By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

A gyerkőceim egyből azt vették le a polcról :rofl:mert az jó…mondom igeeeen ? Tudjátok ti is mi a jó :rofl:

4 kedvelés

Nekem is kihozta a teraszra a fiam a stabfa danit ,hogy püfüzik vele…meg szólalni se tudtam… :rofl:

5 kedvelés

:rofl::rofl::rofl:gondolom
Végig próbálták mindet :blush:de az jobb volt valamiért ,meg finomabb :rofl:

3 kedvelés

Akkor nektek még szerencsétek van. Én mit mondjak… Ki szoritottak a hátsó zárt erkélyre a cuccosaimmal együtt… Ott is csak az egyik sarokban kaptam helyet… :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Állj a sarkadra ! Elvileg te vagy a ház ura :wink:igaz ,én könnyen beszélek :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Ahogy mondani szokás… Ugye… Én vagyok a ház feje… És az asszony a nyaka… És… Nem a nyak forgatja a fejet…??? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

8 kedvelés

Amugy nincs ilyen jellegű gondom. Májusban ünnepeljük a 21-ik házassági évfordulónkat… :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

7 kedvelés

Én meg mimre kössek csomót? Mindig elfelejtem megnyitni a lébeeresztő csapot. Különben nem kellene annyiszor újravattáznom a by-kát.
:thinking:

2 kedvelés

Arra azért ne :rofl: háát fejbe kell tartani az biztos…

3 kedvelés

Mert mindkettőre szükség van :wink:

2 kedvelés

Különben én nyitva hagyom csak töltéskor zárom el…

3 kedvelés

Én is…azzal kezdtem itt a fórumon, hogy a precízen összerakott Prime-t 5 slukk után dry hit-re szívtam :joy: mert mondom tekerjük össze normálisan.

1 kedvelés

azt is nyitva hagyom ha nem is használom akkor is csak töltéskor zárom…

2 kedvelés

Ki az a bátor? :thinking:

1 kedvelés

Nem rég olvastam külön bejegyzésbe,hogy zavaró ha szét offolunk mindent.Megértem de igy beszélgetünk…

4 kedvelés

Latod csak, János, a “nagy testvér” szeme mindent lát…:rofl::rofl:

2 kedvelés

Elvégre demokrácia van… Nem???

2 kedvelés

Nem akarok én zavarni de igen szerintem is.De ha nem tesz jót a forumnak abba hagyom…

4 kedvelés

Szerencsénkre itt mindenki érti a mókát… :smiling_face:

1 kedvelés

Én is ,ha valakiket zavar :wink:
Csak szólni kell és megyek.

2 kedvelés