Én nem álltam ellen, és nem bántam meg! Azóta szinte csak az van használatban. Szóval jó az, ha a “régiek osszák az észt és tapasztalatot”.
Oké, talán a pénztárcára jobban kell figyelni
Sok zsebes… Azért nem veszek most azonnal, mert akkor parizer se jut a Latakiához.
Amúgy már félek előre, megveszem és a többi tank meg megy a fiókba?
Fogok venni szerintem, vagy Kayfunt, vagy Bykát. Vagy mindkettőt. Vagy Berserkert IS.
Ma húztam meg egy új határt. 2 perc múlva átléptem…
Később olcsó lesz.A Danival és a v9-el megérkeztél…
Én is így érzem.
Ha megjön jövő héten az újabb liquid rendelésem, akkor szerintem 1.5-2 évig nem kéne újabb rendelést leadnom.
Persze ez nonsens
Majd súgunk…
Másfél, két év…??? Sztem jó lesz ha kibirod 1 hónapig…
Nos akkor, hadd szólalok meg én is.
Ha van egy topik amiben jól érzitek magatokat, akkor kérlek szóljatok, és át teszem a hozzászólásokat ahova épp kell! De most azért ne szakadjon már meg ez a jó kis közösség, mert egyvalaki nehezményez valamit.
Ha valakinek valami nem tetszik kérem jelentse!
Ha már eredendően más gondolatok jutnak eszetekbe egy adott témával kapcsolatban, akkor kérlek inditsatok új témát!
Minden másra itt vagyunk, segítünk, rendet rakunk, vagy amit éppen kell! Igen, velem is előfordult már, hogy offoltam. De úgyhiszem mindenkivel, ez természetes emberi reakció azoknál akik nem nyeltek karót.
Kérlek, folytassa mindenki azt, amit eddig itt megszokott! A Közösség a lényeg, Ti vagytok a fontosak!
Több szót erről nem fogok említeni!
1 hónap?.köszönöm a.bizalmat
Ha nem baj ,maradok ilyen tudom nem az
Robiiiii ! A nők megfontoltabbak
A vásárlásban? Ha ez a tapasztalatod, szerencsésnek mondhatod magad
Tudom magamról… Amikor decemberben megvettem a hildat, azt mondtam h, na most már elég lesz liquidem van, modjaim vannak, kazánjaim vannak. Egészen nyárig nem veszek semmi mást. Meg csak március van de már 2-szer rendeltem kellékeket, és legalább 5-ször látogattam el az ecigis boltokba… Erről ennyit…
Úgyhogy kedves @Zolika én se maradok le rendelés terén…
Nem verseny ez…
Nem verseny… Persze h nem… Csak már kezdtem magam szégyellni h mindenki már rendel és én meg nem…
Szerintem igen,akár a vásárlásban akár másban is .
Én nem azt nézem hol olcsóbb pl a kenyér ,vagy mosópor ha kell és persze megvan a “tehetségem” hozzá ott ahol vagyok megveszem ,legyen az bármi.
Ha tudnátok aromából is pffff lehet sose keverem be,de már megvan a következő kosár is
ha esetleg kasszát akarsz robbantani
Sajnos vagy nem sajnos és is ilyen vagyok. Így egyszerűbb, bár nem éppen spórolós…
Na ez igen… Veszek 2 drb-ot és oda az egyhavi uniós kamionos pénzem…
Nem kell szégyenkezned ! Nincs miért !!!
Letetted a cigarettát,legyél büszke rá !
Az meg hogy én miket veszek az csak úgymond játék és bohóság részemről .
Én örülök ha valaki már eljut idáig,és ez NEM VERSENY !!!