By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Nemtalálom a bejegyzést valami devill nevű írta…na mind1

Az van amit én mondok. :joy: Maradtok… Kész! :heart:

2 kedvelés

Mar nincs ,láttam én is :wink:

2 kedvelés

Akkor nem képzelődtem

2 kedvelés

Nem szabadultok tőlünk :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Azt láttam. Ha zavarja, kövesse ki az adott témát. :woman_shrugging: Ez a társaság így jó ahogy van. Évekig küzdöttünk ezért ami most itt van. Egy karótnyelt “fenegyerek” csak ne mondja meg mit akar itt látni! :sunglasses:

4 kedvelés

Azt okkal nem látjátok már. :slightly_smiling_face: Erről ennyit…

3 kedvelés

Rendben Köszi!:heart:

1 kedvelés

Figyelj már! Ha te innen ki lépsz, ennek a csoportnak “annyi”. Ki fog majd annyit rendelni… :rofl:
Csődbe megy az ecigi ipar…:rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Hát, ha ő tartja fönn, akkor az csak manufucktúra :grin:
(Kicsit ma én is hozzájárultam…csak 1-2 aroma…meg huzal…meg vatta… 30 k. Majd eszünk húsvétkor :joy:)

2 kedvelés

En nem akartam senkit se megbántani. Csak vicceltem… De ha gond… Törlöm…

1 kedvelés

Nem gond. Dehogy törlöd, ne viccelj. :hugs:

1 kedvelés

Még lehet akkor sem :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Parizerre csepegtetek Latakiát :joy: dikaz, sonka

3 kedvelés

En még csak pár hónapja vagyok tag itt. De ami történt azóta h ide beléptem, az nem csupán jó, hanem tanulságos is volt a számomra… Másrészt pedig, ha folyamatban van egy topic kibeszélése, és éppen bele csoppenek a közepébe, akkor én azt jókedvvel teszem, mert egyszerűen szeretek itt lenni… És… Igen… Tisztában vagyok vele h több alkalommal is kell utanam/utánunk ugymond “takarítani”, mert annyira bele éljük magunkat ebbe ami itt van, h egyszerűen elfeljtjük, h esetleg más topicba kellett volna írnunk néhány bejegyzést…
Én senkit sem szeretnék megbántani, mert, én ilyen vagyok. Ha kell viccelek, ha kell komoly vagyok, ha kell aakor segítek, amiben csak tudok és ami módomban áll. Nem szoktam megvetni senkit sem. Mert senki sem tökéletes, mint ahogy én sem.
De mindet egyszóval le írva…nekem jó itt. És ezt szívből köszönöm nektek… :smiling_face:

10 kedvelés

Vaperina az új Fészbuk :grin: meg Insta, meg Hundub.

Egy szerencse van: az őstagok véletlenül sem csábítják vásárlásra szegény ártatlan újakat. :+1:
És hálisten, senki sem mutogat kívánatos czuccokat.
Bykát pláne nem. Úgyse akarok :joy:

8 kedvelés

Itt semmivel sincs semmi baj. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Pedig…dohányosra sem rossz,nézz utána akár az olaszoknál :wink:

3 kedvelés

Ironizáltam ám :grin: idén leszbika, tuti!

3 kedvelés

Húzzál bele olaszok megvesznek mindent is…

4 kedvelés