Khm…én is itt vagyok
várom![]()
Nos kérem.
Elfelejtettem fotózni. ![]()
Egyenlőre az 1.7-es pint hagytam benne, 2es magon van 5 menet 0.28as SS. Kicsit játszottam a vattázással, de nem lett túltömve. Olyan pont jó.
Cotton Cloud’s - al. Gondolkoztam, hogy a nagy vagy a kicsi tartály legyen, végül maradt a nagy. Teljesen nyitott mindkét oldali levegővel, 0.67 ohmnál és 13 wattnál álltam meg. Közel toltam a levegőzőhöz, mert még nem tapasztaltam ki mennyire TH-s a tank. Nos, eddig nagyon finom ízek vannak, és bőséges gőzök. ![]()
De lehet, hogy a következő tekerés már 2.5ös magon lesz, és a 2.2es pin-el. Szerencsére van lehetőség variálni.
Maga a tank príma! Sehol egy sorja, az etetőnyílásnál sem, amit páran mutattatok. ![]()
Abszolút meg vagyok elégedve. ![]()
Erről a tankról a véleményed engem is érdekel @Vaperina_Kinga,de nehogy nekem túlfényezni itt a fiúk miatt
,csak az őszintét úgy ahogy szoktad![]()
Épp most írtam.
De ez a tank tényleg király ![]()
A levegőzés és széles skálán mozog, így akár classic mtl - re is be lehet lőni. Kimondottan lágy és nagyon finom ízeket kaptam. De majd a pozícionáláson is változtatok picit. A következő tekerésnél egy kicsit feljebb emelem majd. Most nem piszkálom, csak élvezem.![]()
Megnyugodtam,hogy szűk Dl-re Felé kanyarodva is jó én nem így használom… ![]()
De jó ám.
Majd megyek “feljebb” is, csak még tapasztalom. Ez nem hype, ez valóban ilyen jó. Tamás pedig megkért, így lesz egy bővebb élménybeszámoló is belőle.
Csatlakozom a kéréshez.. ![]()
Az a baj, hogy ott van még a bájka 7, 8 meg SE is, ajjaj, kell pénz lóvéra
![]()
Ott van nem úton az a baj.. ![]()
Még most beszélem meg magammal, hogy miért is kell nekem a 9. szett…mikor 6 volt a terv.
![]()
A 9 megforditva 6.
Szerintem, jó indok. ![]()
Hmmm, számmisztika, ez lesz akkor a megoldás. ![]()
Sőt a bájka 9 is kilenc…ez nem lehet véletlen! ![]()
Az Se-vel vagyok így az Atamanhoz képest
a deck szinte már-már ugyanaz.
Finom tank csak az a fránya feltöltés lenne más![]()
Igen
szeretem azt a tankomat is
(Mindet
)
Ha felültöltős lenne mármint úgy ahogy én szeretném akkor nekem bitang jó kis tank
na jó még a füstös üveg ami,de azzal megbarátkoztam már ![]()
Na így már döfi ![]()
Én nekem nincs bajom a felső tőltő nyílással inkább azzal van a gondom,hogy még nincs Se-em.. ![]()
De lesz
tudom hogy lesz ![]()
Az biztos ![]()
Az Atamanon lenne olyan mint aV9 en
már nem is vennék másik tankot ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()