rakjál csak nyugodtan ki hadj jőjjenek
Szabi !már így is legatyásított
By-Ka, penon ,pumpa,meg a fényes…na jó nem bánom lássuk a következőt
nincs vissza térítésem előszőr dolgoznom kell…
Bakker tényleg …áhhhh akkor hagyjuk
Megyek nézek még valami maszek melót én is
elhiszem neked,majd ha nekem jönnek akkor osztom de azok nem fognak neked kelleni mert lehet olyanak már vannak neked
Nincs nekem semmi Max egy kettő
Most olvasta sajna a Báájjkkkkaaaa SE SXK, érkezését márciusra halasztották, látom a kicsi kínaiak jól össze akarják rakni, kiküszöbölve az a sok hibát amit az YFTK elkövetett!
Hát, bár csak úgy lenne szerintem inkább hiánycikk, mert mindenki felvasarolta
Miért, mi a baj a yftk-val? Az értékelésekben mindenki oda van meg vissza a minőségtől.
Ez így is van!
De mint írják az Olaszok az YFTK nagyobb a pamut adagolónyílás, amelyek érintik a fedélzet alját, az eredetin nem. Ezért kíváncsi vagyok még az SXK-ra, hogy ott milyen lesz!
Szia @Kinga, szép mi is ez , lehetne esetleg egy kimondottan részletes, véleményt írjál róla, mer már olyan rég olvastam új cikket tőled!
Ez kérlek egy Vaperina egyentank. A Byka V9., Nagyon kedves vagy Tamás. Természetesen lehet, csak kérek hozzá pár napot.,
Van/volt már egy pár.
hájpa-hájpa
Azé se veszek
én sem egy darabig most szerintem mert csak a kocsi lesz 170k nekem vezérlés hátso fékek meg folytó szelep kell.Na de lehet még egy modra futja majd valahogyvagy egy olcsobb kayfune lite ra egyenlőre.
Hol van a vélemény hagy olvassam…
Most ugrok csak neki. Elnézést, elhavazódtam…
Várjuk!!!