By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Ez kicsit off, de azon filóztam, hogy még eszembe se jutott fekve használni… Most kipróbáltam és fura :blush: egyébként megoldás, ha félre fordítod a fejed, nem tud a liquid a.szadba folyni :blush::joy:

4 kedvelés

És majd lesz olyan is aki víz alatt akarja szívni…hát oda se lesz jó…:slightly_smiling_face::rofl:

5 kedvelés

Sőt, ha egyszer feljutnék az űrbe, aminek az esélye nulla :joy: én ott próbálnám ki :blush:

4 kedvelés

Most épp fekve olvasgattam a netet, meg a Vaperinát :grin: nálam ez előfordul. Amúgy igyekszem nem fejjel lefelé szívni. Illetve mozgatom is, ha leteszem, akkor függőbe állítom kb :grin:
Remélem, azért nem tűnök hüjjének, hogy fekve is vapelek :roll_eyes::joy:

Az űr jó gondolat. :+1: Az én esélyem még kisebb, nyugi. Elon is mondta, bocs öreg, nehéz is vagy, meg minden tele lenne vg kicsapódással​:joy:

2 kedvelés

Egyáltalán nem, mindenki úgy szívja ahogy jólesik neki :joy:
Bocs, ez magas labda, szóval le is zártam ezt a vonalat :blush:

6 kedvelés

Arra kiváncsi lennék én is…hiába na vannak elvárások még jó,hogy nem csínálok rta-t.Bár rajta vagyok,hogy legyen egy saját…:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Egyszer már szó volt róla, és akkor is mondtam, hogy arra beneveznék én is!

3 kedvelés

Nem is hülye ötlet. Összegyúrni 1-2 előnyt.

(Én is elgondolkodtam tegnap pl a Dwarv tuningolásán. Felső levegőzés rendhagyó módon, és egy egyszerű liquidszabályzás).
Gyárts valamit kis szériában, benevezek rá :slightly_smiling_face:

Eladni biztos nem fogok egyet sem ajándékba adok ha eljutok oda.Nem vagyok nagyon kíváncsi azon véleményekre amik nekem nem tetszenek…öregszem na.Persze az értelmes véleményre igen de amikor olyan mint tudjuk kié na az nem tetszik​:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

A dvarw-hoz van leves szabályzós megoldás…

2 kedvelés

Olyan mechanikus kiegészítés? Vagy a vattázásra célzol? :slightly_smiling_face: Tényleg érdekel, mire gondolsz.

Tudjuk ki, és nem mondjuk ki a nevét :joy::joy: ezen jót nevettem :blush:
Csak építő kritikát mondanánk :blush:
De amennyi félét kipróbáltál, gondolom az előnyöket építenéd be, úgyhogy valószínűleg elég jó lenne…

6 kedvelés

Mechanikus kieg.SteamTuners és a kinai klón gyártók már kitalálták

2 kedvelés

Ha van linked, megköszönném, hogy képben legyek :slightly_smiling_face:
Szegény Bájkát offoljuk most…bocs Kinga :roll_eyes:

Majd most elvagyok havazva munkával…köszönöm kedves vagy…nehogy kimond a nevét…:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

A steamTuners oldalon nézd meg

2 kedvelés

Nekem nem kell hozzá semmi,teszi a dolgát osztjóvanazúgy :grin:

6 kedvelés

Van a dvarwhoz nekem is nem lett jobb…:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Sőt ,a By-ka KLÓN-om eddig még nem folyt meg ő is teszi a dolgát eddig jól​:blush:

5 kedvelés

A KAYFUN PRIME NEM FOLYIK, NINCS KONDENZ!
:laughing: :laughing: :v: :wink:

4 kedvelés