I searched intensely but couldn't find it anywhere

Valaki nemtudja honann lehetne venni Smok MAG18at? A Tank már megvan honann rendeljem de kéne MOD is hozzá nyilván

3 Likes

Tessék:

De más moddal is használhatod

6 Likes

Hát köszönöm de ez megintcsak dollár tallátam énis sok ilyen oldalt de valami európai oldal kéne mert ezeknél a vámoltatás drágább mint maga a termék

5 Likes

Amennyiben nem zavar, hogy milyen a szín és használt, íme:

5 Likes

Ez érdekes. Én még nem fizettem vámot a 2fdeal-től rendelt dolgokért.

Will Smith Reaction GIF

9 Likes

Van euróban is:

5 Likes

na, erre már biztos nem megy semmi :grin: csak a szállítás …ezt kereste “helyben”

5 Likes

5 Likes

Náluk a szállítási költség tartalmazza a vámot.

8 Likes

Nincs vám .. benne lesz a szállítási költségben minden .. no para …

Inkább az érdekelne miért éppen ez a mod ? Régen találkoztam olyan emberrel aki Smok Mod-ra vágyna …

8 Likes

Hm okay köszönöm akkor, csak dollárba mutatta a pénznemet azaz azthittem hogy fizetni kell utána aztis

6 Likes

Köszönöm

Ilyenem volt csak elhasználódott sokat esett, aztán ugyan ilyet akartam venni mert bevált

6 Likes

Ahol ki lehet választani jogy melyik országba kérem ott nincs választás csak Estonia

3 Likes

Lehet ez egy jel , hogy kipróbálj valami mást ..valami jobbat .. :heart:

3 Likes

Azt a Vaterás darabot nem próbáltad? Vagy az nem tetszik?

2 Likes

Én imádom a Smok termékeket, és csakis porlasztó termékeket használok, huzalozni se türelmem se kedvem nem az én világom, ez a Smok is elment nekem Smok MAG18 1 és fél évet nagyon sokat esett pedig sajnos​:sweat_smile:

De eddig ez vált be a legjobban 100Watton szívom brutál gőz, trükökket lehet vele bőven csinálni, szerintem brutál íz átadás is

Tudom volt belőle egy kettő katasztrófa termék de attól még nem az összes rossz

Most jelenleg a teteje megvan Smok TFV18 tank, az alja sajnos nincs egyszerűen sehonann nem tudom berendelni vagy max vámoltatással ami drágább mint maga a MOD sajnos majd arra kell szánom magam ha egyáltalán találok olyan oldalt ami be is hozza ebbe a trágya országba

Geekvape Aegis Legend 5 Modot tudtam hozzá szerezni most jelenleg nemsokkal gyengébb de gyengébb sajna és érzem is nagyon mert nem melegít úgy alá érzem miközbe szívom, alternatív megoldásnak nemrossz de remélem egyszer szerzek hozzá Smok MAG18 Modot

4 Likes

Használtan ha látok szólok … Szerintem úgy fogsz kapni max ..

3 Likes

Hát maga szin nem tetszik igen de ez csak a kisebb probléma , alapvetően kézalól nem nagyon szoktam rendelni mert nem bízok annyira idegen emberekben mivan ha van valami baja stb stb :sweat_smile:

4 Likes

Nekem eddig vape téren csak jó tapasztalatom van vásárlással .. itt vaperinán meg pláne .. :heart:

6 Likes

Hm hát rendben, majd szólj akkor megköszönöm, amit küldtek az a 8000ft se egy nagy összeg ha nem lenne esetleg jó csakhát na ha veszek ecigit akkor tartson pár évig

4 Likes