Khm…én is itt vagyokvárom
Nos kérem. Elfelejtettem fotózni.
Egyenlőre az 1.7-es pint hagytam benne, 2es magon van 5 menet 0.28as SS. Kicsit játszottam a vattázással, de nem lett túltömve. Olyan pont jó. Cotton Cloud’s - al. Gondolkoztam, hogy a nagy vagy a kicsi tartály legyen, végül maradt a nagy. Teljesen nyitott mindkét oldali levegővel, 0.67 ohmnál és 13 wattnál álltam meg. Közel toltam a levegőzőhöz, mert még nem tapasztaltam ki mennyire TH-s a tank. Nos, eddig nagyon finom ízek vannak, és bőséges gőzök.
De lehet, hogy a következő tekerés már 2.5ös magon lesz, és a 2.2es pin-el. Szerencsére van lehetőség variálni. Maga a tank príma! Sehol egy sorja, az etetőnyílásnál sem, amit páran mutattatok.
Abszolút meg vagyok elégedve.
Erről a tankról a véleményed engem is érdekel @Vaperina_Kinga,de nehogy nekem túlfényezni itt a fiúk miatt,csak az őszintét úgy ahogy szoktad
Épp most írtam. De ez a tank tényleg király
A levegőzés és széles skálán mozog, így akár classic mtl - re is be lehet lőni. Kimondottan lágy és nagyon finom ízeket kaptam. De majd a pozícionáláson is változtatok picit. A következő tekerésnél egy kicsit feljebb emelem majd. Most nem piszkálom, csak élvezem.
Megnyugodtam,hogy szűk Dl-re Felé kanyarodva is jó én nem így használom…
De jó ám. Majd megyek “feljebb” is, csak még tapasztalom. Ez nem hype, ez valóban ilyen jó. Tamás pedig megkért, így lesz egy bővebb élménybeszámoló is belőle.
Csatlakozom a kéréshez…
Az a baj, hogy ott van még a bájka 7, 8 meg SE is, ajjaj, kell pénz lóvéra
Ott van nem úton az a baj…
Még most beszélem meg magammal, hogy miért is kell nekem a 9. szett…mikor 6 volt a terv.
A 9 megforditva 6. Szerintem, jó indok.
Hmmm, számmisztika, ez lesz akkor a megoldás.
Sőt a bájka 9 is kilenc…ez nem lehet véletlen!
Az Se-vel vagyok így az Atamanhoz képest a deck szinte már-már ugyanaz.
Finom tank csak az a fránya feltöltés lenne más
Igen szeretem azt a tankomat is
(Mindet )
Ha felültöltős lenne mármint úgy ahogy én szeretném akkor nekem bitang jó kis tank na jó még a füstös üveg ami,de azzal megbarátkoztam már
Na így már döfi
Én nekem nincs bajom a felső tőltő nyílással inkább azzal van a gondom,hogy még nincs Se-em…
De lesz tudom hogy lesz
Az biztos
Az Atamanon lenne olyan mint aV9 enmár nem is vennék másik tankot