By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

A felhasználói kézi könyv amit direkt neked raktam fel azt mondtad megnézted lementetted na abba még a mérete is ott van…

6 kedvelés

Ott láttam meg úgy lehet, de az enyémben nem volt. Mondjuk ahhoz képest, hogy sehol sem a megfelelő méretű volt benne, ez már bagatell.

2 kedvelés

Itt megértem a problémád hiszen pénzt adtál érte.

1 kedvelés

Jó, egy kicsit “akciósan” vettem. Fél árat kértek a törött palást miatt, és mert megvettem mellé a Dvarw - ot is, már negyed áron adták. De hangoztattam is már itt eleget, hogy egyedül a törpe Dvarw ér annyit, amit a kettőért kifizettem. Ezért nincs mit megbánnom.

3 kedvelés

Igen emlékszem. Örülök,hogy bevált a törpe talán abból kéne venned még egyet és már jó is vagy…

1 kedvelés

Csak nem úgy, mint hozzá a tartalék üvegpalástokat. Ugyanis a fiam megígérte, hogy rendel nekem olyat az Alibabától, mert ő már náluk regisztrálva van… Az elmúlt héten kérdeztem rá, mondja, még nem rendelte meg. Csak az az alul töltés, a baja, meg hogy olyan kevés fér bele. A múltkor mutattam valakinek, milyen “fűtőbetét” van benne, és nem oda figyelve az aszfaltra csurgattam belőle az egész tank tartalmát. Töltögetni is csak asztalnál érdemes, mert az utcán mindig túl csorgatom.

4 kedvelés

Nekem nem jön be a dvarw ép azért mert alul töltős és az íze se tetszik…bár a 16-os nak van a legjobb az összes dvarw közül szerintem

1 kedvelés

Azt leszámitva hogy alultöltős szerintem van olyan jó ize mint by ka v9 nek.
Talân kicsit élesebb is.
Szerintem teljesen rendben van a dvarw.
A véleményem szubjektív, nyilvan nincs két egyforma tekerés és ugyanolyan vattázás a byka ba és a dvarw ba de minimális az eltérés. Én az en kazánjaimnál ezt tapasztaltam.

5 kedvelés

Nagyon jó a byka v9 de mondjuk azt hittem hogy mindent túlszárnyalo kulombség lesz mint pl a dwarv vagy a kayfun prime között.
Naggyon minimális a különbség alig eszre vehető de mondjuk nálam a dwarv nál nem jobb.
Szubjektív a véleményem vagy nem vagyok annyira profi még hogy kihozzam a byka v9 ből. Azt a bizonyos extrát. :wink:

4 kedvelés

Ez csak az én véleményem neked más ilyen ez…

2 kedvelés

Nekem rég volt, hogy volt Dvarwom, az összes megvolt, mint a porlasztósooból, mint a tekerősökből. Számomra sincs akkora különbség, csak annyi, hogy a Dvarwban hamarabb tompultak az ízek. Dvarwban már a 2. napon nem volt olyan finom és intenzív, Bykaban 1 hetes tekerés is olyan mint a friss. Ízben nem, csak élményben más. Számomra… :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Pontosan ez igy van :v:

2 kedvelés

Az a vicc, hogy 2 fajta tankom van. Az egyik vonal megbízható, robosztus, üzembiztos, mindentudó (by-ka, Prime, Expromizerek, Ammit).
És itt van a Dvarw… könnyű, szögegyszerű, semmi extra …de valahogy desszertvonalon az a legfinomabb.
Dohányosra még nem is próbáltam. A dohányosokat az Ammit, Expro tankokból, és most a Bájkából próbáltam. Az Ammitnál itt is rezeg a léc, nem úgy tolmácsolja a dohánykivonatokat, mint pl. az Expromizer.
Az Ammit is mintha jobb lenne desszert-tanknak, valami azt súgja… olyan őszinte. Mintha a dohányos leveseimet minden kamu nélkül tolmácsolná. Nincs dohányos feeling.
Desszertre a Primeok, és a Dvarw. És a törpe jobb.
Mit akartam ebből kihozni, már magam se tudom :grin:
Eddigi benyomásaim…

A Bykát még nem minősítem nagyon, első tekerés, pár óra próba. De szerintem elég jó mindenes lesz :+1:

3 kedvelés

Gondolom azt hogy az se mindegy mitmiből milyen tekerés milyen vatta és melyik nap…

4 kedvelés

Nem állok senki mellé,nem tudom milyen dvarwotok van volt de nekem ha jól tekerem vattázom ,és nem tudom min múlik​:thinking:jó ! Igaz,van olyan levesem amivel nem muzsikál olyan jól ez tuti.
Igaz,most a 16-ossal kínlódok másodjára szedem szét mert nincs meg az az íze ami eddig bejött…

2 kedvelés

Szerintem a Dvarw az egyedüli, ami adja ugyanazt az érzést, mint a porlasztós tankok. Azok is eléggé szűk légterűek, és az ízük füstösebb, nem az a levesesfazék érzésű gőzök, mint a nagyobb kazánok. Nem tudom másképp hogyan leírni. Nem ad ízre többet, mint a By-ka, de mégis más érzés, mintha cigiznék. Na ezt magyarázza meg valaki.

1 kedvelés

Amire én rájöttem törpénél, hogy 2.5 mag, ss tekerés, laza és nem túl sok vatta, felemelt tekerés. És nem szereti a láncslukkolást. Komótosan viszont ízes marad.

A Byka marad dohányos leves vonalon, pár napig nem is nyilatkozom róla. De jól indított.

2 kedvelés

Kettes magra tekerek a kicsibe és a két 22-esbe is ugyanazt ugyanúgy de mégis van hogy a @@@@@@@@át !

Nem jó…jó…jóó,ez is jó mit rontok el​:thinking:nincs pihi míg nem műkszik :rofl:

6 kedvelés

Vatta a tippem. Szerintem érzékenyebb pont, mint bármi más a láncban. Legalábbis nekem kezd ez a véleményem kialakulni. Szubjektíve :roll_eyes:

De az biztos, hogy többet számít a sűrűsége, anyaga, mint az izzító részek kialakítása.

De én még kezdő vaper vagyok.

A törpe a zéró kazántere miatt olyan különleges. De rohadt érzékeny is. Egy jelentősen hosszabb slukkra is elíztelenedik nálam. :slightly_smiling_face:
Viszont semmi másból nem olyan finomak a kv, csoki, karamell ízek.

3 kedvelés

Én az eggyik dvarw kazánomban (KLÓN) az irish black-et kostoltam a taifun gt one (klón) ban ugyan úgy.
A dvarw messze intenzivebb izt ad.
Lehet hogy az az 1mm es eltérés miatt mert ugye a taifun gt one 23mm es.
Arra akartam kiterni hogy a dohányos izeket ugyan olyan jól adja.
Persze ez is függ az aroma keverési arányaitól is és meg ezer dologtól.
Nekem a dwarv 100%-os an jó. (A KLÓN IS.)
:wink:

4 kedvelés