Ennyire még nem bontottam szét.
Ha a gumi tomítesek a helyukon vannak akkor elvileg nem lehet folyás.
Szerintem kondenz.
Még nem, teszi a dolgát az atom, ahogy kell neki!
Ha szabadulni akartok a byka-tól keresettek át veszem őket…
Ez kedves gesztus nézd, én először rájönnék szívesen, mi folyt ki 3 nap alatt, és min. Nem nagy mennyiség, de az 510 széles pereme és a tanktalp között ott volt egy réteg.
pára kicsapódás …kondenz
Nekem a Dvarw mellett a Byka ami még soha nem folyt meg. Még akkor sem, amikor a két alsó csavar meg volt lazulva
Oda, alá? 510 tövétől telibe? Hát, lehet… De nem zárom ki a csavarnál alattomos szivárgást.
Mondjuk, kondenz van felül is. Mármint a driptip belső falán több kiül, mint a többi tankomnál.
Ezzel nem szidom ám, mert bírom amúgy
Majd nyúzom még egy darabig. Gondolom, amiket leírtam tömítőket, annál több nem is kell bele.
Tőlem szidhatod…nem jó a vattázásod és nálam azért nem jelentkezik ilyen mert én max 13watton hajtok mindent 0.25-kanhalal…
Pedig igyekeztem, illetve 8-10 ml kiszaladt belőle amúgy.
A 2.5 stimm nálam is, de clapton.
23.5 watt, dohányos lé. Kicsit többet kér, mint az Expromizer v4. Az ugyanezt hozza 17 Watton.
Köszi, majd akkor finomítok
Én ni80-al, max általában 13 watt és nekem se folyik, de a huzalnak és teljesítménynek lehet köze a megfolyáshoz?
szerintem ez a clapton nem való bele bár láttam olyat aki ezzel használja bár az is 10-en watton
Én azt gondolom, hogy dupla kakaón hajtom, ezért többet párolog, erre gondol János.
Amikor “cigizek”, kicsit kell a power jobban.
Csemegénél másik tankok, kisebb watt.
Ja értem!
vattának lehet köze a folyáshoz…de zolinál van kondenz is…
Igen, értem! Kondenz nekem olyankor van a levegőzőnél pár apró csepp, amikor cserére érett a vatta
A drip tipnél nincs és alatta sem
A levegőzőnél, meg kívül nem volt nyom. A mod 510 pereme és a tanktalp közt volt egy vékony réteg. Amúgy a driptip falán, és alatta is volt kondenz. Az kondenz volt.
Alul szerintem liquidréteg volt, állagra.
Ok, majd még vizsgálom. Összeraktam, megtekerten, szívtam vidáman 3 napig - egyelőre ennyit volt beüzemelve
ott gondoltam én is
és vattázással is van gond ha levegőzön is jön vagy kevés vagy el kokszolodott és már össze esett
Lehet… Nem köpi amúgy, hanem felgyűlik. Ha fekve szívom, néha a számba ugrik egy pici az olyankor nem esik jól.
Ok, köszi minden véleményt lesz próba elég még. Kanthallal is kipróbálom.
Hát ja a fekve használáshoz már igen jól kell tudni vattázni azt a tankot amit fekve akarsz használni.Használd az exp4.az felső levegözésű igy fekve nem fog folyni max megég a vatta