolja mert van kis kazán terüm nem egy és van köztük szar..