Nekem is van már jó pár tankom itthon de mint sokkan mondják ez mindig szubjektív . Elég ha egy tekeréssel többet raksz és rögtön más lesz az egész
Így van
(Ha lenne szerkesztett aláírásom, kb. az lenne “az én álláspontom vagy véleményem szerint…”
A v1 Dvarwom elválaszthatatlabbá vált a Tabak Royal Gold levesemtől. Nincs rá magyarázat. Ő a Royal tank. Slussz. Megvattázom, feltöltöm, és hozza amit vártam. Ugyanebben a tankban volt a legjobb az egyébként közepes Big Mouth Caramel Machiato is…
Aki nem szereti a clapton huzalt, az így jár. Nem igaz, hogy claptonnal forróbb. Szerintem tévhit. A Ni80 claptont minél többször égetem, annál jobb. Ugyanez szálhuzalnál fordítva igaz. Az SS huzal minden égetés után romlik. Kanthal meg pláne.
Vettem, lesz próba, csak pont jókor rottyanok le…
Ss valóban nem bír sokat annyira.
Kíváncsi lettem. Főleg dohányos vonalon.
Semmit sem égetek,mindent cserélek a tekerés alkalmával,ezen nem spórolok
Én ezt pont fordítva tapasztaltam
Maradjunk annál, hogy minden szubjektív!
Én szoktam. De nem spórból. Van 1 évnyi huzalom. Első tekerést is égetem kicsit. Bejáratás, tisztítás célból.
Mostanában a behúzott száraz vattara is rányomok egy pillanatnyi hevítést. Csak hogy szokja
Én elsőnek leizzítom utána ha nem kerek az íz,akkor kukaazt hiszem van pár spulni huzalom nekem is
Kis sörtés fémszálas kefével le is szoktam kefézni finoman. 3 izzítás, azaz kb. 2 hét után én is cserélem. Hacsak nem indokolt hamarabb.
Régen használtam ha tompul az íz akkor csere,erre háklis vagyok
Én amúgy egy ízvak és th-hiányos egyed vagyok, most betegen pláne.
Szóval örülök, hogyha sikerélményem van.
Még kismillió dolgot ki se próbáltam…
(Tudnám, miért vettem elöre az Mtájpot… )
4-5 tankot használok napi szinten ebből 3at melóba is 2szer tekerem komplett a 3mat naponta a másik 2db-ot minden második nap…huzal vatta kuka…
Még az elején nagy hévvel keféltemmára már rájöttem ezzel nem spórolok mert nem olyan íze van utána,na meg így lehet tanulni tekergetni is
Igen ezt én is teljesen igy láttom
Én megkefélem párszor még bejáródik (sokszor finomabbnak tűnik a bejáratott tekercs ) aztán ha már leéltnek látszik, dobom, és teszek újat.
Szerintem 1-2 leizzítás után fémíz sincs, stabilizálódik az anyag, a felület meg kicsit megnövekszik a tekercsszálon.
Tényleg jobb ízt kaptam 1-2 izzítás után.
Ezért jó a tapasztalat csere
Szerintem viszont az ízintenzitás rovására megy a leégetés. 1x oxidálás, elhasználódáskor leégetés, és ennyi. Személy szerint ennyit érdemes tenni. Viszont a huzal, mint fűtőszálat 4-5 leégetésig lehet nyüstölni. De ezt értsétek úgy, hogy a második leégetéskor (ebbe beletartozik a leoxidálás) még nem károsodik a huzal szerkezete, onnantól viszont igen, ami élményvesztéssel járhat. De ez szigorúan saját vélemény, és nem véletlen nem írtam bele egy cikkbe sem, mert sokan nyakra mennek…
Csak a saját tapasztalatom írtam le a kevés vape pályafutásom alatt
Én is, csak megfigyeltem, és erre a következtetésre jutottam.