By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

Khm…én is itt vagyok​:rofl:várom​:grin:

9 kedvelés

Nos kérem. :blush: Elfelejtettem fotózni. :pensive:

Egyenlőre az 1.7-es pint hagytam benne, 2es magon van 5 menet 0.28as SS. Kicsit játszottam a vattázással, de nem lett túltömve. Olyan pont jó. :sweat_smile: Cotton Cloud’s - al. Gondolkoztam, hogy a nagy vagy a kicsi tartály legyen, végül maradt a nagy. Teljesen nyitott mindkét oldali levegővel, 0.67 ohmnál és 13 wattnál álltam meg. Közel toltam a levegőzőhöz, mert még nem tapasztaltam ki mennyire TH-s a tank. Nos, eddig nagyon finom ízek vannak, és bőséges gőzök. :heart_eyes:

De lehet, hogy a következő tekerés már 2.5ös magon lesz, és a 2.2es pin-el. Szerencsére van lehetőség variálni. :blush: Maga a tank príma! Sehol egy sorja, az etetőnyílásnál sem, amit páran mutattatok. :blush:

Abszolút meg vagyok elégedve. :smiling_face_with_three_hearts:

9 kedvelés

Erről a tankról a véleményed engem is érdekel @Vaperina_Kinga,de nehogy nekem túlfényezni itt a fiúk miatt​:slightly_smiling_face:,csak az őszintét úgy ahogy szoktad​:smirk:

8 kedvelés

Épp most írtam. :blush: De ez a tank tényleg király :blush:
A levegőzés és széles skálán mozog, így akár classic mtl - re is be lehet lőni. Kimondottan lágy és nagyon finom ízeket kaptam. De majd a pozícionáláson is változtatok picit. A következő tekerésnél egy kicsit feljebb emelem majd. Most nem piszkálom, csak élvezem.:blush:

9 kedvelés

Megnyugodtam,hogy szűk Dl-re Felé kanyarodva is jó én nem így használom… :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

De jó ám. :blush: Majd megyek “feljebb” is, csak még tapasztalom. Ez nem hype, ez valóban ilyen jó. Tamás pedig megkért, így lesz egy bővebb élménybeszámoló is belőle.

7 kedvelés

Csatlakozom a kéréshez… :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Az a baj, hogy ott van még a bájka 7, 8 meg SE is, ajjaj, kell pénz lóvéra :thinking: :stuck_out_tongue:

8 kedvelés

Ott van nem úton az a baj… :rofl:

8 kedvelés

Még most beszélem meg magammal, hogy miért is kell nekem a 9. szett…mikor 6 volt a terv. :thinking: :rofl:

5 kedvelés

A 9 megforditva 6. :thinking: Szerintem, jó indok. :sweat_smile:

7 kedvelés

Hmmm, számmisztika, ez lesz akkor a megoldás. :grin:

Sőt a bájka 9 is kilenc…ez nem lehet véletlen! :rofl:

5 kedvelés

Az Se-vel vagyok így az Atamanhoz képest :smiling_face:a deck szinte már-már ugyanaz.
Finom tank csak az a fránya feltöltés lenne más​:smiling_face:

5 kedvelés

Igen :smiling_face:szeretem azt a tankomat is
(Mindet :smiling_face: )

4 kedvelés

Ha felültöltős lenne mármint úgy ahogy én szeretném akkor nekem bitang jó kis tank :smiling_face:na jó még a füstös üveg ami,de azzal megbarátkoztam már :smiling_face:

3 kedvelés

Na így már döfi :smiling_face:

2 kedvelés

Én nekem nincs bajom a felső tőltő nyílással inkább azzal van a gondom,hogy még nincs Se-em… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

De lesz :stuck_out_tongue_winking_eye:tudom hogy lesz :grin:

3 kedvelés

Az biztos :facepunch:

3 kedvelés

Az Atamanon lenne olyan mint aV9 en​:smiling_face:már nem is vennék másik tankot :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés