By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Nekem Byka jobban tetszik. Gondolkodom rajta, hogy Dvarw-tól búcsút is veszek :thinking::roll_eyes:

3 kedvelés

Nekem se egyik sem…:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Annyira szidjátok szegényt, hogy már nem is vágyom normális méretű Dvarwra. Elég nekem a kis törpe. Mert az nálam az etalon. Aki híres vagyok arról, hogy mindent fúrok, faragok, a kis törpe nálam tabu. Ahhoz tilos hozzá nyúlni! Mindene eredeti, és az úgy jó, ahogy van.

4 kedvelés

100 szor izesebb a dvarw :grin:

1 kedvelés

Nem szabad :blush:a mi fiunk :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Mondtam már neked vegyél még belőle ha neked be jön

3 kedvelés

Én is eladtam a v1maradt

2 kedvelés

Vegyetek nekem is még :laughing:

2 kedvelés

Byka?.igen, és valahogy lágyabb. Nem tudom mit mit csinálok rosszul a Dvarwnál de ropogós, valahogy nem az igazi

3 kedvelés

Na de hagyjam meg csak dísznek? :blush:

3 kedvelés

Nálam is az​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Tudod mennyi díszem" van már ? :rofl::rofl::rofl:
Van még hely a szekrényben :grin:

4 kedvelés

Olyan mint a csárdás.
Ropogós,energikus, oda b@szós.
Nagyon jó a dwarv.
Egyszer majd rá érzel hogy hogyan épitsd meg és akkor nem fogsz csalodni. :wink: :hungary:

3 kedvelés

Ezt még átgondolom :blush: az igazi dísz brunhilde lehetett volna, de az meg már másnál van…

4 kedvelés

Nehéz ügy ez mind ízlés kérdése az egész úgy kezdve a vattától a leves az rta a mod de amég normálisan lehet róla vitatkozni addig jó nekünk…

5 kedvelés

Az enyém is ,szép volt szép de akárhogy tekertem csavartam nem adta sehogy sem ,ugyan a dl még megvan de az is csak …van.

3 kedvelés

Szép és nehéz volt :blush:

4 kedvelés

Ez igy van.
Különbözik az ízlésűnk.
Ezert tudunk egymásnak segiteni akármilyen mód vagy kazán vagy aroma legyen a téma. :v:
Amugy aki meg unta a dvarw ot legyen szives nekem ajándékozni. (Ingyen :joy:)
A cimemet megadom privátba.
Az összes dvarw mtl rta-ra szukségem van.
Előre is köszönöm nektek :joy: :laughing:

Szeretlek titeket :blush: :wink: :v: :handshake:

6 kedvelés

Épp tegnap szívattak meg a kis törpében a kis kopasz csavarok. Ugyanis tegnapelőtt manikűröztem, mert meló közben valamelyik körmöm beszakadt. Kezdtem érezni a kokszot, és az öreg vattával sikerült kitépnem a drótot is a helyéről. Mindig úgy sikerült a csavarok alatt tartanom a huzalt, hogy amíg meg nem húzom, ott a körmöm. Rövidre vágottt körmökkel ne tudd meg, mit szenvedtem csipesszel, mire végre sikerült. De amúgy kis csúnya, meg idétlen, de ízre a legjobb. Nincs meg rá a magyarázat, de ez van.

2 kedvelés

10 -en év alatt én se jöttem rá,hogy míért ízlik az egyik rta és míért nem ízlik a másik a kis kazán tér sem befolyásolja mert van kis kazán terüm nem egy és van köztük szar…

6 kedvelés