Hát nem is értem az elgondolást Dvarw felső levegőzéssel?! Leveskontroll? Felső levegőzésnél folyamatos kicsapódás tiszta gány az egész. Azért az a Dvarw az meg van tervezve rendesen. Nehéz fogást találni rajta. Az a pár tízezer ember aki Dvarwot hajt, csak nem véletlenül. Persze biztos van jobb ( én még nem találtam) a szintet hozza pár tank de rengeteg kompromisszum mellett. És érdekes az azonos árkategóriás tankok.( Kayfun, Taifun) A drágább tankok ( Hussar, Tripod, Dram, Whisper,SQ) pénzkidobás. Hacsak nem látványra hajt az ember! Mert felhőtlen, nyugodt vapelésre sajna nem használhatóak! És természetesen hozzáteszem ez az Én véleményem!
Byka és egyéb lé elzárásos tank tulajoktól kérdezem.
Ha elzárom a léellátást, két -három slukkal viszonylag szárazra szivom a vattát, akkor a repülőn nem fogja kipréselni magából a liquidet, ugye?!
Én nemet mondanék, de azért burkold be valamivel. Vagy állítsd fejre.
Szerintem eppen hogy legyen benne liquid.
Zárd el a liquid beömlest.
Azert ne legyen benne sok liquid mert a gepen van nyomás kulömbseg.
En annyit hagynek benne hogy nedves maradjon a vatta.
Max 1ml.
Szia Éva! Prime mindíg nálam van a zsebembe utazásnál. Liquid szint változó 3/4 tank volt a max. nyitott állapotban soha nem volt semmi gond.
Szia Elek!
Köszönöm…a porlasztós tankok anno (gtx és zenith) kinyomták magukból az összeset, úgyhogy legutóbb az ares2-t és Dvarw-ot már szárazon vittem. De a léelzárás miatt azt gondolom, hogy ezzel nem lesz ilyen gond.
Azért a mod-ról letekerem a biztonság kedvéért és kis zacsiba teszem ahogy Kinga javasolta. Legközelebb már tudni fogom
Boldog szülinapot @Peva71 !
Kedves vagy @Janos_Groszeibl , köszönöm!
Boldog születésnapot
Kéz csókolom @Peva71
Boldog születésnapot !
@anon88785338 és @Atis köszönöm!
Szia Éva! Boldog Szülinapot!
Boldog születésnapot
Boldogat
Happy happy Bday
Köszönöm mindenkinek !
Megjött az egyik Se.
Első benyomás: szokásos gépolaj íz 20perc takarítás után 1.7afc-vel jó de nem az igazi…1.5afc-vel kiváló íz halk mint a V9.Íze hasonló kicsit más selymes érzés itt is megvan egyenlőre ennyi még újdonság varázsa van…