Khm …nem .
De szépek bakker és álom csak
Ha esetleg túl sok lenne a következő kosár tartamol, szólj, át vállalom egy részét…
Pont ezeket akartam megfogalmazni. Van ár 6 midom. 5 tank, 5 meg úton… Aromából egy rakat, ami nem ízlik. Bekevert liquid, ami talan elfogy…mert utána lettek jobbak.
De nyilvan kell(ene) némi kontroll.
Meg az újdonság varázsa (2009-11 közti 2 éves vape próbálkozasomnál nem éreztem ezt, cigiztem is párhuzamosan. Most vannak sokkal jobb hardverekés ízek).
Remélem, az aromák hűtőben elállnak 1-2 évig.
Mindegy, arra jutottam, hogy ami jól működik, az mellé mostmár nem veszek feleslegesen 2 pótot.
Ok, azt is megfogadtam, hogy nem mobilozok ennyit.
Aztán egész nap, némi megszakításokkal itt lógtam mert jó a társaság.
Nekem van jó nagy hűtő idehaza
… Ha gondolod…
Szépek szépek de az nekem nagyon kulák inkább egy lime talán még elérhető …talán talán
Ennek az árán veszek annyi bikát, h elég lesz a fél megye teheneinek…
az nekem is bejön.Amikor a stabfa danit vettem azon gondolkodtam. A dani vagy 60 euróval drágább de a feleségem megkérdezte ha lime akkor dani már nem is kell?Ha dani akkor már lime nem?Igy inkább dani…
Elnézést kérek mindenkitől, ha esetleg túl szórakozott lennék, nem ittam semmi alkoholt, antibiotikumot szedek az orrüreggyulladásomra… Lehet, h az kavart be ennyire…???
Jóvan…kukánál minden jobb
(Idén már csak alaplevet veszek, nagyon úgy látom meg bikát, vagy lite-ot…mert a Prime nem jön össze használtan sem már nagyon, a 4.5 ml verzió).
És valami komplett tank-eszköz padot kell még gyártani, az íróasztalra.
Ezek nagyon tetszenek:
https://juicyvape.hu/kellekek/vape-stand/
Erre a By-ka is felfér, hogy ONTOPIC maradjak
Megmutatnám az enyémet filléres tétel de nem akarok lepakolni róla
Jók és ennyibe van kb.ha magad csinálod…kéne vagy 10db akkor elférnék…
Na ezt nem kellett volna
Valami ilyesmin én is gondolkodtam, itt láttam valakinél, de shopban még nem láttam.
De.
Akarsz.
Mutathatod úgy is hogy tele van.
Én sima fa darabba martam lyukakat…
Az a baj, hogy alaplé nézegetés okán “belefutottam”…
Nálam még kaisz vantele az éjjeli szekrény, némileg a radiátor, 1-2 doboz, kosár. Meg már van egy dedikált polc.
Nincs hozzá szerszámom, és. lehet tehetségem se
Tegnap az autóba a könyöklő beszerelés 1,5 óra volt, ami papíron 20 perc lett volna
Szélezetlen 5cm 1.5 méter fa égetve ,lengőpolcnak megcsinálva és elfér minden
Még talán megoldanám…de tizede ilyen szép nem lenne, az tuti. Plusz szerintem számottevően olcsóbb se.
Ugyanez van nálam is, dobozok, és és három polc