Ezért írtam hogy van az az LGT nóta
Mindenki másképp csinálja
És ez így van jól
Basszus… Én elhoztam magammal 3 hét melóra 18 méter huzalt… (biztos ami biztos, legyen elég) és eddig egy hete elfogyott belőle 20 centi…
Na jó és ha beüt a krakh? Vagy világvége? Honnan veszel? Hm? Ugye ugye
Vontatni vagy bykázni is kellhet nem is kell azt elaprózni
Jó munkát! (Ha van ojjan)
Vontatni lehet, de bykázni nem… Olyan nincs. Csak aresezni és hildázni…
Biztosra mentél nem ? úgy kell azt én is három és félhétre magammal vittem mindent :)) de húgaim olyan programot csináltak minden napra . Hogy a második napon vettem 10 eldobható pdot inkább . Az utolsó napon tankoltam be csak haza felé .Mondjuk pont mázlim volt akkor egy cigit meg egy tankot is találtam jó árban
Vagy leadni a drótot de ellenállási mozgalomba se rossz.
Szárítókötél?
A helyedbe volnék, én is felpakoltam volna.
Sztem ha le adnám az ócskavasba, többet kapnék érte mint az egész havi kamionozásért…
Mondjuk ezt csak azért vettem mert nagyon hasonlít a Dani modra
De aztán rá jőtem hogy nem egy rossz módocska . 20 fontért aspire zelos x mod szerintem megérte
Igen meg én ától féltem hogy megkapom aspire betümétet meg olvasatlan kijelzöt de hála az égnek ez is javult benne
Dettó, második alkalommal már megváltozik az íz, hiába égetem, birizgálom, mosom…
@Mefeca a találmányod már gyártják
Az olaszok szerint akkor mégis van értelme ilyet használni. De ezek nem a gyártók. Azok továbbra sem figyelnek oda az ilyen igényekre. Lásd V9, Se maradtak a régi kínálatnál. De ezek többet kérnek ezekért a bigyókért, mint amennyiért én a klónomat vettem. De mostanra már megszerettem. Abba is gondolj bele pont üdülni mentem, amikor vettem őket. Dvarw azonnal hadra fogható, By-ka az orrán-száján ereszt, a vastagabb O -ring miatt a léelzáró összeszorul a fedéllel, mindez megfejelve egy Berserker driptippel, ami a léelzáró tekerésére teljesen alkalmatlan. Ezek után az első héten inkább nem használtam. Mostanra, hogy mindene jó, már egész napos lett.
A dvarw-hoz például van minden féle afc az ennyivel jobb.
By-ka v9 clone from Tisv Apó
3 nap utáni benyomásaim.
Hát, jó iparos emberként teszi a dolgát. Jön, megy. Azt mondom, hogy megbízható. Talán kevésbé ízes, és leveszabálóbb mint egy Törpe.
Hatékony a liquidkontroll, bár nehéz tekerni. Majd bejáródik. Kell valamit variálni a tekerésemen még, mert a th kicsit lagymatag. Az Expromizer 4-ben majdnem dupláját elértem.
Enyhén hajlamos kondenzre a drip tip.
Összességében megérte, tetszik csak még be kell idomítani.
Csak Azhaddal és Discoverykkel, dohányosokkal teszteltem.
Mi? Ja a Bááájjjkkkááá-ról beszélsz?
Jah…amúgy egyre jobban bírom.
De hihetetlenül gyűjti a kondenzt. Mármint a gyári drip. Ok, 23 watton pörög, mert kéri…
Ha fekve vapelek a számba csurran néha. Az kevésbé jó
Nem tudom, driptip csere megoldja-e. Majd kipróbálom
(Teszek egy mini réklit a dripbe )
Na faxa… 2 tanknyi cucc után letekerem a bájkát, áll alatta némi leves. Még jó, hogy az 510-be nem nagyon jutott.
Nem tán a 2 kis csavarnál van valami disznóság?
Jártatok így?
Tisvapo-s.
En amikor meg kaptam megneztem a 2 kis csavart az alján de nagyon patentul meg volt huzva.
De szerintem ma szet kapom es en is me ellenőrzöm.
Lehet hogy Tömítés hiba?
Szétszedtem. Meg voltak húzva a csavarok. A legalsó karika meg a következő rész közt nincs semmi…kellene?
A 2 pici csavar tövén van 2 kis o-ring.
Pedig nemigen jöhetett ki máshol, csak a csavarnál…vagy a legalsó lemez és a deck folytatásánál jön ki leves, vagy kondenz? A középérintkezős afc-s cuccoson is van 2 apró gumigyűrű.
Talány egyelőre…