Valaki nemtudja honann lehetne venni Smok MAG18at? A Tank már megvan honann rendeljem de kéne MOD is hozzá nyilván
Tessék:
De más moddal is használhatod
Hát köszönöm de ez megintcsak dollár tallátam énis sok ilyen oldalt de valami európai oldal kéne mert ezeknél a vámoltatás drágább mint maga a termék
Amennyiben nem zavar, hogy milyen a szín és használt, íme:
Ez érdekes. Én még nem fizettem vámot a 2fdeal-től rendelt dolgokért.

Van euróban is:
na, erre már biztos nem megy semmi  csak a szállítás …ezt kereste “helyben”
 csak a szállítás …ezt kereste “helyben”
Náluk a szállítási költség tartalmazza a vámot.
Nincs vám .. benne lesz a szállítási költségben minden .. no para …
Inkább az érdekelne miért éppen ez a mod ? Régen találkoztam olyan emberrel aki Smok Mod-ra vágyna …
Hm okay köszönöm akkor, csak dollárba mutatta a pénznemet azaz azthittem hogy fizetni kell utána aztis
Köszönöm
Ilyenem volt csak elhasználódott sokat esett, aztán ugyan ilyet akartam venni mert bevált
Ahol ki lehet választani jogy melyik országba kérem ott nincs választás csak Estonia
Lehet ez egy jel , hogy kipróbálj valami mást ..valami jobbat .. 
Azt a Vaterás darabot nem próbáltad? Vagy az nem tetszik?
Én imádom a Smok termékeket, és csakis porlasztó termékeket használok, huzalozni se türelmem se kedvem nem az én világom, ez a Smok is elment nekem Smok MAG18 1 és fél évet nagyon sokat esett pedig sajnos
De eddig ez vált be a legjobban 100Watton szívom brutál gőz, trükökket lehet vele bőven csinálni, szerintem brutál íz átadás is
Tudom volt belőle egy kettő katasztrófa termék de attól még nem az összes rossz
Most jelenleg a teteje megvan Smok TFV18 tank, az alja sajnos nincs egyszerűen sehonann nem tudom berendelni vagy max vámoltatással ami drágább mint maga a MOD sajnos majd arra kell szánom magam ha egyáltalán találok olyan oldalt ami be is hozza ebbe a trágya országba
Geekvape Aegis Legend 5 Modot tudtam hozzá szerezni most jelenleg nemsokkal gyengébb de gyengébb sajna és érzem is nagyon mert nem melegít úgy alá érzem miközbe szívom, alternatív megoldásnak nemrossz de remélem egyszer szerzek hozzá Smok MAG18 Modot
Használtan ha látok szólok … Szerintem úgy fogsz kapni max ..
Hát maga szin nem tetszik igen de ez csak a kisebb probléma , alapvetően kézalól nem nagyon szoktam rendelni mert nem bízok annyira idegen emberekben mivan ha van valami baja stb stb 
Nekem eddig vape téren csak jó tapasztalatom van vásárlással .. itt vaperinán meg pláne .. 
Hm hát rendben, majd szólj akkor megköszönöm, amit küldtek az a 8000ft se egy nagy összeg ha nem lenne esetleg jó csakhát na ha veszek ecigit akkor tartson pár évig