Boro RBA coil

Sziasztok !

Előre tekert coilt keresek boro rba-ba . RDL felhasználasra kb 30 -35 vatton használnam . Nincs sok tapasztalatom e téren ,eddig porlasztós rendszereket hadználtam . Amennyit utána olvastam ott baby alien 2-3 core fused calapton 4 -4,5 tekeréssel 0,30 Ohm volt kb .
Esetleg csak huzal is érdekelne és annak a beszerzés forrássa ,mert én nem találtam ,vagy ha találtam nem tudom ,hogy az jó e nekem :joy:

Szeretném megkérdezni ki mit ajánlana , és hogy hol tudnám beszerezni , mire érdemes figyelni ,honnan lehet és éri meg beszerezni .

Köszönöm előre is …

Finom gőzöket mindenkinek

4 kedvelés

Hátha találsz valamit. :saluting_face:

5 kedvelés

Ha van pénz lovéra akkor Coils by Scott

https://www.barabrume.fr/coils-by-scott

Itt van külön boro tekerés​:ok_hand:

5 kedvelés

Igen ezeknek jól mérik az árát . Viszont a leírásban az adatok hasznosak . Köszönöm

5 kedvelés

Én egy dolgot tanultam meg az építések során. Sokszor megéri többet áldozni a tekerésre.

Ha esetleg középkategória érdekel szerintem ezzel is jól járnál.

“Olcsó” csak sok idő mire megjön.

6 kedvelés

Köszönöm. Lehet benevezek mind2 re . Legalább én is fogom érzékelni a különbségét .

Healthcabin-rol még nem rendeltem . Ott kell számítani vámra vagy valami egyébb költségre ? Vagy a szállítási költségebe bele kalkulálnak mindent mint a sourcemore

Köszönöm a segítséget meg1x

4 kedvelés

Szia Tibor!
A Healthcabin is hasonlóan működik,mint a Sourcemore.Nincsenek plusz költsègek,viszont van
kupon kód is,aminek használatával tudsz mèg lefaragni az árból.

4 kedvelés

Köszönöm :wink:

3 kedvelés

12%os kuponkód “cheapvaping”

Én az RDAkban csak ezt használom. Általában 1-2 havonta cserélem őket. De tovább is bírná csak kényszerből cserélem le :sweat_smile:

4 kedvelés

Pontosan hány darab coilod is van? :sweat_smile:

3 kedvelés

Öhh sok​:sweat_smile: Kb. 100db van raktáron

4 kedvelés

Közben elmélkedtem és lenne egy budget megoldás. Vaperinán nagy sikere van a zivipf huzaloknak. Coils by Scott méretei alapján én itt néznék huzalt.

5 kedvelés

Ez több mint a Healthcabin raktárkèszlete. :sweat_smile:

5 kedvelés

Nem is :smile: 10 doboz van itthon. Most meg 14 van raktáron de tervezek venni még 6 dobozzal. Biztonság kedvéért :rofl:

3 kedvelés

És itt pontosan melyiket ? Mert a link behozza az összeset . És bármelyike rá klikk még ott is lehet 30 fajta közül választani
Na és ez a rész még nekem teljesen kínai. :joy:

Bocsánat a zaklatásert … :joy:

5 kedvelés

Később utána nézek​:ok_hand:

4 kedvelés

Működik még a cheapvaping kód? Nekem legutóbb nem engedte. De lehet csak az applikációban nem működik, mostanában már azt használom.

3 kedvelés

Ez mindig megy nálam :ok_hand:

3 kedvelés