Nekem Byka jobban tetszik. Gondolkodom rajta, hogy Dvarw-tól búcsút is veszek
Nekem se egyik sem…
Annyira szidjátok szegényt, hogy már nem is vágyom normális méretű Dvarwra. Elég nekem a kis törpe. Mert az nálam az etalon. Aki híres vagyok arról, hogy mindent fúrok, faragok, a kis törpe nálam tabu. Ahhoz tilos hozzá nyúlni! Mindene eredeti, és az úgy jó, ahogy van.
100 szor izesebb a dvarw
Nem szabad a mi fiunk
Mondtam már neked vegyél még belőle ha neked be jön
Én is eladtam a v1maradt
Vegyetek nekem is még
Byka?.igen, és valahogy lágyabb. Nem tudom mit mit csinálok rosszul a Dvarwnál de ropogós, valahogy nem az igazi
Na de hagyjam meg csak dísznek?
Nálam is az
Tudod mennyi díszem" van már ?
Van még hely a szekrényben
Olyan mint a csárdás.
Ropogós,energikus, oda b@szós.
Nagyon jó a dwarv.
Egyszer majd rá érzel hogy hogyan épitsd meg és akkor nem fogsz csalodni.
Ezt még átgondolom az igazi dísz brunhilde lehetett volna, de az meg már másnál van…
Nehéz ügy ez mind ízlés kérdése az egész úgy kezdve a vattától a leves az rta a mod de amég normálisan lehet róla vitatkozni addig jó nekünk…
Az enyém is ,szép volt szép de akárhogy tekertem csavartam nem adta sehogy sem ,ugyan a dl még megvan de az is csak …van.
Szép és nehéz volt
Ez igy van.
Különbözik az ízlésűnk.
Ezert tudunk egymásnak segiteni akármilyen mód vagy kazán vagy aroma legyen a téma.
Amugy aki meg unta a dvarw ot legyen szives nekem ajándékozni. (Ingyen )
A cimemet megadom privátba.
Az összes dvarw mtl rta-ra szukségem van.
Előre is köszönöm nektek
Szeretlek titeket
Épp tegnap szívattak meg a kis törpében a kis kopasz csavarok. Ugyanis tegnapelőtt manikűröztem, mert meló közben valamelyik körmöm beszakadt. Kezdtem érezni a kokszot, és az öreg vattával sikerült kitépnem a drótot is a helyéről. Mindig úgy sikerült a csavarok alatt tartanom a huzalt, hogy amíg meg nem húzom, ott a körmöm. Rövidre vágottt körmökkel ne tudd meg, mit szenvedtem csipesszel, mire végre sikerült. De amúgy kis csúnya, meg idétlen, de ízre a legjobb. Nincs meg rá a magyarázat, de ez van.
10 -en év alatt én se jöttem rá,hogy míért ízlik az egyik rta és míért nem ízlik a másik a kis kazán tér sem befolyásolja mert van kis kazán terüm nem egy és van köztük szar…