Bubis üveg + dryhit = babona, vagy sem?

Sziasztok. Kaptam én tavaly decemberben Kingától ezt a Vapefly Galaxies kazánt. Minden szép, és príma volt, amíg eszembe nem jutott az, hogy 2 bubis palástot is küldtek hozzá. Még az első 1-2 vattázásom utána is jó volt, aztán beütött a krach. Égett íz, vagy azonnal, vagy egy nap múlva. Volt olyan, hogy 4x vattáztam újra egymás után, az utolsóval már a huzalt is kidobtam. Az összes vattát körbepróbáltam, lazítgattam, tépkedtem, annál inkább égetett. Csak nagyritkán sikerült összehozni, hogy jó legyen, de akkor bírta 1 hétig. Eszembe jutott, hogy a Siren -nel megegyezik a külső palást méretük. Nos, a Siren tank a bubis palásttal feszt azt írta ki: “No Atomizer”. Vissza a sima üveg, és működik prímán. Na akkor a Galaxiesre is sima üveget teszek. Tökéletes ízek, sehol semmi égett íz. Akkor most hol és mi lehet a hiba? A bubis palást ahol kiszélesedik, ott előtte összeszűkül? Vagy áramlástanilag van valami, ami megakadályozza a jó léáramlást? Nem értem sehogyan, de ez van. 3 féle huzallal és 4 féle vattával mindig égett ízt kaptam a bubis palásttal. Ha ezen múlik, akkor töltögetem azt a levest sűrűbben. De akkor sem értem a dolgot.

1 kedvelés