By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Ezért írtam hogy van az az LGT nóta :blush:
Mindenki másképp csinálja​:grin:
És ez így van jól :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Basszus… Én elhoztam magammal 3 hét melóra 18 méter huzalt… (biztos ami biztos, legyen elég) és eddig egy hete elfogyott belőle 20 centi… :rofl::rofl::rofl::rofl:

8 kedvelés

Na jó és ha beüt a krakh? Vagy világvége? Honnan veszel? Hm? Ugye ugye :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Vontatni vagy bykázni is kellhet :joy: nem is kell azt elaprózni :grin::+1:

Jó munkát! (Ha van ojjan)

5 kedvelés

Vontatni lehet, de bykázni nem… Olyan nincs. Csak aresezni és hildázni… :rofl::rofl:

4 kedvelés

Biztosra mentél nem ?:slight_smile: úgy kell azt én is három és félhétre magammal vittem mindent :)) de húgaim olyan programot csináltak minden napra . Hogy a második napon vettem 10 eldobható pdot inkább . Az utolsó napon tankoltam be csak :slight_smile: haza felé .Mondjuk pont mázlim volt akkor egy cigit meg egy tankot is találtam jó árban :rofl:

3 kedvelés

Vagy leadni a drótot :grin: de ellenállási mozgalomba se rossz.:joy:
Szárítókötél?

A helyedbe volnék, én is felpakoltam volna. :+1:

3 kedvelés

Sztem ha le adnám az ócskavasba, többet kapnék érte mint az egész havi kamionozásért… :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Mondjuk ezt csak azért vettem mert nagyon hasonlít a Dani modra

De aztán rá jőtem hogy nem egy rossz módocska . 20 fontért aspire zelos x mod szerintem megérte

9 kedvelés

Igen meg én ától féltem hogy megkapom aspire betümétet meg olvasatlan kijelzöt de hála az égnek ez is javult benne :slight_smile:

3 kedvelés

Dettó, második alkalommal már megváltozik az íz, hiába égetem, birizgálom, mosom…

3 kedvelés

@Mefeca a találmányod már gyártják

6 kedvelés

Az olaszok szerint akkor mégis van értelme ilyet használni. De ezek nem a gyártók. Azok továbbra sem figyelnek oda az ilyen igényekre. Lásd V9, Se maradtak a régi kínálatnál. De ezek többet kérnek ezekért a bigyókért, mint amennyiért én a klónomat vettem. De mostanra már megszerettem. Abba is gondolj bele pont üdülni mentem, amikor vettem őket. Dvarw azonnal hadra fogható, By-ka az orrán-száján ereszt, a vastagabb O -ring miatt a léelzáró összeszorul a fedéllel, mindez megfejelve egy Berserker driptippel, ami a léelzáró tekerésére teljesen alkalmatlan. Ezek után az első héten inkább nem használtam. Mostanra, hogy mindene jó, már egész napos lett.

4 kedvelés

A dvarw-hoz például van minden féle afc az ennyivel jobb.

2 kedvelés

By-ka v9 clone from Tisv Apó

3 nap utáni benyomásaim.
Hát, jó iparos emberként teszi a dolgát. Jön, megy. Azt mondom, hogy megbízható. Talán kevésbé ízes, és leveszabálóbb mint egy Törpe.
Hatékony a liquidkontroll, bár nehéz tekerni. Majd bejáródik. Kell valamit variálni a tekerésemen még, mert a th kicsit lagymatag. Az Expromizer 4-ben majdnem dupláját elértem.
Enyhén hajlamos kondenzre a drip tip.
Összességében megérte, tetszik :+1:csak még be kell idomítani.
Csak Azhaddal és Discoverykkel, dohányosokkal teszteltem.

5 kedvelés

Mi? Ja a Bááájjjkkkááá-ról beszélsz? :joy: :rofl:

4 kedvelés

Jah…amúgy egyre jobban bírom.
De hihetetlenül gyűjti a kondenzt. Mármint a gyári drip. Ok, 23 watton pörög, mert kéri…
Ha fekve vapelek :joy:a számba csurran néha. Az kevésbé jó :roll_eyes:
Nem tudom, driptip csere megoldja-e. Majd kipróbálom :+1:

(Teszek egy mini réklit a dripbe :rofl:)

1 kedvelés

Na faxa… 2 tanknyi cucc után letekerem a bájkát, áll alatta némi leves. Még jó, hogy az 510-be nem nagyon jutott.
Nem tán a 2 kis csavarnál van valami disznóság?
Jártatok így?
Tisvapo-s.

En amikor meg kaptam megneztem a 2 kis csavart az alján de nagyon patentul meg volt huzva.
De szerintem ma szet kapom es en is me ellenőrzöm.
Lehet hogy Tömítés hiba?

1 kedvelés

Szétszedtem. Meg voltak húzva a csavarok. A legalsó karika meg a következő rész közt nincs semmi…kellene?
A 2 pici csavar tövén van 2 kis o-ring.
Pedig nemigen jöhetett ki máshol, csak a csavarnál…vagy a legalsó lemez és a deck folytatásánál jön ki leves, vagy kondenz? A középérintkezős afc-s cuccoson is van 2 apró gumigyűrű.
Talány egyelőre…