A felhasználói kézi könyv amit direkt neked raktam fel azt mondtad megnézted lementetted na abba még a mérete is ott van…
Ott láttam meg úgy lehet, de az enyémben nem volt. Mondjuk ahhoz képest, hogy sehol sem a megfelelő méretű volt benne, ez már bagatell.
Itt megértem a problémád hiszen pénzt adtál érte.
Jó, egy kicsit “akciósan” vettem. Fél árat kértek a törött palást miatt, és mert megvettem mellé a Dvarw - ot is, már negyed áron adták. De hangoztattam is már itt eleget, hogy egyedül a törpe Dvarw ér annyit, amit a kettőért kifizettem. Ezért nincs mit megbánnom.
Igen emlékszem. Örülök,hogy bevált a törpe talán abból kéne venned még egyet és már jó is vagy…
Csak nem úgy, mint hozzá a tartalék üvegpalástokat. Ugyanis a fiam megígérte, hogy rendel nekem olyat az Alibabától, mert ő már náluk regisztrálva van… Az elmúlt héten kérdeztem rá, mondja, még nem rendelte meg. Csak az az alul töltés, a baja, meg hogy olyan kevés fér bele. A múltkor mutattam valakinek, milyen “fűtőbetét” van benne, és nem oda figyelve az aszfaltra csurgattam belőle az egész tank tartalmát. Töltögetni is csak asztalnál érdemes, mert az utcán mindig túl csorgatom.
Nekem nem jön be a dvarw ép azért mert alul töltős és az íze se tetszik…bár a 16-os nak van a legjobb az összes dvarw közül szerintem
Azt leszámitva hogy alultöltős szerintem van olyan jó ize mint by ka v9 nek.
Talân kicsit élesebb is.
Szerintem teljesen rendben van a dvarw.
A véleményem szubjektív, nyilvan nincs két egyforma tekerés és ugyanolyan vattázás a byka ba és a dvarw ba de minimális az eltérés. Én az en kazánjaimnál ezt tapasztaltam.
Nagyon jó a byka v9 de mondjuk azt hittem hogy mindent túlszárnyalo kulombség lesz mint pl a dwarv vagy a kayfun prime között.
Naggyon minimális a különbség alig eszre vehető de mondjuk nálam a dwarv nál nem jobb.
Szubjektív a véleményem vagy nem vagyok annyira profi még hogy kihozzam a byka v9 ből. Azt a bizonyos extrát.
Ez csak az én véleményem neked más ilyen ez…
Nekem rég volt, hogy volt Dvarwom, az összes megvolt, mint a porlasztósooból, mint a tekerősökből. Számomra sincs akkora különbség, csak annyi, hogy a Dvarwban hamarabb tompultak az ízek. Dvarwban már a 2. napon nem volt olyan finom és intenzív, Bykaban 1 hetes tekerés is olyan mint a friss. Ízben nem, csak élményben más. Számomra…
Pontosan ez igy van
Az a vicc, hogy 2 fajta tankom van. Az egyik vonal megbízható, robosztus, üzembiztos, mindentudó (by-ka, Prime, Expromizerek, Ammit).
És itt van a Dvarw… könnyű, szögegyszerű, semmi extra …de valahogy desszertvonalon az a legfinomabb.
Dohányosra még nem is próbáltam. A dohányosokat az Ammit, Expro tankokból, és most a Bájkából próbáltam. Az Ammitnál itt is rezeg a léc, nem úgy tolmácsolja a dohánykivonatokat, mint pl. az Expromizer.
Az Ammit is mintha jobb lenne desszert-tanknak, valami azt súgja… olyan őszinte. Mintha a dohányos leveseimet minden kamu nélkül tolmácsolná. Nincs dohányos feeling.
Desszertre a Primeok, és a Dvarw. És a törpe jobb.
Mit akartam ebből kihozni, már magam se tudom
Eddigi benyomásaim…
A Bykát még nem minősítem nagyon, első tekerés, pár óra próba. De szerintem elég jó mindenes lesz
Gondolom azt hogy az se mindegy mitmiből milyen tekerés milyen vatta és melyik nap…
Nem állok senki mellé,nem tudom milyen dvarwotok van volt de nekem ha jól tekerem vattázom ,és nem tudom min múlikjó ! Igaz,van olyan levesem amivel nem muzsikál olyan jól ez tuti.
Igaz,most a 16-ossal kínlódok másodjára szedem szét mert nincs meg az az íze ami eddig bejött…
Szerintem a Dvarw az egyedüli, ami adja ugyanazt az érzést, mint a porlasztós tankok. Azok is eléggé szűk légterűek, és az ízük füstösebb, nem az a levesesfazék érzésű gőzök, mint a nagyobb kazánok. Nem tudom másképp hogyan leírni. Nem ad ízre többet, mint a By-ka, de mégis más érzés, mintha cigiznék. Na ezt magyarázza meg valaki.
Amire én rájöttem törpénél, hogy 2.5 mag, ss tekerés, laza és nem túl sok vatta, felemelt tekerés. És nem szereti a láncslukkolást. Komótosan viszont ízes marad.
A Byka marad dohányos leves vonalon, pár napig nem is nyilatkozom róla. De jól indított.
Kettes magra tekerek a kicsibe és a két 22-esbe is ugyanazt ugyanúgy de mégis van hogy a @@@@@@@@át !
Nem jó…jó…jóó,ez is jó mit rontok elnincs pihi míg nem műkszik
Vatta a tippem. Szerintem érzékenyebb pont, mint bármi más a láncban. Legalábbis nekem kezd ez a véleményem kialakulni. Szubjektíve
De az biztos, hogy többet számít a sűrűsége, anyaga, mint az izzító részek kialakítása.
De én még kezdő vaper vagyok.
A törpe a zéró kazántere miatt olyan különleges. De rohadt érzékeny is. Egy jelentősen hosszabb slukkra is elíztelenedik nálam.
Viszont semmi másból nem olyan finomak a kv, csoki, karamell ízek.
Én az eggyik dvarw kazánomban (KLÓN) az irish black-et kostoltam a taifun gt one (klón) ban ugyan úgy.
A dvarw messze intenzivebb izt ad.
Lehet hogy az az 1mm es eltérés miatt mert ugye a taifun gt one 23mm es.
Arra akartam kiterni hogy a dohányos izeket ugyan olyan jól adja.
Persze ez is függ az aroma keverési arányaitól is és meg ezer dologtól.
Nekem a dwarv 100%-os an jó. (A KLÓN IS.)