Sziasztok!
Rendelkezik vele már valaki? Pár kérdésem lenne.
Egy tangerint már láttam valakinél…
Én is kíváncsi vagyok, benne van a kívánságlistámban…
Én egyedül a Squonk Adapterben látok fantáziát. Arra lennék kiváncsi egy 24-es solo modon, folyásmentesen tud dolgozni vagy nem. Mert elvileg bármilyen moddal meg lehetne hajtani! Szóval ennyi lenne a kérés!
Ahogy láttam a képen ő nem a squonk- al akarja használni…
Ha csak a squonk érdekel azt külön is meg lehet venni.
Jelenleg 7db van raktáron. Nem igazán láttam máshol külön árusítva.
Tudtommal még a Cthulhu gyártott hasonlót, olyanom van, tökéletes számomra:
A Tomahawk-ét szintén lehet külön, szólóban is megvásárolni, kb 6000Ft:
Talán “gumifedél” miatt aggódnék egyedül, azt esetleg könnyen érheti baleset:
A mod is nagyon szép és a squonk adapterrel még univerzális is.
Nekem kb jövő hét közepére érkezik meg ha addig tudsz várni elmondom a véleményem
Sajna Cthulhuéból indultam ki! Az egy rakás f@. Azért érdekelne a BP hogy oldotta meg szerkezetileg. Mert a 10 dodos történet takába vágna egy Dánielt eret vágnék magamon!
Időm az van!
Jó nekem a f@ is, bármit jelentsen.
Érdekes, nekem maga a mod tetszik, narancsba a squonk feltét nem hozott lázba.
2-3 pontosítva 3 palack tisztítás és felöntés után minden honnan dőlt a lé. 101pro-t elrendezte egy életre! Sajna az szégyen volt az a squonk megoldás. 9.99 dodo volt. Még a gőzlérparaszt ültette be a szikrát az agyamba. Imába is foglalom a nevét a mai napig! Lehet a BP-nek jobban sikerült megálmodni. De ennyi pénzmagért csodát megint nem igen lehet várni, szerintem. Bizzunk benne tévedek!
Szerinted milyen színben rendeltem
Tangerin.
Szia! Bár még csak pár napja van nálam, de amire tudok szivesen válaszolok!
Szia! Próbáltad solo modon a squonk adaptert?
Nem egyenlőre még nem juttottam el odáig, de ha kiprobálom leírom a tapasztalataim!
Szia!
4 teljes újratőltés után semmi problémát nem fedeztem fel, folyni nem folyik, a tubus kicsit puhább mint a topside dual-on.
Viszont a feltöltő lyukat takaró gumi tömítő az szerintem gyorsan tönkre tud menni! Jobb minőség mint a pod fejeken levő, de ami el tud romlani, az el is fog véleményem szerint.
Köszi az infót