Sziasztok!
Kövezzetek meg, de ma megláttam megszerettem ![]()
Ha valaki tud esetleg még ilyenről, vagy megválna, jelezze bátran. Szín nem is érdekel ![]()
Szia!! Én is így voltam vele!! 2 volt, már eladtam!! De nagyon jó kis mod, sosem volt vele bajom rta-ra! De a punpálni nem jó!!
Ohh. Kettő is. Későn keveredtem a vape világába, már látom ![]()
Hátha valakinél lapul még ![]()
Valószínű, hogy már csak használtat kapsz!! Ha látok szólok!! Ha jól emlékszem Vizi Bendegúz Péternek adtam el! Kérdezz rá, hátha!!
Ahogy körbenéztem, én is úgy látom használt lesz már csak ha találok. Köszönöm, ráírok ![]()
Szia, miért nem?
Szia!! Nekem kézre sem ált, plusz a tartálya mindig engedett valahol! Én még újan tudtam venni! Ő volt az!
Azért kérdeztem, mert már egy jó ideje tervezem kipróbálni a pumpálást és pont van Tomahawk+squonk tartály szettem, de még nem jutottam el odáig. Csak pumpálás közben szivárgott vagy akkor is ha letetted pihenni?
Ha jól emlékszem egy kicsit mindig!! Pont ezért igy sokat nem használtam, csak rta-val!
Irigyellek ![]()
Ha squonkolnál Dovpo Flipside Solo jobb opció és könnyen beszerezhető.
V2 mellé,napi használósba nekem tökéletes a flipside
kutya baja szerencsére ![]()
Wotofo van jelenleg, meg is szeretette velem a squonkolást
Úton egy Vandy Vape Pulse V3. Nem is terveztem több gépet, de ez megtetszett
Szemezgetek a Dovpoval is, megvárom az akciót a macis oldalon, és akkor lehet… ![]()
Ha számításba jöhet két akkus opció ( és nem zavar a súly ) akkor a Dovpo Topside Dual V4 kis túlzással egy életre kiszolgálhat. Én hármat használok váltásban és három van tartalékba, amire várhatóan még évekig nem lesz szükség.
Igen ezt sejtem
tetszik is, főleg a 2 akksi ami miatt néztem. Szeretem a felhőket ![]()
A másik az enyém, pont ilyen színű volt!! Remélem a tiéd nem! Mindenesetre nekem nagyon bejött, mind mod, de mint squonk úgy nem!
De hol szivárgott neked a squonk bottle?
A tartály alul, felül,nem tömített rendesen! Ha jól emlékszek valami kis csavar fogta össze. Azt tudom, hogy elég sok lötyi volt a modon egy idő uután!