I searched intensely but couldn't find it anywhere

Abszolút értelek , de ezeket a termékeket nem gyártják sok sok évig ezért , ha valami a szívedhez nő el kell fogadni , hogy előbb utóbb már nem fogsz kapni .. de azért nézelődni fogok … A Remény hal ..

5 Likes

Hát nyilván igen, viszont én nemtudom nem találtam még ehhez hasonlót de ha tudjátok akkor mondjatok új dolgokra is nyitott vagyok csak hasonló legyen vagy ugyan olyan, 0.33ohmos porlasztót használ 100-110 a Bestje azaz annyin lehet max szívni, modja 230w a maxja, szerintem ez rendesen össze lett rakva 2020óta e cigizek eddig ez a legjobb ezzel voltam legjobban megelégedve

4 Likes

8 Likes

Van benne igazság :rofl: de nem mindegy a teljesítménye, én 100-110watton pörgetem

4 Likes

Az a fontos, hogy megtaláld azt ami szeretsz, de Smok már nem az a Smok mint régen volt a Mag korszakában.

Ha biztosra akarsz menni én vennék a helyedben egy Steam Crave Titan PWM V2-t. 4 akkus, nagy, 300W, 41mm kazán is ráfér. Mi baj lehet?:grinning_face_with_smiling_eyes:

De egy Legend 5 is ugyanazt tudja mint a MAG18. Ráadásul kapható is minden sarki online boltban.

5 Likes

Jaja kapható vettem is de érződik hogy ez gyengébb, érzem az alámelegítésén érzem hogy hidegebb nem olyan meleg a gőz, alternatív megoldásként nemrodsz

2 Likes

Uuuu ezt ismerem láttam anno szlovákiába brutálisan néz ki​:rofl::rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Kedves Ferenc!
Utolsó mentsvárként a Vaterás opciót tudom ajánlani. :saluting_face:
Ott akár garanciális ügyintézést is megtudtok tárgyalni az eladóval. :thinking:
Esetleg egy Német üzlet.:

3 Likes

Értem köszönöm

Hát a link az nagykereskedés azaz minimum 10et kell rendelni de azé köszönöm :sweat_smile:

5 Likes

Akkor le van a gond egy jó időre .. :joy:.. csak pozitívan

6 Likes

Ami jó abból sokat kell venni! :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 Likes

Taníts mester :heart::joy::joy:

4 Likes

Sajnos, akkor be kell vállalnod a vámot, stb-t UK-ból, vagy máshonnan.

5 Likes

Pedig fegyverfém rothadás színben kifejezetten szép. :grin: Viva la fordító!

5 Likes

https://www.smokstore.com/smok-mag-18-starter-kit-230w.html
Lehet választani Hungary opciót is.
:face_with_raised_eyebrow:

5 Likes

Benéztem ide és látom, hogy már 9napja nincs vásárlás. Csak szólok, hogy kb már félúton járna ha Kínából lett volna rögtön megvéve :grin:
De még van rá némi esély (nem sok), hogy brutáldrágán, kb ugyanakkor kapj meg egyet az EU-ból :wink:

5 Likes

Azlesz majd igen valamikor

1 Like

Hoppá igen, köszönömmmmmm

2 Likes