Szia Richard!
Sorolnám az objektív elönyeit:
- Jó minőségű és erős anyagokból készül. Körbe aluminium, kicsi és könnyű is egyszerre. Nagyon kicsi és nagyon könnyű. Nem fogja elhúzni a zakód vállát…
- Erős mágnesek. A betekintő ablakos oldalát sikerült egyszer figyelmetlenségből fejjel lefelé visszaraknom rá és vért izzattam mire sikerült visszaszednem a letakart “körömnyílás” nélkül.
- Jó software lakik benne. Egyszerű és pontos. Tc ill. VV és persze VW üzemmódban is megbízható.
Sorolnám a szubjektív előnyeit:
- A gyári tank kis kazánterével remek ízekkel hozza számomra az mtl érzést.
- Baromira elegánsnak találom. Semmi cicoma és kikapcsolható a “disco fénye” is.
- Egy újjabb Polipososos Cthulhu a gyűjteményemben.
Szubjektív kényelmetlenségek:
- Kicseréltem a gyári driptipet olyanra, ami egybe van szerelve a leszorító gyűrűvel, így mivel sokat vagyok úton, szerszám nélkül is könnyen szétszerelhetem, bár a nyitáshoz egy 10 Ft-os is megteszi.
- Sajnos sok Boro tartályra igaz, a levesbeöntő nyílás gumifülével nekem néha meggyűlik a bajom. Menet közben számomra nehézkes az újratöltés töltés. Volt már, hogy mellé ment, de igazából ez a kis nüansz betudható a vaksiságom és bénaságom rovására.
- Adapter és egy másik mod is kell az újraépítéshez, nyaralásnál ne felejtsd otthon!