Ha a kecskés,olyanom még nem volt ,de ezt a fajtát szeretik a tankokja látom már ,bocsi
ami a vape 42 van azt az amazonon találtam hát olcsóbb ott
Nálam az a baj ,veszek aromát,meg ezt azt és még kell valami más is a kosárba amit nem próbáltam úgy lettek a vattáim
igen én is így csinálom van is vagy 50féle…
Muji…mert az állítólag jóvan még abból is 170 lap azt hiszem elég lesz egy darabig
igen itt is most kezdtem használni a byka hoz abba jól adja…most meg ez a rayon jobb…franc se tudja egyik nap ez másik nap más…
Ugyanez míg egy volt addig az volt a jóés mindíg találunk jobbat …
hát ez szőrnyű…alig várom,hogy ide érjen a rendelés de már nézem a következőt most 2rendelés van úton.És ez csak a vape cucc de vannak mások is
Ismerős érzés milyen lötyivel ,melyik vattával elsőnek ilyeneken gondolkozok míg megjön
De jó itt ugyan olyan hülyék vannak mint én…
Az lehet ,sőt én egyet tudok
Van, de valahogy nem tudok vele dolgozni, behúzom és már a fele a kezembe szakad marad, már párnatöltő üzemet nyithatnék!
Nekem nem okoz problémát a használata…lehet akkor vastag amit bele akarsz húzni…hát pedig jó hozzá nagyon próbálkozz kevesebbel…
Na ezt jó tudni, nekem is itt hever még vagy 30 lap. Nem törik be nehezen?
1ml után jó is…
BY-KA SE YFTK vs. SXK
Ide is hogy tudjon róla mindenki aki Báááájjjkkkááá SE szeretne!
Emlékeztető nekem is hogy tudjam, hová raktam ki!
Ma volt időm összedobni az új osszetevokkel.
Sajnos ültem “gyári”, utángyártott drip-tipet nem találtam. Ha valaki rendel olyan webshopbol ahol van készleten akkor boldog lennék ha az eszébe jutnek.
Átestem a tűzkeresztségen, 3-4 órája tesztelgetem. A hanyattesés elmaradt, de tisztes, jó motyónak látszik, eddig (ok, majd pár tekerés múlva okosabb leszek).
De, amúgy Bykakb. hozza az Expromizer v4 szintjét, ami nálam dohányos levesekhez a Ref. No1.
Egy dolgot elcsesztem szerintem, levegőzőjét az installáltat hagytam benne. Így nekem talán túl szűk…
Amúgy a 3 gumigyűrűt én se értem olyan stabilnak, mint a menetet.
Amúgy Éva képein láttam: "Szőkenős" bejegyzés 😂 Byka V9 Akartam is kérdezni, hogy mi a búbánat benne ott az a sok gumigyűrű? Már így is a V8 -ban volt annyi O -ring, ami soha semelyikben nincsen. De még tettek rá egy lapáttal. Kérdeznék is valamit: Az a 2 pici csavar, ami a talpat fogja, azok alatt nekem nem volt semmi. (Használtan vettem) Pedig mintha a képeken még oda is tettek volna valami alátéteket.
Szia!
Ferikém a 2db csavar alatt is Ogyűrű van,hogy a kondez ne folyon bele a mododba…