By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Ha a kecskés,olyanom még nem volt ,de ezt a fajtát szeretik a tankok​:blush:ja látom már ,bocsi

3 kedvelés

ami a vape 42 van azt az amazonon találtam hát olcsóbb ott

4 kedvelés

Nálam az a baj ,veszek aromát,meg ezt azt és még kell valami más is a kosárba amit nem próbáltam úgy lettek a vattáim

4 kedvelés

igen én is így csinálom van is vagy 50féle… :rofl:

4 kedvelés

Muji…mert az állítólag jó:blush:van még abból is 170 lap :rofl:azt hiszem elég lesz egy darabig :grin:

4 kedvelés

igen itt is most kezdtem használni a byka hoz abba jól adja…most meg ez a rayon jobb…franc se tudja egyik nap ez másik nap más…

7 kedvelés

Ugyanez :rofl:míg egy volt addig az volt a jó:rofl:és mindíg találunk jobbat …

6 kedvelés

hát ez szőrnyű…alig várom,hogy ide érjen a rendelés de már nézem a következőt most 2rendelés van úton.És ez csak a vape cucc de vannak mások is :rofl:

8 kedvelés

Ismerős érzés :rofl: milyen lötyivel ,melyik vattával elsőnek :thinking:ilyeneken gondolkozok míg megjön :rofl::rofl::rofl:

8 kedvelés

De jó itt ugyan olyan hülyék vannak mint én…

7 kedvelés

Az lehet ,sőt én egyet tudok :grin:

5 kedvelés

Van, de valahogy nem tudok vele dolgozni, behúzom és már a fele a kezembe szakad marad, már párnatöltő üzemet nyithatnék! :joy: :rofl:

3 kedvelés

Nekem nem okoz problémát a használata…lehet akkor vastag amit bele akarsz húzni…hát pedig jó hozzá nagyon próbálkozz kevesebbel…

5 kedvelés

Na ezt jó tudni, nekem is itt hever még vagy 30 lap. Nem törik be nehezen?

2 kedvelés

1ml után jó is…

4 kedvelés

BY-KA SE YFTK vs. SXK

Ide is hogy tudjon róla mindenki aki Báááájjjkkkááá SE szeretne! :vaperina: :+1: :facepunch:

Emlékeztető nekem is hogy tudjam, hová raktam ki! :dash: :smile:

7 kedvelés

Ma volt időm összedobni az új osszetevokkel.

Sajnos ültem “gyári”, utángyártott drip-tipet nem találtam. Ha valaki rendel olyan webshopbol ahol van készleten akkor boldog lennék ha az eszébe jutnek. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Átestem a tűzkeresztségen, 3-4 órája tesztelgetem. A hanyattesés elmaradt, de tisztes, jó motyónak látszik, eddig (ok, majd pár tekerés múlva okosabb leszek).
De, amúgy Byka​:+1:kb. hozza az Expromizer v4 szintjét, ami nálam dohányos levesekhez a Ref. No1.

Egy dolgot elcsesztem szerintem, levegőzőjét az installáltat hagytam benne. Így nekem talán túl szűk…

Amúgy a 3 gumigyűrűt én se értem olyan stabilnak, mint a menetet.

9 kedvelés

Amúgy Éva képein láttam: "Szőkenős" bejegyzés 😂 Byka V9 Akartam is kérdezni, hogy mi a búbánat benne ott az a sok gumigyűrű? Már így is a V8 -ban volt annyi O -ring, ami soha semelyikben nincsen. De még tettek rá egy lapáttal. Kérdeznék is valamit: Az a 2 pici csavar, ami a talpat fogja, azok alatt nekem nem volt semmi. (Használtan vettem) Pedig mintha a képeken még oda is tettek volna valami alátéteket.

1 kedvelés

Szia!
Ferikém a 2db csavar alatt is Ogyűrű van,hogy a kondez ne folyon bele a mododba…

6 kedvelés