By-ka és egyéb tankok - kibeszélő

rakjál csak nyugodtan ki hadj jőjjenek​:sweat_smile::grin::wink::joy:

5 kedvelés

Szabi !már így is legatyásított :rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

By-Ka, penon ,pumpa,meg a fényes…na jó nem bánom lássuk a következőt :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

nincs vissza térítésem előszőr dolgoznom kell… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Bakker :flushed:tényleg …áhhhh akkor hagyjuk
Megyek nézek még valami maszek melót én is​:grin:

4 kedvelés

elhiszem neked,majd ha nekem jönnek akkor osztom de azok nem fognak neked kelleni mert lehet olyanak már vannak neked​:sweat_smile::joy::grin:

2 kedvelés

Nincs nekem semmi :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:Max egy kettő:stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Most olvasta sajna a Báájjkkkkaaaa SE SXK, érkezését márciusra halasztották, látom a kicsi kínaiak jól össze akarják rakni, kiküszöbölve az a sok hibát amit az YFTK elkövetett! :wink: :facepunch:

3 kedvelés

Hát, bár csak úgy lenne​:blush: szerintem inkább hiánycikk, mert mindenki felvasarolta :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Miért, mi a baj a yftk-val? Az értékelésekben mindenki oda van meg vissza a minőségtől.

Ez így is van! :+1:
De mint írják az Olaszok az YFTK nagyobb a pamut adagolónyílás, amelyek érintik a fedélzet alját, az eredetin nem. Ezért kíváncsi vagyok még az SXK-ra, hogy ott milyen lesz! :sunglasses: :facepunch:

4 kedvelés

Na ki a menő? :sunglasses::grin::metal:

Köszönöm @Ispy! :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

6 kedvelés

Szia @Kinga, szép mi is ez :rofl: :joy:, lehetne esetleg egy kimondottan részletes, véleményt írjál róla, mer már olyan rég olvastam új cikket tőled! :heart_eyes: :wink:

6 kedvelés

Ez kérlek egy Vaperina egyentank. :sweat_smile::heart_eyes: A Byka V9., :smiling_face_with_three_hearts:Nagyon kedves vagy Tamás. :smiling_face_with_three_hearts: Természetesen lehet, csak kérek hozzá pár napot.,:blush:

10 kedvelés

Van/volt már egy pár. :rofl:

hájpa-hájpa

8 kedvelés

Azé se veszek :rage:

3 kedvelés

én sem egy darabig most szerintem mert csak a kocsi lesz 170k nekem vezérlés hátso fékek meg folytó szelep kell.Na de lehet még egy modra futja majd valahogy​:sweat_smile::grin:vagy egy olcsobb kayfune lite ra egyenlőre.

7 kedvelés

Hol van a vélemény hagy olvassam… :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Most ugrok csak neki. Elnézést, elhavazódtam… :pensive:

8 kedvelés

Várjuk!!! :slightly_smiling_face: :heart_eyes:

6 kedvelés